Täna 2 kirja Windows Live Team-ilt. Üks 5.19 AM teine 5:30 AM
Esimene kiri siis pealkirjaga. Windows Live Password Reset
Did you request a password reset for your Windows Live account (wkaspar@live.com)? ( See wkaspar@live.com on täiesti tundmatu e-maili aadress mulle. )
Ja siis on all lingid, et kui sa reguestisid, siis mine sinna lk-le.
Teine on: Windows Live Account Security Confirmation
It looks like you added an alternate email address to your Windows Live account (wkaspar@live.com). You can use this email address to reset your password if you forget it.
- Alternate email: bkaspar2010@gmail.com
If you added bkaspar2010@gmail.com, great! Use this link to confirm bkaspar2010@gmail.com:
https://account.live...blablablablabla
Mida *****? Mõlemad kirjad on Windows Live Teamilt, et kirjad ei saa olla lambikad ka.
Kõik need e-mailid täiesti tundmatud mulle, kuid minu e-mail sisaldab sõna KASPAR igatahes, aint numbrid teised.
Change
9 replies to this topic
Posted 22 February 2012 - 20:13
Posted 22 February 2012 - 20:17
mul oli täpselt sama moodi täna facebookiga
10002402100004
Reino Pihel
iga euro on teretulnud ja abiks
rasked ajad...
Reino Pihel
rasked ajad...
Posted 22 February 2012 - 20:34
Posted 22 February 2012 - 20:44
2 kirja ja kirjade sisu oli sama ainult et hotmaili asemel oli facebook
10002402100004
Reino Pihel
rasked ajad...
Reino Pihel
rasked ajad...
Posted 22 February 2012 - 20:47
Keegi üritab hackida jah, aga mitte tingimata recovery kaudu. Veebist on vabalt saadaval leheküljed, kus on võimalik saatja elektronpostiks mis tahes aadressi määrata, nt no-reply@jagex.com või mida iganes hing ihkab.
"Igaüks neist on julge, kuni ta on üldise masinavärgi märkamatu osa. Aga niipea kui temale langeb isiklik vastutus, niipea kui valgusekiir temale koondub – kahvatab ta ja saab aru, et temagi on vaid tähtsusetu kübe ja võib iga hetk kõige tühisemalgi põhjusel libastuda. "
— A. I. Solženitsõn
— A. I. Solženitsõn
Posted 22 February 2012 - 20:48
Me õppisime ükskord kuidas saata kellegi teise postkastiga kirja, küll mitte nii kõrgel tasemel kuid jah, sellist asja annab suht lihtsalt tegelt teha.
Posted 22 February 2012 - 21:42
Mul lendavad no-reply@jagex.com vms kirjad koguaeg, mingi bani blabla kohta.
Posted 23 February 2012 - 01:44
olin 9-aastane ja saatsin klassiõdedele Everyday meiliboksist armukirju klassivendade nime alt. so much lols ;D
Posted 23 February 2012 - 03:09
äkki läks kellelgi numbrid sassi kui tahtis alternative e-maili endale lisada?
muidu hotmailis saab vaadata kust kiri tulnud on kui klikid paremal asuvale "reply" nupu kõrval noolekesele, paned view message source ja siis otsid rea mis hakkab "Recieved:"
muidu hotmailis saab vaadata kust kiri tulnud on kui klikid paremal asuvale "reply" nupu kõrval noolekesele, paned view message source ja siis otsid rea mis hakkab "Recieved:"

Posted 23 February 2012 - 06:45
Kr1ss, on 23 February 2012 - 03:09, said:
äkki läks kellelgi numbrid sassi kui tahtis alternative e-maili endale lisada?
from servera03.blusmtpg.msn.com ([65.55.238.142]) by SNT0-MC4-F24.Snt0.hotmail.com with Microsoft SMTPSVC(6.0.3790.4900);
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Back to top