Plaan on tellida sealt. Aga vanusega ei ole probleeme? Ja on head piibud?
Change
Sellel teemal on 15 vastust
Postitatud 25 november 2007 - 12:02
On kellegil kogemusi sellise firmaga? http://www.cosmosepiibud.ee/
Postitatud 28 november 2007 - 14:47
No on siis kellegil kogemusi sellise firmaga?
Postitatud 30 november 2007 - 12:15
Niipalju kui mina tean ja olen kuulnud pidid need väga vastupidavad ja nägusad olema!
"Mees" kirjutas:
"kiimas" kirjutas:
Olen 14 aastane tore tüdruk aga hullult ihkaks seksida nii tahaks, pole poissi mis teha
Lõpeta oma kiimlemine.
Postitatud 10 veebruar 2008 - 19:20
Kellegil pole rohkem kogemusi selle firmaga?
Postitatud 10 veebruar 2008 - 20:14
See firma (OÜ Almanakh) on sama, mis haldab ka lehte www.vesipiip.ee , mis ise on vist juba päris kaua aega eksisteerinud ja ei ole kuulda olnud, et midagi halvasti oleks olnud...
//Postimehele artiklis 'Mitu poodnikku keeldub alaealistele kundedele vesipiipe müümast' ütles Urmas Saar, OÜ Almanakh omanik, et Minu põhimõte on see: kui meilist on aru saada, et tegemist on lapsega, siis vastan talle ei. Tellimuse tegemine pole nii lihtne, et kümneaastane sellega hakkama saaks.
//Postimehele artiklis 'Mitu poodnikku keeldub alaealistele kundedele vesipiipe müümast' ütles Urmas Saar, OÜ Almanakh omanik, et Minu põhimõte on see: kui meilist on aru saada, et tegemist on lapsega, siis vastan talle ei. Tellimuse tegemine pole nii lihtne, et kümneaastane sellega hakkama saaks.
Muutis Hypno, 10 veebruar 2008 - 20:21.
Postitatud 10 veebruar 2008 - 21:14
Postitatud 10 veebruar 2008 - 21:20
Hypno, 10 veebr 2008, 20:14, kirjutas:
See firma (OÜ Almanakh) on sama, mis haldab ka lehte www.vesipiip.ee , mis ise on vist juba päris kaua aega eksisteerinud ja ei ole kuulda olnud, et midagi halvasti oleks olnud...
Jah olen lugend seda ja tean et need 2 tema lehed.
madmad, 10 veebr 2008, 21:14, kirjutas:
Mhm...
Aga ma ei telli. Lähen ise kohale.
Postitatud 10 veebruar 2008 - 21:27
ma olen kuulnud, et need nipsasjad seal on mittevastupidavad.
Postitatud 11 veebruar 2008 - 00:19
Ise tellisin sealt vesipiibu. Paki saad kätte megakiirelt . Vesipiip siiamaani väga ilusti vastu pidand , pole häda midagi . Soovitan vms .
jou
Postitatud 11 veebruar 2008 - 00:37
sõber tellis ka , tal oleks see siiamaale alles, aga pillas vaasi puruks . Niiet muidu vastupidav asi .
Postitatud 11 veebruar 2008 - 15:33
Raekv0n.^, 11 veebr 2008, 00:37, kirjutas:
Kui vaas katki läheb võid mingi pudeli sinna panna. Näiteks nestea pudel. Mul vanale piibule sobis. Siis oli nagu parmude oma.
Eks võib teema lukku panna.
Postitatud 11 veebruar 2008 - 16:24
Risto, 11 veebr 2008, 15:33, kirjutas:
Kui katki läheb on sealt võimalik uus vaas tellida
Postitatud 11 veebruar 2008 - 16:40
Tellisime klassivenna sünnaks, teine klassivend tellis.. ta on 16 ja talle müüdi. Ole normaalne ja küllap müüakse, ei tohiks probleemi olla
Muidu piibud on väga kvaliteetsed, seal erinevad asjad mis teevad ta tavalisest palju paremaks
Muidu piibud on väga kvaliteetsed, seal erinevad asjad mis teevad ta tavalisest palju paremaks
-andres-, on 23 jaan 2007, 17:02, said:
Postitatud 11 veebruar 2008 - 17:46
Endal on ka selle firma vesipiip. Väga mugav ja vastupidav. Soovitan
Postitatud 12 veebruar 2008 - 02:03
Weedpipe, 11 veebr 2008, 17:46, kirjutas:
Tossu tuleb paksult? Mis piibu nimi? See keskmine toru mis vette läheb tolle diameeter loeb kui palju tuleb. Sõbra piibul to touru jumala väike ja ei tule midagi.
Postitatud 13 veebruar 2008 - 10:30
ei tea kvaliteedis aga maksab enamvähem kuju..
1 kasutaja(t) loeb seda teemat
0 liiget, 1 külalist, 0 anonüümset kasutajat

Tagasi üles