Üldiselt üle päeva, siis on paigas aga suvel on hullumeelne. Suvel pesen ikka igapäevaselt kindlasti.
Change
44 replies to this topic
Posted 20 January 2012 - 15:43
Posted 18 February 2012 - 23:38
Ei tea. Need, kes siin räägivad, et 2x nädalas ja pole vajadustki rohkemaks siis mõelge ja küsige mõnikord mõne sellise inimese käest, kes teist hoolib ja samas julgeb ka ausalt vastata, et kas mu juuksed näevad ok välja, sest et enda koolis käivad ka paar päris julma õlipatsi, kes arvavad ka ilmselt, et 1-2 korda nädalas täiesti OK pesta. Kurb vaadata, kuidas esmaspäeval on kutil pea puhas, teisipäeval veel talutav, kolmapäeval juba korralik õlipats ja neljapäeval selline tunne, et kutt kasvatab naftatööstust endale lagipähe.
Samas võivad ka täiesit vabalt teil sellised juuksed olla, mis tõepoolest ei määrdu nii kergelt. Nii et ma ei süüdista kedagi, lihtsalt igaksjuhuks.
Samas võivad ka täiesit vabalt teil sellised juuksed olla, mis tõepoolest ei määrdu nii kergelt. Nii et ma ei süüdista kedagi, lihtsalt igaksjuhuks.

Posted 18 February 2012 - 23:47
Mul on üpris karm pahmakas, seega olen sunnitud iga päev pesema.
Posted 19 February 2012 - 00:23
Üldiselt päevas 2x, peale praktikat ja õhtul peale trenni. Samas mingeid tooteid oskate soovitada, mis raviks juukseid samas või lihtsalt ei laseks otsadel niiväga viga saada?
Posted 26 February 2012 - 20:53
Proovin üle päeva, sest jep, juuksed on ikka tegelikult suht hullud, vahepeal oli selline aeg kus iga päev pesin, hea oli kui 2x ei pesnud, nüüd olen haige olnud, hea kui nädalas 2x viitsisin pesta, sest hoian enamjaolt juukseid kinni, kui haigestun. Nüüd sain jälle üle ühe päeva rütmi tagasi.
Together we aspire, together we achieve.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Back to top