Selline asi siis et tahaks teha oma cs 1.6 decitated serveri kus on sees amx mod x ja admin värk et saaks bannida jnei,et nagu oleks rent server aga tegelt decitated.
mul oleks vaja siis kogu õpetust algusest lõpuni ja et kõik toimiks!
Kes oskab aidata see pangu oma õpetus siia!!!
Change
Sellel teemal on 6 vastust
Postitatud 19 jaanuar 2008 - 19:25
Postitatud 19 jaanuar 2008 - 22:42
kas sa mõtled ,et täitsa ise teha mingi piraat servu või steam server ?
Müüa jope - Iron Maiden x Vans Snow 2009 | Etienne Jacket.
Postitatud 19 jaanuar 2008 - 23:18
Ega sa enda arvutis ei taha seda teha?Kui sul tavaline internet, siis on kõigil seal serveris lagg...
Postitatud 19 jaanuar 2008 - 23:41
Ütleme nii, et kui sa kavatsed mingit pub servu teha, siis pigem kogu paar kuud raha ja rendi normaalne server. Isegi kui sul on mingi DigiTV, siis ei tule ikka sellest servust midagi välja.
Postitatud 19 jaanuar 2008 - 23:59
A sa sinna game-monitori ei proovi teha? Seal nagu peaks põhimõtteliselt saama. Ma ei kujuta ette kuidas teha serverit, seal läheb paypaliga rentima vist.
Postitatud 20 jaanuar 2008 - 00:25
Wtf?
Rentimine käib nii, et maksad servurendile kuumaksu (oletame, et 16 kohta on 350eek/kuu) ning saad serveri.
Game-Monitor ei puutu rentimise korral üldse asjasse.
Rentimine käib nii, et maksad servurendile kuumaksu (oletame, et 16 kohta on 350eek/kuu) ning saad serveri.
Game-Monitor ei puutu rentimise korral üldse asjasse.
Postitatud 20 jaanuar 2008 - 11:28
rentida ma ei taha serverit,mul oli korralik server korraks ja ei olnud laggi,mul sõbral ka decitated server non steam ja tal pole laggi jne,tal seal muusika sees ja palju häid asju veel.
Kogemata keerasin kogu serveri untsu ja nüüd oleks uus vaja teha.
Kogemata keerasin kogu serveri untsu ja nüüd oleks uus vaja teha.
1 kasutaja(t) loeb seda teemat
0 liiget, 1 külalist, 0 anonüümset kasutajat

Tagasi üles