Jump to content

Change

Narkomaania

951 replies to this topic

Tufka

Mina oma kama ei sheeri!

• liige
  • Sugu:mees

View Postthe-21-man, on 17 February 2012 - 22:35, said:

homme on sul kass

No ma üleval pool olen kirjutanud et suht noor sellel teemal, aga kui nüüd 2x olen teinud siis pole mingit kassi ega midagi olnud.. kõik väga tip top olnud.. Ega see mingi amf pole :D

August

Spirit Fingers.

• liige
Kristalliga ole parem armastusele valla.

Jack Herer

Liige

• liige

View PostAugust, on 18 February 2012 - 00:19, said:

Kristalliga ole parem armastusele valla.

Hellusehood, üks huvitav kõrvalmõju.
5bil year's ago our planet materialized from thin air.
Posted Image

Tufka

Mina oma kama ei sheeri!

• liige
Jõudsime koju just, korralikult sai ikka drummi ja bassi kuulata. 3x käidi küsimas "you need anything?" Päeval kirjutan midagi targemat ehk

ohoooi

Whoa !

• liige
Hei sõbrad,oskab keegi mulle rääkida midagi sellest Salviast?

Tundub selline 10- 30 min tripp olema. Hitib kohe. Ning kolmes faasis. Esimene on itsitamine,siis totaalne black,ning siis comedown.
Miskujul,misasi,mis mõju? Hallukas? Väliselt mõjult meenutab mulle plörri pauku.

Ning kuidas te suured asjatundjad kirjeldate sellist käitumist.
Ärkasin hommikul üles. Eile sai juba kella 12 päeval mulistama hakkatud,ning öösel kella üheni välja.
Nii täna on päev.mil ma pean oma praktikaaruannet tegema. Kuna see mul üldse ei liikunud,nokkisin ja uurisin,siis tegin tsipa hitti ning nüüd mul peaaegu,et pooltööd valmis juba :)
Dat is weird !
(̅_̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­a̲̅я̲̅i̲̅­j­̲­̅­u­̲­̅­a­̲­̅­n­̲­̅­a­̲­̅­­̅­­_­­̅­­_­­̅­­_̅­_̅­_̅­_̅­_̅­­_̅­­_̅­­_̅­­_̅­­_̅­­_­­­̅()~`

Jack Herer

Liige

• liige
salvia divinorum on raske hallutsinogeen. mõju poolest on erinevaid ekstrakte saadaval (alates 10x - 50x on minu silm näinud). mida tugevam on ekstrakt, seda intensiivsem reis on. teoorias on shitty talk, aga eks praktikasse ka jõuab :D
Posted Image

insomnia

Liige

• liige
http://www.delfi.ee/...a.d?id=63919299

Teab keegi, mis narkoorikumide transiitriik Eesti veel on?

Jack Herer

Liige

• liige

View Postinsomnia, on 18 February 2012 - 13:18, said:

http://www.delfi.ee/...a.d?id=63919299

Teab keegi, mis narkoorikumide transiitriik Eesti veel on?

eesti oma toode skandinaavias on amfetamiin, fetanüül jms kräpp.
Posted Image

ohoooi

Whoa !

• liige
See tundub midagi väga koledat olema;D

Näe,Eesti poiss ise paukus :

Edited by ohoooi, 18 February 2012 - 13:46.

Dat is weird !
(̅_̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­a̲̅я̲̅i̲̅­j­̲­̅­u­̲­̅­a­̲­̅­n­̲­̅­a­̲­̅­­̅­­_­­̅­­_­­̅­­_̅­_̅­_̅­_̅­_̅­­_̅­­_̅­­_̅­­_̅­­_̅­­_­­­̅()~`

Billy Boy

MANGOO!

• liige
Ma olen kuulnud kuidas üks vend rääkis oma salvia tripist. Ta oli enda toas, istus voodi peal, aga tripi ajal oli selline tunne nagu oleks klassiruumis koos inimestega, hääled värgid n'shit. Mina olen vähemalt nii aru saanud, et salvia toime all olles on raske eristada hallareid ja reaalseid asju - viib teise maailma ära täitsa.

Chimp

bluku bluku

• liige
see on haige salvia trip

August

Spirit Fingers.

• liige
Soovitaks ise ära proovida, see kuidas inimene käitub videos, ei ütle tripi kohta mitte midagi kahjuks. Mulle endale ei ole küll salviat kätte juhtunud, aga nii palju kui lugenud, siis intensiivsusaste on üsnagi võrreldav DMT'ga, millega olen ise katsetanud ning DMT'ga hüperruumi sisenemine on enam-vähem selline, et hoia silmad kinni või lahti, näed ikka sama.

Rolleh

bad

• liige
Eestis raske authentic salviat leida? Tundub selline kraam olevat, mille tarbimise juures kindlalt vähemalt 1 kaine turvamees olema peab )

Tufka

Mina oma kama ei sheeri!

• liige
Sõber see sama stoner, tegi kõrval voodis seda kui läpakas istusin.. Ei teinud sellest välja kuna ei teadnud mis toimuma hakkab.. järsku pillab bongi maha ja ise põrandal pikali maas ja veeretab end vasakule paremale.. aga kuna ta ostis proovimiseks ainult siis võttis mingi lahjema 17mnese vist.. neid müüakse poes siin muidu ja seal oli suurim 60.. ja "trip" kestis siis max 5 minutit. Mõlemad rääkisid et on võrreldav seentega, aga no ma ise täpselt ei tea kuna pole ise teinud..

eilne pidu siis.. saime 1G 60£ eest. MDMAd siis. Kuna mingid hullud probleemid olid siin naistel ja meestel siis läksime sõbraga kahekesi.. Järjekorras kohe mingid tsikid vahtisid, "pillasi rahakoti maha" jne.. võtsime kuskil 40-50 minutit ennem natukene stuffi.. siis kuskil peale 30 minutit veel.. Siis olime peol sees ja noh.. garderoobi järjekorras oli nii hea juba olla.. pealavale minnes või siis sinna ruumi kus põhipidu käis võtsime veel natukene ja see jäi ka viimaseks korraks. Ebameeldivaks tegid higised paljad mehed, lämbe ruum ja kindlasti kitsas. Pole mingit pohmakad ega kassi või jumal teab mida :D. Üldiselt oli hea ja pidu oli korralik https://www.facebook...21075394647894/ , stuffi jäi ka ikka korralikult alleks üheks peoks kindlasti kui mitte kaheks isegi. Turvamees müüs meile ise piletid, kutsus kõrvale ja varjates pani käepaela peale, teenis taskuraha korraliku taskuraha endale.

Edited by Tufka, 18 February 2012 - 16:17.

Notimetocry

Liige

• liige
keegi neid legal highse on proovinud v8 legal cocaine jne jne mis välismaa lehtedel müüakse ja on kellegil kogemust tellimisega , et kas tleb läbi või korjab toll ära ?

SoldieR

Reino

• liige
http://fuckyeahstone...cks.tumblr.com/

silm lausa puhkab
10002402100004
Reino Pihel
iga euro on teretulnud ja abiks
rasked ajad...

Jack Herer

Liige

• liige

View PostSoldieR, on 21 February 2012 - 14:52, said:

nendega koliks kokku
http://octopus-.tumblr.com/
Posted Image

ohoooi

Whoa !

• liige
Räägiks siis natukene muusikast. Muusika ja Ained käivad kokku Mida teie kuulate,miks,mis jne?

Üldiselt kui krõbistatakse siis raju XS Project,Karina Krit-moskwa,Itchy and Scratchy taoline teema. Sullamulla/Jonku,siis kidcudi n shit.
Kuid nüüd viimasel ajal,eriti eile öösel sai kuulatu Solar Fieldsi. VÄGA Väga lebo asi millega trippida. Magama saatis taoline,mulle meeldib,saab analüüsida jne

Parajalt seenekas on aga me likeit
Dat is weird !

gg awp

aprillinali

• liige
suvest saati pmst iga päev kõssi teinud, nüüd kolm päeva vahele jäänud ja kavatsen tegema hakata umb. kord nädalas.

Wallace

Mees teiselt planeedilt

• liige
viimati tegin 2 nädalat tagasi ja plaanin puhas olla kuni 20. aprillini või isegi suveni.
Posted Image

2 user(s) are reading this topic

1 members, 1 guests, 0 anonymous users