Hüppa postitusele

Change

Credit Card Payment Block

• See teema on lukus See teema on suletud
Sellel teemal on 2 vastust

MR.FREAK

Uustulnuk

• bannitud
  • Liitus:30 aug 2007
  • Sugu:mees
mul selline jama et mul on rs-is maksetes krediit kaardil block peale pandud et ma enam ei saaks sellega maksta neile,se tuli sellest et kunagi üks tüüp mängus tegi mind p2p kaardiga jne,olin mingi 20 päeva p2p ja siis sain permanently ban ja oli ka negative credit mille ma pidin kinni maksma.Maksin selle kinni (tegin e-goldiga uuesti 1 kuuks p2p) ja sealt läks negative credit maha ja arvasin et nüüd asi korras,aga ei ikka block peal kuigi negative credit on makstud.

tahan väga seda maha saada sealt,mul nüüd omal krediit kaart millega p2p saaks teha.

Kui keegi oskab aidata siis palun pm mulle,oleks väga tänulik teile kes selle maha aitab võtta!!!

Muutis MR.FREAK, 18 jaanuar 2008 - 16:16.

Postitas pildi

Monstercockmayhem

Metslane

• liige
  • Liitus:08 märts 2005
Sorry, aga krediit kaardiga sa enam maksta p2p eest ei saa. Süüdista ainult ennast, et lasid suvalisel vennal ennast krediit kaardiga p2p teha.

klaabu

lvl 33 illuminati

• administraator
  • Liitus:01 märts 2005
Kahjuks on su ainuke võimalus nüüd teha memberiks PayByCashiga.
Muideks RSi probleemid postitame ikka õigesse alafoorumisse!
"Igaüks neist on julge, kuni ta on üldise masinavärgi märkamatu osa. Aga niipea kui temale langeb isiklik vastutus, niipea kui valgusekiir temale koondub – kahvatab ta ja saab aru, et temagi on vaid tähtsusetu kübe ja võib iga hetk kõige tühisemalgi põhjusel libastuda. "
— A. I. Solženitsõn

1 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 1 külalist, 0 anonüümset kasutajat