asi siis selline et iga kord kui arvuti käima panen laseb msni,skype,xfire ja muud asjad mis arvuti käivitamisel avanevad lahti teha ja siis käib kiire oranzi,pruuni,valge kirju sähvatus ja kohe viskab blue screeni ette ja nii iga kord
mõnikord tuleb ka enne blue screeni Catalyist video driver vms has stopped working
probleem tekkis siis kui ma ns youtubes chillisin ja järsku firefox hakkas streikima ja se ei olnud tavaline has stopped working vaid seal oli veel mingit imeliku kirja millest ma vällja ei teinud vaid panin close ja nii 5-6 korda kuni lõpuks tuli se catalyist driver has stopped working ja blue screen
nüüd saan ainult safe modes surfata niiet pakkuge mida seal teha et probleem lahendada
ise olen proovinud video kaardi driverit maha lasta ja uuesti peale aga probleem sama ja veel sain mingit moodi wini üle lasta mida ta alguses ei lasknud ja lõpuks mingit moodi lasi aga minu meelest pooleldi kuna videod ja mängud program files on alles
HELP !
Change
6 replies to this topic
Posted 02 February 2012 - 23:50
Posted 03 February 2012 - 11:26
blue screeni viskab siis vaata mis errorit ta näitab sul...sellejärgi saab guugeldada milles täpsemalt viga võib olla

Posted 03 February 2012 - 14:43
ta ei näita mis probleem on licalt yttleb et probleem on avastatud ja arvuti sulges et seda ennetada vms
Posted 03 February 2012 - 16:26
Mis operatsioonisüsteemiga tegu?
Kui vana arvuti ise on?
Kui videokaart on mitte integreeritud, siis kruvi see korra emaplaadi küljest ära, puhasta ja pane tagasi.
Oled proovinud vanemaid videodraivereid antud videokaardile?
Sa ei teinud format C-d vaid lihtsalt kasutasid operatsioonisüsteemi sisseehitatud parandusfunktsiooni. Format C tegemise õpetusi on Internetiavarustes jätkuvalt saada.
Kui vana arvuti ise on?
Kui videokaart on mitte integreeritud, siis kruvi see korra emaplaadi küljest ära, puhasta ja pane tagasi.
Oled proovinud vanemaid videodraivereid antud videokaardile?
Sa ei teinud format C-d vaid lihtsalt kasutasid operatsioonisüsteemi sisseehitatud parandusfunktsiooni. Format C tegemise õpetusi on Internetiavarustes jätkuvalt saada.
Posted 05 February 2012 - 21:25
Posted 07 February 2012 - 20:09
Kui sul intergreeritud video ka, siis ma võtaks videokaardi välja ning siis teeks formati ja laseks uue windowsi peale.
Kui peale seda töötab korralikult, siis prooviks videokaardi tagasi panna ja kui siis annab uuesti errorit, siis tead , et asi videokaardis.
Kui peale seda töötab korralikult, siis prooviks videokaardi tagasi panna ja kui siis annab uuesti errorit, siis tead , et asi videokaardis.
Posted 12 February 2012 - 22:21
Minu sülearvutiga juhtus täpselt sama geiss. Viisin garantiisse ning selgus, et emaplaadis oli viga ning see vahetati välja.
Loodan, et sul seisneb see tarkvaras.
Mul oli W7.
Loodan, et sul seisneb see tarkvaras.
Mul oli W7.
ozuoʇsǝ
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Back to top