Hüppa postitusele

Change

Cd Lugeja

• Sa ei saa siia teemasse postitada
Sellel teemal on 4 vastust

Egon.

Knick Knack, niggas.

• liige
  • Liitus:28 dets 2007
  • Sugu:mees
CD Lugeja ei loe mul miksi pärast plaate lahti ma ei tea mis jama on. Algul hakkab nagu midagi juhtuma kuid siis on kõik ja enam ei loe plaati edasi.

Postitas pildi
| Neonetis alates 2006 | Eelmine kasutajanimi: JeNks |

"Kui oled kaelani sitas, siis pole mõtet pead norgu lasta."

Risto

Liige

• liige
  • Liitus:19 nov 2006
  • Sugu:ei ütle
Äkki panid DVD plaadi tavalisse CD lugejasse?

Kaido

Liige

• liige
  • Liitus:04 mai 2005
Ma ei oska nüüd täpselt öelda, aga minuarust siis on see laser vms katki. Mul on neid 4a jooksul 2 tükki õhtale läinud. Algul muidugi arvasin, et mingi jublakas lahti äkki, lammutasin ühe neist lahti, aga silmaga nähtavat viga neil polnud. Ning algul teevad nagu sul tegi, et hakkab lugema, loeb paar sekki ja siis kõik.

klaabu

lvl 33 illuminati

• administraator
  • Liitus:01 märts 2005
Kuna need maksvad arvatavasti nii vähe, siis lihtsam on uus osta, kui uurida, mis neil viga on...
"Igaüks neist on julge, kuni ta on üldise masinavärgi märkamatu osa. Aga niipea kui temale langeb isiklik vastutus, niipea kui valgusekiir temale koondub – kahvatab ta ja saab aru, et temagi on vaid tähtsusetu kübe ja võib iga hetk kõige tühisemalgi põhjusel libastuda. "
— A. I. Solženitsõn

Egon.

Knick Knack, niggas.

• liige
  • Liitus:28 dets 2007

Ralli2ss, 19 jaan 2008, 12:16, kirjutas:

Ma ei oska nüüd täpselt öelda, aga minuarust siis on see laser vms katki. Mul on neid 4a jooksul 2 tükki õhtale läinud. Algul muidugi arvasin, et mingi jublakas lahti äkki, lammutasin ühe neist lahti, aga silmaga nähtavat viga neil polnud. Ning algul teevad nagu sul tegi, et hakkab lugema, loeb paar sekki ja siis kõik.

Vaata postitust

Jep nii vist ongi. Võib teema kinni panna nüüd ainuke asi mida tegema pean on otsida norm cd lugeja.

Postitas pildi
| Neonetis alates 2006 | Eelmine kasutajanimi: JeNks |

"Kui oled kaelani sitas, siis pole mõtet pead norgu lasta."

1 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 1 külalist, 0 anonüümset kasutajat