Jump to content

Change

Maksmine steam platvormil Sampo kaardiga.

Steam maksmine deebetkaart

3 replies to this topic

Doup

Uustulnuk

• liige
  • Sugu:mees
Lugu lihtne, tahtsin ise teha väikese ostu Steamis, oli seal kirjas siis, et vaja kaardi truvanumbrit, (olin ka varem ostnud) kuid mul oli meelest läinud kuidas ma maksin seega panin seal numbri kõrval asuvasse "What's this" kliki, et näha ning seal näitas kus peaks olema turvakood, minu pangakaardil seda seal ei olnud. NB! Sampo pank (Visa Electron). Proovisi igasuguseid numbreid ja kuna oli õhtu ei viitsinud ma kaua jännata. Järgmisel päeva siiski leidsin vastuse oma küsimuse nimelt oli turvanumber kaardi tagaküljel küll, kuid üleval paremas nurgas ning seal tuleb 3 numbrit võtta.

See on kõigest informatsioon ette inimestele, kellel võib tulla probleeme Steamis maksmisega, kui kellegil tekib ning teab, et võib olla probleeme teistel teiste kaartidega siis võiks siia postitada, et inimestel oleks lihtne leida vastus oma küsimustele.

NB! Seda võib ka vaja minna mujal, mitte ainult steamis.

Kõike paremat, Doup.

Postitas pildi

mkmk

Liige

• liige
Suht obvious asi krediit kaardiga maksmisel, ei teagi kohta kus seda koodi ei küsiks...

Raiki

TROLL

• liige
Krediitkaardil ja deebetkaardil on vahe sees jep. Tavalise pangakaardiga sa maksta ei saa nii.

E

Agent

• liige
welcome to real life.. a väike pro tip ka minu poolt: peldikurullil on iga väikese vahemaa tagant rebimiskohad, et sa ei peaks seda kääridega lõikama või nagu loom hammastega rebima

on topic: swed debeetkaardil on need numbrid õiges kohas
NeoNeti IT "geeniuste" kolm punkti kõikide arvutiprobleemide lahendamiseks:

1. Kontrolli temperatuure.
2. Puhasta tolmust.
3. Installi draiverid.

Ei aita? Siis on aeg format C: jaoks!

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users