Hüppa postitusele

Change

Probleem Phpbb2 Foorumi Ümberpaigutamisega.

• Sa ei saa siia teemasse postitada
Sellel teemal on 2 vastust

Virsik

®Puuvili

• liige
  • Liitus:17 apr 2004
  • Sugu:mees
Et siis, mul on PHPBB2 foorum ühes serveris üleval ja ma tahaks tõsta koos kõigi postide ja asjadega selle üle teise serverisse. Tegin koopia kõigest sealt Admin CP-st ja siis installisin phpbb2 teise serverisse, läksin admin cp ja panin sealt "Taasta Andmed" ja sain sellise errori: Fatal error: Allowed memory size of 8388608 bytes exhausted (tried to allocate 1835013 bytes) in /home/np3887/domains/smarta.pri.ee/public_html/includes/sql_parse.php on line 85

Mis ma tegema peaks, et ma saaks oma kraami üle tuua?

Proovisin ka ainult andmetest koopia teha, siis viskab taolise errori:
Error importing backup file

DEBUG MODE

SQL Error : 1062 Duplicate entry '1' for key 1

INSERT INTO phpbb_categories (cat_id, cat_title, cat_order) VALUES('1', 'Foorum', '10')

Line : 980
File : admin_db_utilities.php

Muutis Virsik, 23 jaanuar 2008 - 22:36.

Froggy

superhuman.

• liige
  • Liitus:16 sept 2007
Ma pole küll ise sedamoodi talitanud,seega võin võssa panna,aga kas niimoodi saab üldse ümber tõsta? Et minuteada peaks ikka phpBB sinna teise serverisse korralikult installima,ja andmed sisestama,et tal oleks ühendus sinu MySQL andmebaasiga,kus kõik su foorumi postitused on.. ja siis peaks töötama. Ja kui sul oli teistsugune kujundus peale defauldi,siis tõstad need failid sinna template kausta..

Virsik

®Puuvili

• liige
  • Liitus:17 apr 2004
Ei sesmõttes, et ma installisin selle juba sinna teise serverisse ära, siis sealt mysql cp lasin need vanad seaded sinna ja siis üritasin phpbb foorumist taastada andmeid aga ei saand.

1 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 1 külalist, 0 anonüümset kasutajat