Jump to content

Change

III WW

39 replies to this topic

rexaurus

Liige

• liige
2011 – Põhjapoolkeralt kaovad radioaktiivsete sademete tõttu taimed ja loomad. Moslemid ründavad ellujäänud eurooplasi keemiarelvaga.
2014 – Enamikul inimestest on keemiarelva tõttu nahavähk või teised nahahaigused.

Jaapan.....

Mäkk

Modeliitmäkk

• üldmoderaator
  • Sugu:mees

rexaurus, on 10 apr 2011, 23:22, said:

2011 – Põhjapoolkeralt kaovad radioaktiivsete sademete tõttu taimed ja loomad. Moslemid ründavad ellujäänud eurooplasi keemiarelvaga.
2014 – Enamikul inimestest on keemiarelva tõttu nahavähk või teised nahahaigused.

Jaapan.....

View Post

Jaapan = põhjapoolkera
2 koera sai surma, kui plahvatuse tõttu sadas märga kraami kaela = Põhjapoolkeralt kaovad radioaktiivsete sademete tõttu taimed ja loomad. Moslemid ründavad ellujäänud eurooplasi keemiarelvaga.

Ennustus ju täppi läinud?

Eks nii need ennustajad töötavadki.

//Edit, kas keegi on üldse elus kuulnud mõnest ennustajast, kes ennustaks midagi tõsist ka, et mis on reaalne. Mina olen ainult kuulnud sellistest, mis ennustavad 10 aasta jooksul maailmalõppu jne.
Ma olen 100% kindel, et 100 aasta jooksul ei toimu mitte midagi taolist. Ma elan ise ka 80 aastaseks ja peale surma otsin ennustajad põrgus üles ja näitan fakki.

Howgh
Posted Image

Eisenheim

huvitav

• liige

Mäkk, on 11 apr 2011, 00:13, said:

rexaurus, on 10 apr  2011, 23:22, said:

Jaapan.....

View Post

Jaapan = põhjapoolkera
2 koera sai surma, kui plahvatuse tõttu sadas märga kraami kaela = Põhjapoolkeralt kaovad radioaktiivsete sademete tõttu taimed ja loomad. Moslemid ründavad ellujäänud eurooplasi keemiarelvaga.

Ennustus ju täppi läinud?

Eks nii need ennustajad töötavadki.

//Edit, kas keegi on üldse elus kuulnud mõnest ennustajast, kes ennustaks midagi tõsist ka, et mis on reaalne. Mina olen ainult kuulnud sellistest, mis ennustavad 10 aasta jooksul maailmalõppu jne.
Ma olen 100% kindel, et 100 aasta jooksul ei toimu mitte midagi taolist. Ma elan ise ka 80 aastaseks ja peale surma otsin ennustajad põrgus üles ja näitan fakki.

Howgh

View Post

Poleks osanud paremini öelda.
Postitas pildi

Mötley

baffff

• liige
III WW pole ültse kauge teema. Usun ja olen kindel, et peatne inimkonna suur väljasuremine on lähedal. Loodi ju õhus leviv linnugripp, mida saavad ära kasutada "terroristid". Inimeste vabadust piiratakse. Kes teist teab ACTAt, teab ka seda, et riike, valitsusi juhivad haiged ja inimeste õigusi piiratakse. Läbi terrori luuakse politseiriike, kindlustamaks inimesi selle nn."terrorismi vastu". Nüüd lisada see, mis toimub venemaal. Parlamendis näidatakse Hitlerlikku tervitust ja ei sallita teisi. Toimub suur valetamine ja Stalini ning suure venemaa ülistamine. Ka tasub mainida astronoomilisi fakte, et päikese aktiivsus on kasvanud ja seega on oodata suuri magnettorme, mis võivad kaasa tuua tohutuid katastroofe elektririistades. Kui keegi mõtleb kaugemale sellest, et hävivad arvutid ja inimesed surevad nälga, siis tasub mõelda sellele, et mis saab siis, kui riigi kaitsemehhanismidel ei tööta tehnika. Idast tulevad venelased ja okupeerivad eesti jne.....

chilloutrelax

Chilloutrelax

• liige
Kolmas maailmasõda tuleb siis kui maailmast saab otsa õlu.

Kui nüüd reaalselt mõelda, siis riigid on ettearvamatud ning ma üritan mitte sellepeale mõelda, sest pole vaja hirmus elada.

Torso paljasta, ilma naljata.

the-21-man

Liige

• liige
mid krdi maailmasõda, inimestel tuleb tulnukatega varsti war kuid meie suurim trump on reptiloidid kes siin maal miljoneid aastaid enne meid olnud ja peavad end maa asukateks. nahhui ükski tulnukas ei tule reptiloididega hüppama, illojimid aeti juba ära

Keeksta Tha Buffalo.

Bam- Bam käivad paugud, ma nagu Van- Dam.

• liige

View PostMötley, on 16 January 2012 - 19:06, said:

, siis tasub mõelda sellele, et mis saab siis, kui riigi kaitsemehhanismidel ei tööta tehnika. Idast tulevad venelased ja okupeerivad eesti jne.....

ma usun et venemaal märksa sitasem seis siis kui eestil.
KEEXMAISTER
Posted Image

Visa Hing ehk Neoneti King

Liige

• liige
Dear Earth, Im dissapointed.

Tegelt siin planeedil ongi elu liiga igavaks läinud, et kerged sõjad ja värgidsärgid teeksidki asjad huvitavamaks.

//Btw mu sellisteks aegadeks ammu juba varjend ehitatud ja varutud aastase õllevaruga. Samuti genekad, et saaks LOLi nolada selajal kui teised nahavähki surevad jne. Seega, kes ticketit tahab, peab LIKEma seda posti.

Edited by Visa Hing ehk Neoneti King, 16 January 2012 - 20:09.

Dødheimsgard

Uustulnuk

• liige

Inimeste vabadust piiratakse. Kes teist teab ACTAt, teab ka seda, et riike, valitsusi juhivad haiged ja inimeste õigusi piiratakse.

Kui sa SOPAt ja PIPAt mõtled, SOPA ei lähe läbi, täna või eile või kunagi lükati ümber, ilmselt PIPAga juhtub samamoodi.
Ja mis puutub massihävitusrelvadesse, need just hoiavad maailmasõda tagasi. suured riigid muretsevad endale tuumarelvi ja värke sellepärast et teistel on, aga hui ongi nii lollid et neid kasutada.

Raux.

Fear is not an option

• liige

View PostDødheimsgard, on 16 January 2012 - 20:14, said:

Inimeste vabadust piiratakse. Kes teist teab ACTAt, teab ka seda, et riike, valitsusi juhivad haiged ja inimeste õigusi piiratakse.

Kui sa SOPAt ja PIPAt mõtled, SOPA ei lähe läbi, täna või eile või kunagi lükati ümber, ilmselt PIPAga juhtub samamoodi.
Ja mis puutub massihävitusrelvadesse, need just hoiavad maailmasõda tagasi. suured riigid muretsevad endale tuumarelvi ja värke sellepärast et teistel on, aga hui ongi nii lollid et neid kasutada.

Minu teada peale külma sõja lõppu hakati märkimisväärselt tuumaarsenali vähendama ning on ka mingid kokkulepped tuumarelvastuse vähendamiseks.

sokC, on 19 aug 2011, 02:04, said:

Oo Neoneti armastuse teema. Tänan sind, et sa olemas oled. Sa suudad iga päev mulle naeratuse näole tuua. Aamen.

View Post

Tankist

Linn põleb.

• liige

View PostRaux., on 17 January 2012 - 13:40, said:

View PostDødheimsgard, on 16 January 2012 - 20:14, said:

Minu teada peale külma sõja lõppu hakati märkimisväärselt tuumaarsenali vähendama ning on ka mingid kokkulepped tuumarelvastuse vähendamiseks.

Raux, sina kui ajaloomees ja kaitseliitlane peaks ikka ju teadma START lepingutest '90 alguses ja nüüd hilisematest uuendatud variantidest. Ometigi on tuumarelvi suuriikidel kokku tuhandeid, sodiks võib kõik ikka pommitada. Ühtlasi ei regulli keegi nt Indiat, Iraanil on ka kõigist kama, rääkimata bioloogilisest/keemilisest sõjapidamisest.

Edited by Tankist, 17 January 2012 - 15:58.

Postitas pildi
Here since 2003
Endine m@tr1x

Billy Bob

Liige

• liige
Majanduskriis aina süveneb ja selle lahendamiseks on kaks reaalset varjanti praegu. Raha juurde trükkida või sõda alustada. Ameerika luurab igal pool juba ja seab baase igale poole. Loodan siiski, et suuremaks sõdimiseks ei lähe vaid lahendatakse asjad rahumeelselt kuidagi. Kreeka kriis on ka meelega tehtud, et Prantsusmaa ja Saksamaa saaks Kreekalt ärid, saared jms ära võtta (andsid Kreekale laenu täiega alguses).

Ma ei saa aru, miks need juudid, kes Ameerika pangandust ja valitsust juhivad, aina rohkem raha tahavad saada, ja kuidagi kõigile kasulikumalt asja ei ajaks, õiglasemalt. On juudid rsk :D

Edited by Billy Bob, 28 January 2012 - 23:14.

HOWDOESITFEEL

Uustulnuk

• liige
Seda ei tea keegi, mis Kreekast saab.

Anyway, mõni asi on ikka suht loogiline ja olen kunagi ise ka tema kohta lugenud. Tema järglaseks pidi saama 12 aastane prantsuse tütarlaps, kui mul endal õigesti meeles on.

Edited by HOWDOESITFEEL, 16 April 2012 - 15:05.

Sander

Mighty as...

• moderaator

View PostBilly Bob, on 28 January 2012 - 23:12, said:

Ma ei saa aru, miks need juudid, kes Ameerika pangandust ja valitsust juhivad, aina rohkem raha tahavad saada, ja kuidagi kõigile kasulikumalt asja ei ajaks, õiglasemalt. On juudid rsk :D

Vale, raha ei taha tegelikult keegi, inimesi huvitavad varad, varade hulka loetakse üldiselt tootmismaterjale ja maad, kinnisvara on nii ja naa, raha on lihtsalt kokkuleppeline maksevahend, mille väärtust on võimalik tõsta ja langetada. Raha lihtsalt kasutatakse nende vahendite hankimiseks, selles osas võid sa asja nii ette kujutada, et sa isegi ju kasutad raha lihtsalt erinevate hüvede ostmiseks, vahe on ainult selles, et teatud grupid omavad seda hüve nii palju, et ostavad tohutult varasid ja kui kõik varad koonduvad kellegi kätte, mis siis saab? Siis määrab juba keegi teine kogu asja hinna, sellised turuspekulatsioonid eksisteerivad ka tänapäeval, börsidel on võimalik massiga hindasid endale sobivas suunas mõjutada, sisuliselt on võimalik kõike teha, enamik neist meelega tekitatud kahjudest on muidugi seadusega keelatud, paraku pole kõike nii lihtne tõestada. Omal ajal läksid Trotskid ja Leninid ju lausa nii segi, et hakkasid lõpuks üksteiselt varasid üle laskma, oli tegu ju väga rikaste meestega, aga lõputu ahnus sai sealgi nii mõnelegi saatuslikuks. Liiga suur tükk ajab siiski suu lõhki.

View PostBilly Bob, on 28 January 2012 - 23:12, said:

Majanduskriis aina süveneb ja selle lahendamiseks on kaks reaalset varjanti praegu. Raha juurde trükkida või sõda alustada. Ameerika luurab igal pool juba ja seab baase igale poole. Loodan siiski, et suuremaks sõdimiseks ei lähe vaid lahendatakse asjad rahumeelselt kuidagi. Kreeka kriis on ka meelega tehtud, et Prantsusmaa ja Saksamaa saaks Kreekalt ärid, saared jms ära võtta (andsid Kreekale laenu täiega alguses).

Tegelikult on mitu lahendust, põhimõtteliselt on võimalik kaks lahendust, inflatsioon ja deflatsioon, teist varianti ei tule, inflatsiooniga säilitavad rikkamad inimesed oma varad, kõik kes omavad raha, aga kaotavad selle väärtusest iga päev. Otseselt sõjategevuses ma mingit ohtu küll ei näe. Iraani puhul on huvitavaks faktoriks kasutuselolev naftadollar, dollari väärtust aitab hoida väga palju just see, et nafta ostu ja müügi eest tasutakse dollaris. Muidugi ei ole see ainus põhjus, dollaril on ka suur kodumaine tarbijaskond ja sellega tehakse muidki tehinguid, ainuke halb värk on selles, et Iraan on teinud mitmel korral testiperioode, kus on öelnud, et nad ei soovi enam dollarit, vaid muud valuutat. Selline tegevus ei mõju USA majandusele sugugi mitte hästi, sest dollari ostujõud teiste valuutadega võrreldes langeb ning enam ei saa inimesed nii palju importkaupu osta.

Kristo18

Liige

• liige
Mida see tüüp suitsetanud oli kui ta neid asju " ette nägi " ?
Posted Image

#Priit

Liige

• liige
quoten siin kohal Leod: If there's a war, I'll see you in Canada.

Mõistlik Kopikas

Liige

• liige
Eestisse tahetakse ka juba NATO baasi teha. Läheb mingiks maailmasõjaks vist ära meie eluajal. Mina põgenen Brasiiliasse siis. :D

Ralvo

Never knowingly undersold

• liige
Mõistlik oled sa tõesti

Posted Image Like this.

Mõistlik Kopikas

Liige

• liige
Eile uudistes rääkis küll, et tahavad NATO baasi Eestisse teha. Terve Euroopa on neid baase täis juba. Põhja-Korea treenib ka omale retsi sõjaväge ja omab karmi diktatuuri. Mina ka ei tea, aga mulle tundub küll, et varsti läheb teemaks ära. :D

Ameerika sai uued sõjalennukid ka just, ja see sõda nafta pärast käib juba päris ammu ju. Euroopa riigid muudeti ka ühtseks - kõik alluvad Euroopa Liidu reeglitele ja Euroopa Liit ise on koostöös Ameerikaga. Mingi maailmasõda oleks ikka väga kohutav - loodame, et seda ei tule veel nii pea... Aga kui arvesse võtta rahvaarvu suurt kasvu ning toiduainete/maavarade defitsiiti, siis on üsna loogiline, et tuleks sõda teha. Inimesi sureb ja suurkorporatsioonid saavad sõjast kasumit.
(kes enne billyle vastu vaidles, et sõjast ei saa mitte mingit kasumit, siis te eksite rängalt. süvaanalüüsi päris teha ei oska kahjuks)

Edited by Mõistlik Kopikas, 24 April 2012 - 15:57.

ibase

Liige

• liige

Huvitav video, eriti selles suhtes ,et 2009 aastal paneb vend suht täppi mis praegu toimub.
Vaadates uudiseid ,siis võib ju näha kuidas kõik enda tehnikat uuendavad ja teevad õppusi, kas või nt vene-hiina ühisõppus ,mis praegu toimub. Samuti saatab USA oma laevu ja mehi pärsia lahte.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users