Jump to content

Change

Nutitelefonid

22 replies to this topic

Nivek

Kevin

• üldmoderaator
  • Sugu:mees
Sai endale soetatud nutitelefon. Telefon näitab küll, et WiFi on väljalülitatud, kuid e-mailid laekuvad sellele vaatamata. Kust kohast telefon siis internetiühenduse saab? Kas operaatorilt? Kuidas seda välja lülitada ?

Netsky

Uustulnuk

• liige
Mm ma kaldun arvama, et sul on 3G sees? See ainuke reaalne varjant minu silmis.

Me gusta drum and bass.

Nivek

Kevin

• üldmoderaator
Kas see kajastub kuidagi ka mu mobiiliarvel? Pmst kas mu mailbox on siis kõigile kättesaadav nagu turvamata WiFi võrkudes?

haribo

Keep going!

• liige

View PostNivek, on 15 February 2012 - 19:31, said:

Kas see kajastub kuidagi ka mu mobiiliarvel? Pmst kas mu mailbox on siis kõigile kättesaadav nagu turvamata WiFi võrkudes?

kindlasti!
nutitelefonide viga ongi selles,et iga liigutuse,mis sa teed ,proovib ta netiühendust luua.

mul näiteks oli nii,et tõmbasin mängu ja kui pärast 1h mängimist exit panin,siis nägin üleval nurgast,et ühendab netist välja.
kui pärast arvet nägin,siis oli junn püksis ;(

Nivek

Kevin

• üldmoderaator

View Postharibo, on 15 February 2012 - 19:37, said:

kindlasti!
nutitelefonide viga ongi selles,et iga liigutuse,mis sa teed ,proovib ta netiühendust luua.

mul näiteks oli nii,et tõmbasin mängu ja kui pärast 1h mängimist exit panin,siis nägin üleval nurgast,et ühendab netist välja.

Kuidagi seda automaatset netiühendust ära blokeerida ei saa?

keibl

stoner

• liige
mis telefon sul on
Posted Image

Nivek

Kevin

• üldmoderaator

View Postkeibl, on 15 February 2012 - 20:01, said:

mis telefon sul on

Galaxy y

Netsky

Uustulnuk

• liige

View PostNivek, on 15 February 2012 - 19:43, said:

kindlasti!

Hmm kui sa seda telefonist kuidagi välja lülitada ei saa siis peaksid minema esindusse ja nemad lülitavad sul selle välja.

Edited by Netsky, 15 February 2012 - 20:13.

Me gusta drum and bass.

Kristjan.

waT??

• liige
lülita 2g peale lihtsalt, androidile on sellejaoks rakendus ka olemas, et 3g blokeerida.

irw vii esindusse, priceless :D

Netsky

Uustulnuk

• liige

View PostKristjan., on 15 February 2012 - 20:13, said:

lülita 2g peale lihtsalt, androidile on sellejaoks rakendus ka olemas, et 3g blokeerida.

irw vii esindusse, priceless :D

Ma ei saa aru kus sa nalja nägid?

Me gusta drum and bass.

Tannuu

Liige

• liige
Milleks üldse nutitelefon kui pidevat netiühendust ei kasuta? Enamus nutipakettidega on niikuinii tasuta piiramatu nett ju..

ksiiri

dont blend in. stand out

• liige
  • Sugu:naine
Ja ma ei saa aru kus te midagi tasulist näete? Tasuline on ta ju juhul, kui oled oma operaatori kaudu kiirema neti eest maksnud.
3G võrk (?) peaks ikka tasuta olema... kasutan päris tihti seda ja kuskil arvetel seda kajastunud ei ole.
EMT saadab peale tasulise kiire osa lõppu, et "Hea klient! Sinu valitud EMT interneti andmemaht on täitunud. Kiirus on piiratud kuu lõpuni. Kiiruse taastamiseks....."

Edited by ksiiri, 15 February 2012 - 20:23.

Age is a very high price to pay for maturity

haribo

Keep going!

• liige

View PostNetsky, on 15 February 2012 - 20:08, said:

View PostNivek, on 15 February 2012 - 19:43, said:

kindlasti!

Hmm kui sa seda telefonist kuidagi välja lülitada ei saa siis peaksid minema esindusse ja nemad lülitavad sul selle välja.

pole see nii kerge midagi..vähemalt EMT-s
käisin tasuta telol järgi,siis küsisin huvipärast ja siis muti ütles,et nemad ei saa midagi teha, et telost saavad vaid pöörduspunktid ära kustutada,aga telefon teeb kohe uued kui jörgmine kord netti lähed.
ja nendepoolne blokeerimine on kuutasuga jne jne

vb tõesti ainuke võimalus on mingid appid vms, või siis panna esimeseks pöörduspunktiks wifi vms

haribo

Keep going!

• liige

View Postksiiri, on 15 February 2012 - 20:23, said:

Ja ma ei saa aru kus te midagi tasulist näete? Tasuline on ta ju juhul, kui oled oma operaatori kaudu kiirema neti eest maksnud.
3G võrk (?) peaks ikka tasuta olema... kasutan päris tihti seda ja kuskil arvetel seda kajastunud ei ole.
EMT saadab peale tasulise kiire osa lõppu, et "Hea klient! Sinu valitud EMT interneti andmemaht on täitunud. Kiirus on piiratud kuu lõpuni. Kiiruse taastamiseks....."

srry topeltposti pärast, aga juu sul on siis EMT-s selline pakett,kus on mingi hulk andmemahtu tasuta.
kui tavaline kõnekaart võtta või selline pakett,mis netti ei sisalda,siis maksad selle eest ju ;)

Wings

derp

• liige
Sa saad selle väga edukalt settingutes välja lülitada, küll aga ei mäleta kus täpsemalt

Edited by Wings, 15 February 2012 - 20:55.

mkmk

Liige

• liige
IPhonel 3g ja cellular data off ning miski ei yhenda sind netti enam peale wifi. Androidil ilmselt kuidagi teisiti see süsteem.

J.oss

Puder!

• liige
Mine seadetesse, juhtmevaba võrgu seaded ja võrguseaded, mobiilsidevõrgud, kasuta pakettandmeside eest võta linnuke ära.

//selleks, et akut rohkem säästa võid välja lülitada automaatse syncimise, ehk kirjad tulevad sisse alles siis, kui ise avad rakenduse ja refreshid.

Edited by J.oss, 15 February 2012 - 22:38.

ಠ_ಠ
Tehtud!

Ralvo

Never knowingly undersold

• liige
Esimene arve, mis ma iPhonega sain oli 600eeki puht interneti eest, kuigi omas arust passisin alati wi-fis. Suht kurb tunne oli :/

Posted Image Like this.

oww

heeliumid

• liige

View PostRalvo, on 15 February 2012 - 22:48, said:

Esimene arve, mis ma iPhonega sain oli 600eeki puht interneti eest, kuigi omas arust passisin alati wi-fis. Suht kurb tunne oli :/

Endal oli sama djela, see sellest, et kui wifis olles korra nett ära kaob vms, siis viskas automaatselt 3g-sse...

Tranter

Uustulnuk

• liige
"Andmeside" aka "Data network mode", disable see ning ei ühenda ka 3G-ga. Andmeside alt saadki seda just sisse-välja lülitada.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users