Jump to content

Change

III WW

39 replies to this topic

PuuTagaIlves1

Liige

• liige
  • Sugu:mees
http://www.ekspress.ee/news/paevauudised/k...d.d?id=37457603

Keegi usub ka seda?

Isiklikult natuke usun seda, aga samas on asju, mis on väga utoopiliselt ennustatud tema poolt.
http://www.last.fm/user/PuuTagaIlves
When I start drinking my dick does all my thinking.

insaner

Liige

• liige
No ma võin ise sama moodi ennusatada tulevikku.

HeLLu.

Liige

• liige
  • Sugu:naine
2016-ks on euroopa väljasurnud ? 2014 on kõigil kiiritushaigused ? 2043 valitsevad moslemid väljasurnud euroopat ? dude , wtf :D mõni ennustus võis tal ju täppi minna , aga enamus on siuke fairytale ,et halb hakkab
Bing Bang Blaow

Jack Herer

Liige

• liige
See on liiiga kaootiline, et seda uskuda.
Muidugi ei saa me ennem midagi välistada, kui seda pole juhtunud.
5bil year's ago our planet materialized from thin air.
Posted Image

liizah

maybe i'm a nigger

• liige
Tsiteeriks

Noh, vaevalt nüüd Vanga nii konkreetset juttu ajas. Pigem ikka tuleratas-tapab-taevast-ingel-neeger-terasnoku-kõmm-kõmm-issand-oh-sa-kukkel ja siis sensatsioonihimulised "tõlgendavad".

Kahe käega selle arvamuse poolt, mina järgmine aasta küll moslemite keemiarelva tule ette jääda ei kavatse.
Nothing else matters than Metallica

Novriil

диип щит

• liige
Sellest oli kunagi ka juttu eraldi teemas, mis täna kül kinni. http://www.neonet.ee...opic=69187&st=0

Kuna ta ennustas, et Novembris algab väikese konfliktiga siis ei usu enam. Novembris ei olnud midagi uut. Põhja-Korea mingi teema oli aga see oli nii väike asi..
If I agreed with you we'd both be wrong.

fu2

King of Kings!

• liige

liizah, on 31 dets 2010, 01:37, said:

Tsiteeriks

Noh, vaevalt nüüd Vanga nii konkreetset juttu ajas. Pigem ikka tuleratas-tapab-taevast-ingel-neeger-terasnoku-kõmm-kõmm-issand-oh-sa-kukkel ja siis sensatsioonihimulised "tõlgendavad".

Kahe käega selle arvamuse poolt, mina järgmine aasta küll moslemite keemiarelva tule ette jääda ei kavatse.

View Post

põgened Hiinasse?

HeLLu.

Liige

• liige

fu2, on 31 dets 2010, 01:45, said:

liizah, on 31 dets  2010, 01:37, said:

Tsiteeriks

View Post

põgened Hiinasse?

View Post

eiei ,ta muteerub moslemiks :D
// tsiteeriksin ka :

päikest käivitada? megairw... kas tõesti seal riigis pole vaimuhaigetele mingit ravi?

lolololol üle pikka aja sain hästi naerda neid kommentaare lugedes :D :D :D

Edited by HeLLu., 31 December 2010 - 01:50.

Bing Bang Blaow

Oskar

Lavaline

• liige

Novriil, on 31 dets 2010, 01:41, said:

Sellest oli kunagi ka juttu eraldi teemas, mis täna kül kinni. http://www.neonet.ee...opic=69187&st=0

Kuna ta ennustas, et Novembris algab väikese konfliktiga siis ei usu enam. Novembris ei olnud midagi uut. Põhja-Korea mingi teema oli aga see oli nii väike asi..

View Post

sa vist tead kõige paremini mis seal toimus? viitsid seletada pikemalt, mis mingi väike asi see oli?

kreidy ,

Impossible is nothing.

• liige
Lugesin üsna huviga ja maailma lõpp tuli küll järsku. Mindi järjekordselt avastama ja siis järsku lõpp. Paljud asjad lähevad tal täppi küll tulevikus aga ei tea kas just samadel aastatel nagu ta pakkus.

Aga see teema siiski III WW ja ma kahtlen, et Põhja ja Lõuna Korea konfliktist midagi edasi areneb. See ei oleks kasulik hetkel kellegile. Antud olukorras ma leiangi, et kui peakski Põhja ja Lõuna Korea sädemest leek tekkima ja haarama ka teised riigid endaga keerisesse, kust väljuda on hiljem võimatu siis tõesti. Euroopa lammutab end ise ära. Ja arvestades tänapäeva tehnoloogiat, siis see toimub väga kiiresti. Sel juhul on isegi väga loogiline arvestada ka Vanga ettekuulutusi, et 2014 on kõigil kiiritushaigused, siis tõesti minu jaoks on need Korea riigid kahtlased ja kui neil on tuumapomm või midagi siis kui nad on kaotusseisus siis nad on piisavalt rumalad, et seda käiku lasta(selline mulje on mulle nendest jäänud lihtsalt), sest elavad nad seal ju range korra järgi ja neid on justkui õpetatud võitlema kuni vähegi saab mitte alla andma. Kui aga sealt juba üks plahvatus peaks tulema siis võib neid veelgi tulla ja 2016 aastaks võib tõesti olla Eurooplasi vähe. Ning moslemimaad on asja vaikselt kõrvalt vaadanud ja neil ei ole mingit probleemi nii-öelda üle võtta Euroopat. Muidugi mul vahepeal on mõtted läinud teiseks ja moslemimaad ikkagist Vanga järgi tegutsevad juba 2011.

Anthrax

[WARNBANNED] ಠ_ಠ

• bannitud
ma söön oma mütsi ära kui kolmas maailmasõda tuleb.

kreidy ,

Impossible is nothing.

• liige

Anthrax, on 31 dets 2010, 02:00, said:

ma söön oma mütsi ära kui kolmas maailmasõda tuleb.

View Post

Ega ta tulematta jää! Aga pead paremaid aegu ootama. Kui kolmas maailmasõda tuleb on juba moodsamad mütsid.

Raux.

Fear is not an option

• liige
Ee kas P-Korea ja L-Korea sõdivad hetkel omavahel? Lõuna ja P- Korea pole terve maailm.
Lihtsalt Ekspressi ajakirjanikel polnud millegi paremaga ajalehte täita ja siis võeti see läbi mämmutatud teema. See ,et Lõuna ja Põhja Korea omavahel nii teevad on nö tavapärane asi juba.
Euroopa islamiseerub iseenesest tänu immigratsiooni poliitikale.
Erinevus rikastab!
Seda millal algab III.Maailmasõda ei ennusta keegi ette vaid see lihtsalt algab ühel hetkel kui üldse algab.
Keda huvitab see ennustamine siis uurige maailma rahvastiku värki.Kuskilt lugesin kunagi,et sõjad hakkavad tavaliselt siis kui maailmas on kuni 25.aastaste meeste hulk 2-3 korda suurem naiste omast vms.

Edited by Raux., 31 December 2010 - 09:58.

sokC, on 19 aug 2011, 02:04, said:

Oo Neoneti armastuse teema. Tänan sind, et sa olemas oled. Sa suudad iga päev mulle naeratuse näole tuua. Aamen.

View Post

Novriil

диип щит

• liige

Oskar, on 31 dets 2010, 01:54, said:

Novriil, on 31 dets  2010, 01:41, said:

View Post

sa vist tead kõige paremini mis seal toimus? viitsid seletada pikemalt, mis mingi väike asi see oli?

View Post

No ära nüüd kohe jalga kargama hakka. Ma tean nii palju kui uudistes rääkis ja no midagi uut novembris küll ei juhtunud. Ikka see sama väike kemplemine ja paar sõjamängu.
If I agreed with you we'd both be wrong.

AtsaS92

Uustulnuk

• liige
Ma ei tea kuidas teil lood on, aga minu plaanis on kõigepealt gümnaasium siis ülikool kunagi ära lõpetada, nii et see maailmasõda parem oodaku natuke, vastasel korral näeb mu raevu. :):D

Aga no mida me ikka teha saaksime kui tulekski?
Põgeneda... ainult põgeneda. Nii, et põgene vaba laps... :facepalm::D

Raux.

Fear is not an option

• liige
Seda ei juhtu niipea võiks panna teema lukku nagu seda "baba vanga" teemaga juhtus.

sokC, on 19 aug 2011, 02:04, said:

Oo Neoneti armastuse teema. Tänan sind, et sa olemas oled. Sa suudad iga päev mulle naeratuse näole tuua. Aamen.

View Post

Jups

Liige

• liige
4509 – Jumala tundmaõppimine. Inimene on lõpuks jõudnud sellisele arengutasemele, et ta saab Jumalaga suhelda.

See ütleb kõik
Aastast 2004

Le Fu!

Liige

• liige
:) Noshit kuid mu klassivennal on juba 2a katus ära "Sõitnud" ja juba 2 aastat kirjutab raamatud III MS :facepalm:

Sick teema, Tenga Vengad ennustavad, mida veel.
WarnBanned Le Fu?

Saatan

legendary rebel

• liige
Jube küll, et keemiarelvad käiku lastakse ning inimesed surevad. Tahaks ikka elada ja armastada ja elu nautida, mitte enne 21. eluaastat surra. Seda olen varemgi kuulnud, et loomad muutuvad pooleldi inimesteks. See, et inimesed teistel planeetidel elama hakkavad, selle teadmiseks ei pea vist ennustaja olema, niikuinii see juhtub ning niikuinii avastatakse universumi saladused. Ennustuse järgi tuleb inimkonnal veel suurem kannatusterada ning piinarikkad surmad. Loodetavasti pooled asjad täppi ei lähe, aga objektiivselt asjale hinnangut andes, on pooled asjad sealt täitsa reaalselt ees.
Eestis elab üks neiu, kelle eesnimi on Anaalika, I shit you not.(pole teada, kas tal on ka õed Oraalika ja Vaginaalika)

dominic

Liige

• liige
2304 – Kuu saladused saavad avalikuks

Ja alles siis saab avalikuks, kas Armstrong käis 1969. aastal kuul või mitte :)

Ja krt paljud nö. "faktid" räägivad üksteisel vastu...

3874 – Uus prohvet saab toetust kõigi inimrühmade seast. Uus kirik.

Savisaare Venemaalt saadud rahade eest ehitatud kirik saab alles siis valmis ? Ilmselgelt on Savisaar juba ammu enne seda Venemaalt surematuse ravimi saanud ning hakanud prohvetiks.

Puhas debiilsus ühesõnaga.
Posted Image

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users