Sorri kui mõttetult teema tegin, aga lihtsalt, hind hämmastas mind, kohe väga.
Change
Sellel teemal on 8 vastust
Postitatud 08 jaanuar 2008 - 21:44
Nonii, kui täna õhtul telefoni taskust võtsin, siis avastasin, et ekraanis on pikk kriips sees. Display'ni asi ei ulatnud vm, lihtsalt oli üks sügav mõra. Läksin siis pm 'telefoni parandusse' ja küsisin, et palju maksta võiks parandus? Ütles, et sellisele telefonile läheb umb. kilo
(1000.-) Et nagu wtf? On see tõesti nii kallis, ekraanil on pikk triip vm ja ta ütles, et kõik tuleb välja vahetada vm..
Postitatud 08 jaanuar 2008 - 22:07
klaasil on sügav kriimustus siis? täitsa võimalik et 1k läheb maksma see klaas koos vahetusega (tglt vb mingi 400-500'ga saaks hakkama aga proovi sa leida seda klaasi rsk, vahetus maksab ise aint u. 100.-)
Postitatud 08 jaanuar 2008 - 23:15
Tra see on ju superlux telefon ka, aga selline hind on tõesti palju.

Failure is never an option.
Postitatud 08 jaanuar 2008 - 23:26
Vans^, 8 jaan 2008, 23:15, kirjutas:
Mm, välja võib ta näha küll kõva, aga siiski, see on ainuke telefon millega siukest ajuk*ppi olen läbi teinud. Küll ükskord külmaga luges PIN'koodi valesti, küll ükskord ei läinud liugklapp kinni jms (200.-) parandus, kulus 40 sekundit selleks neil
Aga Elf, see piff ütles ka, et kogu korpus on vaja uus panna vm, kriim nagu VÄGA sügav pole, aga siiski, midagi seal ikkagi on, aga, et see tõesti nii palju läheb..
phh, eks ma plekin ära selle siis. Öeldi ka, et uus korpus on vaja panna vm, aga noh, siuksele telefonile vist je naljalt korpust ei leia..
Postitatud 08 jaanuar 2008 - 23:36
Johannes., 8 jaan 2008, 23:26, kirjutas:
Mm, välja võib ta näha küll kõva, aga siiski, see on ainuke telefon millega siukest ajuk*ppi olen läbi teinud. Küll ükskord külmaga luges PIN'koodi valesti, küll ükskord ei läinud liugklapp kinni jms (200.-) parandus, kulus 40 sekundit selleks neil
.
Aga Elf, see piff ütles ka, et kogu korpus on vaja uus panna vm, kriim nagu VÄGA sügav pole, aga siiski, midagi seal ikkagi on, aga, et see tõesti nii palju läheb..
phh, eks ma plekin ära selle siis. Öeldi ka, et uus korpus on vaja panna vm, aga noh, siuksele telefonile vist je naljalt korpust ei leia..
ega kui leiaks siis vaevalt ta niikallis oleks
// ja ma küll ei kutsuks piffiks mingit venda kes uue korpuse eest 1k tahab -.-
Muutis Raekv0n.^, 08 jaanuar 2008 - 23:36.
Postitatud 08 jaanuar 2008 - 23:41
Raekv0n.^, 8 jaan 2008, 23:36, kirjutas:
Noo, ma sain nii aru, et ta tahab veel tasu kõige selle eest, et ta eemaldab selle korpuse ja värki, see telefon on nats teistsugusem ja korpus käib maha ja peale ja on ise ka teistsugune
Aga tegelt oli kena piff rä
Postitatud 08 jaanuar 2008 - 23:44
Johannes., 8 jaan 2008, 23:41, kirjutas:
emale ja isale ei taha rääkida?
ma küll ei tahaks :imou:
Postitatud 09 jaanuar 2008 - 01:02
sind lastakse üle:D
müü midagi maha mida sa enam ei kasuta ja saadki oma raha. :heil:
müü midagi maha mida sa enam ei kasuta ja saadki oma raha. :heil:
Postitatud 09 jaanuar 2008 - 07:09
See on reaalne hind arvestades telefoni. Ühel tuttaval oli taoline mõra ja pidi terve korpuse välja vahetama.
Nagu KIRSS MAASIKATORDIL.
1 kasutaja(t) loeb seda teemat
0 liiget, 1 külalist, 0 anonüümset kasutajat

See teema on suletud
Tagasi üles