Posted 10 April 2011 - 22:22
2014 – Enamikul inimestest on keemiarelva tõttu nahavähk või teised nahahaigused.
Jaapan.....
Posted 10 April 2011 - 23:13
rexaurus, on 10 apr 2011, 23:22, said:
Jaapan = põhjapoolkera
2 koera sai surma, kui plahvatuse tõttu sadas märga kraami kaela = Põhjapoolkeralt kaovad radioaktiivsete sademete tõttu taimed ja loomad. Moslemid ründavad ellujäänud eurooplasi keemiarelvaga.
Ennustus ju täppi läinud?
Eks nii need ennustajad töötavadki.
//Edit, kas keegi on üldse elus kuulnud mõnest ennustajast, kes ennustaks midagi tõsist ka, et mis on reaalne. Mina olen ainult kuulnud sellistest, mis ennustavad 10 aasta jooksul maailmalõppu jne.
Ma olen 100% kindel, et 100 aasta jooksul ei toimu mitte midagi taolist. Ma elan ise ka 80 aastaseks ja peale surma otsin ennustajad põrgus üles ja näitan fakki.
Howgh
Posted 10 April 2011 - 23:26
Mäkk, on 11 apr 2011, 00:13, said:
rexaurus, on 10 apr 2011, 23:22, said:
Jaapan = põhjapoolkera
2 koera sai surma, kui plahvatuse tõttu sadas märga kraami kaela = Põhjapoolkeralt kaovad radioaktiivsete sademete tõttu taimed ja loomad. Moslemid ründavad ellujäänud eurooplasi keemiarelvaga.
Ennustus ju täppi läinud?
Eks nii need ennustajad töötavadki.
//Edit, kas keegi on üldse elus kuulnud mõnest ennustajast, kes ennustaks midagi tõsist ka, et mis on reaalne. Mina olen ainult kuulnud sellistest, mis ennustavad 10 aasta jooksul maailmalõppu jne.
Ma olen 100% kindel, et 100 aasta jooksul ei toimu mitte midagi taolist. Ma elan ise ka 80 aastaseks ja peale surma otsin ennustajad põrgus üles ja näitan fakki.
Howgh
Poleks osanud paremini öelda.
Posted 16 January 2012 - 19:06
Posted 16 January 2012 - 19:41
Kui nüüd reaalselt mõelda, siis riigid on ettearvamatud ning ma üritan mitte sellepeale mõelda, sest pole vaja hirmus elada.
Torso paljasta, ilma naljata.
Posted 16 January 2012 - 19:46
Posted 16 January 2012 - 19:47
Posted 16 January 2012 - 20:06
Tegelt siin planeedil ongi elu liiga igavaks läinud, et kerged sõjad ja värgidsärgid teeksidki asjad huvitavamaks.
//Btw mu sellisteks aegadeks ammu juba varjend ehitatud ja varutud aastase õllevaruga. Samuti genekad, et saaks LOLi nolada selajal kui teised nahavähki surevad jne. Seega, kes ticketit tahab, peab LIKEma seda posti.
Edited by Visa Hing ehk Neoneti King, 16 January 2012 - 20:09.
Posted 16 January 2012 - 20:14
Mötley, on 16 January 2012 - 19:06, said:
Kui sa SOPAt ja PIPAt mõtled, SOPA ei lähe läbi, täna või eile või kunagi lükati ümber, ilmselt PIPAga juhtub samamoodi.
Ja mis puutub massihävitusrelvadesse, need just hoiavad maailmasõda tagasi. suured riigid muretsevad endale tuumarelvi ja värke sellepärast et teistel on, aga hui ongi nii lollid et neid kasutada.
Posted 17 January 2012 - 13:40
Dødheimsgard, on 16 January 2012 - 20:14, said:
Kui sa SOPAt ja PIPAt mõtled, SOPA ei lähe läbi, täna või eile või kunagi lükati ümber, ilmselt PIPAga juhtub samamoodi.
Ja mis puutub massihävitusrelvadesse, need just hoiavad maailmasõda tagasi. suured riigid muretsevad endale tuumarelvi ja värke sellepärast et teistel on, aga hui ongi nii lollid et neid kasutada.
Minu teada peale külma sõja lõppu hakati märkimisväärselt tuumaarsenali vähendama ning on ka mingid kokkulepped tuumarelvastuse vähendamiseks.
sokC, on 19 aug 2011, 02:04, said:
Posted 17 January 2012 - 15:53
Raux., on 17 January 2012 - 13:40, said:
Dødheimsgard, on 16 January 2012 - 20:14, said:
Minu teada peale külma sõja lõppu hakati märkimisväärselt tuumaarsenali vähendama ning on ka mingid kokkulepped tuumarelvastuse vähendamiseks.
Raux, sina kui ajaloomees ja kaitseliitlane peaks ikka ju teadma START lepingutest '90 alguses ja nüüd hilisematest uuendatud variantidest. Ometigi on tuumarelvi suuriikidel kokku tuhandeid, sodiks võib kõik ikka pommitada. Ühtlasi ei regulli keegi nt Indiat, Iraanil on ka kõigist kama, rääkimata bioloogilisest/keemilisest sõjapidamisest.
Edited by Tankist, 17 January 2012 - 15:58.

Here since 2003
Endine m@tr1x
Posted 28 January 2012 - 23:12
Ma ei saa aru, miks need juudid, kes Ameerika pangandust ja valitsust juhivad, aina rohkem raha tahavad saada, ja kuidagi kõigile kasulikumalt asja ei ajaks, õiglasemalt. On juudid rsk
Edited by Billy Bob, 28 January 2012 - 23:14.
Posted 16 April 2012 - 15:03
Anyway, mõni asi on ikka suht loogiline ja olen kunagi ise ka tema kohta lugenud. Tema järglaseks pidi saama 12 aastane prantsuse tütarlaps, kui mul endal õigesti meeles on.
Edited by HOWDOESITFEEL, 16 April 2012 - 15:05.
Posted 23 April 2012 - 23:26
Billy Bob, on 28 January 2012 - 23:12, said:
Vale, raha ei taha tegelikult keegi, inimesi huvitavad varad, varade hulka loetakse üldiselt tootmismaterjale ja maad, kinnisvara on nii ja naa, raha on lihtsalt kokkuleppeline maksevahend, mille väärtust on võimalik tõsta ja langetada. Raha lihtsalt kasutatakse nende vahendite hankimiseks, selles osas võid sa asja nii ette kujutada, et sa isegi ju kasutad raha lihtsalt erinevate hüvede ostmiseks, vahe on ainult selles, et teatud grupid omavad seda hüve nii palju, et ostavad tohutult varasid ja kui kõik varad koonduvad kellegi kätte, mis siis saab? Siis määrab juba keegi teine kogu asja hinna, sellised turuspekulatsioonid eksisteerivad ka tänapäeval, börsidel on võimalik massiga hindasid endale sobivas suunas mõjutada, sisuliselt on võimalik kõike teha, enamik neist meelega tekitatud kahjudest on muidugi seadusega keelatud, paraku pole kõike nii lihtne tõestada. Omal ajal läksid Trotskid ja Leninid ju lausa nii segi, et hakkasid lõpuks üksteiselt varasid üle laskma, oli tegu ju väga rikaste meestega, aga lõputu ahnus sai sealgi nii mõnelegi saatuslikuks. Liiga suur tükk ajab siiski suu lõhki.
Billy Bob, on 28 January 2012 - 23:12, said:
Tegelikult on mitu lahendust, põhimõtteliselt on võimalik kaks lahendust, inflatsioon ja deflatsioon, teist varianti ei tule, inflatsiooniga säilitavad rikkamad inimesed oma varad, kõik kes omavad raha, aga kaotavad selle väärtusest iga päev. Otseselt sõjategevuses ma mingit ohtu küll ei näe. Iraani puhul on huvitavaks faktoriks kasutuselolev naftadollar, dollari väärtust aitab hoida väga palju just see, et nafta ostu ja müügi eest tasutakse dollaris. Muidugi ei ole see ainus põhjus, dollaril on ka suur kodumaine tarbijaskond ja sellega tehakse muidki tehinguid, ainuke halb värk on selles, et Iraan on teinud mitmel korral testiperioode, kus on öelnud, et nad ei soovi enam dollarit, vaid muud valuutat. Selline tegevus ei mõju USA majandusele sugugi mitte hästi, sest dollari ostujõud teiste valuutadega võrreldes langeb ning enam ei saa inimesed nii palju importkaupu osta.
Posted 24 April 2012 - 12:43
Posted 24 April 2012 - 14:39
Posted 24 April 2012 - 14:59
Posted 24 April 2012 - 15:40
Posted 24 April 2012 - 15:46
Ameerika sai uued sõjalennukid ka just, ja see sõda nafta pärast käib juba päris ammu ju. Euroopa riigid muudeti ka ühtseks - kõik alluvad Euroopa Liidu reeglitele ja Euroopa Liit ise on koostöös Ameerikaga. Mingi maailmasõda oleks ikka väga kohutav - loodame, et seda ei tule veel nii pea... Aga kui arvesse võtta rahvaarvu suurt kasvu ning toiduainete/maavarade defitsiiti, siis on üsna loogiline, et tuleks sõda teha. Inimesi sureb ja suurkorporatsioonid saavad sõjast kasumit.
(kes enne billyle vastu vaidles, et sõjast ei saa mitte mingit kasumit, siis te eksite rängalt. süvaanalüüsi päris teha ei oska kahjuks)
Edited by Mõistlik Kopikas, 24 April 2012 - 15:57.
Posted 24 April 2012 - 16:33
Huvitav video, eriti selles suhtes ,et 2009 aastal paneb vend suht täppi mis praegu toimub.
Vaadates uudiseid ,siis võib ju näha kuidas kõik enda tehnikat uuendavad ja teevad õppusi, kas või nt vene-hiina ühisõppus ,mis praegu toimub. Samuti saatab USA oma laevu ja mehi pärsia lahte.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Back to top