Hüppa postitusele

Change

M: Tühjad Õpilaspiletid

Sellel teemal on 76 vastust

M44gic

tru story

• liige
  • Liitus:22 märts 2006
  • Sugu:mees

Martin88, 12 juuni 2008, 23:27, kirjutas:

heh ma sain neid koolist osta sekretäri käest 2 kr tükk ning pärast lasta õpetajal ära täita.

Vaata postitust

Sa tahad öelda, et õpetaja teeks sulle valede andmetega õpilaspileti, mille peal on ka kooli tempel ?
jou

Arxs

Been there, done that

• liige
  • Liitus:23 sept 2007

Wast3r, 12 juuni 2008, 08:39, kirjutas:

Sa lihtsalt ei anna seda õpilaspiletit ära :angry: Aga jah, edu müümisega, templipuudumise tõttu ise ei taha :S

Vaata postitust

Küsib dokumenti, siis näitad enda käest ainult?
Postitas pildi
01:25:13 +Palm: munnid olete we
01:25:15 Arxs: Pikemat aega juba :D

tuNd

LIVE FAST LAND FLAT

• liige
  • Liitus:04 jaan 2008

Arxs, 12 juuni 2008, 23:57, kirjutas:

Küsib dokumenti, siis näitad enda käest ainult?

Vaata postitust

Just nimelt.

Kuid tegelt on parem viis nii, et sebid endale mingi ID kaardi millel on suht sarnane pilt sinule. Ning ainuke asi mida vaja teha on see, et see antuke koledaks teha nii, et pildi pealt ei saaks eriti aru, et see sina ei ole. Tean üht tüüpi kes on nii juba üle poole aasta alkot ja suitsu ostnud.

Postitas pildi

No1

Liige

• liige
  • Liitus:06 aug 2005
Muidu ID kaardi pilti vaadatakse jube harva. Suurtes poodides vaadatakse sünniaega aint.

klaabu

lvl 33 illuminati

• administraator
  • Liitus:01 märts 2005
Ma tean juhtumit, kus vene müüja võttis kalkulaatori ja hakkas arvutama, kui ta endiselt ei uskunud, siis kutsus veel mitu müüjat, kes olid sama targad... lõpuks kui tüüp küsis, et kui vana ta siis on, siis sai kätte, aga üldiselt... tihti on ka nii, et kui te viskate oma dokumendi enne küsimist letti, siis müüja ainult teeb nii nagu ta vaataks... aga noh jah.. ma usun, et läheb läbi küll... pead ise ainult veenev olema, kui keegi midagi küsima hakkab..
"Igaüks neist on julge, kuni ta on üldise masinavärgi märkamatu osa. Aga niipea kui temale langeb isiklik vastutus, niipea kui valgusekiir temale koondub – kahvatab ta ja saab aru, et temagi on vaid tähtsusetu kübe ja võib iga hetk kõige tühisemalgi põhjusel libastuda. "
— A. I. Solženitsõn

Elf

Liige

• liige
  • Liitus:16 mai 2006

kanakukk jr, 13 juuni 2008, 00:12, kirjutas:

Ma tean juhtumit, kus vene müüja võttis kalkulaatori ja hakkas arvutama, kui ta endiselt ei uskunud, siis kutsus veel mitu müüjat, kes olid sama targad... lõpuks kui tüüp küsis, et kui vana ta siis on, siis sai kätte, aga üldiselt... tihti on ka nii, et kui te viskate oma dokumendi enne küsimist letti, siis müüja ainult teeb nii nagu ta vaataks... aga noh jah.. ma usun, et läheb läbi küll... pead ise ainult veenev olema, kui keegi midagi küsima hakkab..

Vaata postitust

kusjuures seda vaatamise värki ma olen proovinud.. mingi putkas vene mutile viskasin id kaardi ette aga see aint raputas pead ja andis tagasi

klaabu

lvl 33 illuminati

• administraator

Elf, 13 juuni 2008, 00:18, kirjutas:

kusjuures seda vaatamise värki ma olen proovinud.. mingi putkas vene mutile viskasin id kaardi ette aga see aint raputas pead ja andis tagasi

Vaata postitust

No eks igakord ei vea ka, aga kindlam on ikka ise enne visata, kui hakata küsimise peale otsima..
"Igaüks neist on julge, kuni ta on üldise masinavärgi märkamatu osa. Aga niipea kui temale langeb isiklik vastutus, niipea kui valgusekiir temale koondub – kahvatab ta ja saab aru, et temagi on vaid tähtsusetu kübe ja võib iga hetk kõige tühisemalgi põhjusel libastuda. "
— A. I. Solženitsõn

Toomas

A, et jah - Vanemliige.

• liige
  • Liitus:25 mai 2007
oleks pitsat peal ostaks 8 tk kohe :angry:
kus kandis elad muidu
Postitas pildi

Shifftiii_____

Liige

• bannitud
  • Liitus:05 märts 2007
Ise viskan enda ID siis kui küsitakse. Noh ennem, aga nüüd ära kadunud. Suht alati sain kätte. Kui olin 15 sain isegi Pelgulinna Selverist õlle. Säästust otsin samuti kui olin 15, ikkagi sain. Aga jah, see kisub juba muuks teemaks ära.

Ja neid tühjasi peaks saama osta küll, meil 4 eeki tükk.
Postitas pildi

klaabu

lvl 33 illuminati

• administraator
Kisub teemast kõrvale jah, aga mille kuradi pärast peaks õpilane endale õpilaspileti saama 4 krooni eest osta :angry:?

(see küsimus ei olegi vastamiseks, aga mõtlemiseks küll).
— A. I. Solženitsõn

Sanderpoiss

[WARNBANNED]

• bannitud
  • Liitus:14 mai 2008
Ei lähe teemasse, aga mul tuli meelde, kuidas mu üks tuttav kõike kätte sai poest, nimelt oli tal auto, kuid ise oli 15 või 16 ja polnud isegi esmaseid lubasid.
Ta sõitis vabalt ringi linnas ja läks poodi ning parkis auto aknaette (seal olid suured aknad parkla vastas.) Ja müüja nägi seda. ta läks poodi ostis alkot ja suitsu, aga müüja küsis dokumenti ja mu tuttav vastas, et" mul jäi dokument autosse, kas tõesti pean ma autosse järele minema?" Ja müüja ütles, "no okei, ei ole tõesti mõtet minna".

Muutis Sanderpoiss, 13 juuni 2008 - 00:03.

Mesilane

Liige

• auliige
  • Liitus:27 veebr 2005
Ma ei tea. Minult pole viimased 2 kuud mitte keegi dokumenti küsinud. Ma ei saa aru, milleks higistada selle dokumendi võltsimisega :)
Viimasel ajal nii laisk, et maksan nii, et rahakotis on ID kaart ka näha. Aga ikkagi ei teki neil kiusatust seda kontrollida.

DEAD BANG!

granaat

• liige
  • Liitus:27 veebr 2008

Sanderpoiss, 13 juuni 2008, 01:03, kirjutas:

Ei lähe teemasse, aga mul tuli meelde, kuidas mu üks tuttav kõike kätte sai poest, nimelt oli tal auto, kuid ise oli 15 või 16 ja polnud isegi esmaseid lubasid.
Ta sõitis vabalt ringi linnas ja läks poodi ning parkis auto aknaette (seal olid suured aknad parkla vastas.) Ja müüja nägi seda. ta läks poodi ostis alkot ja suitsu, aga müüja küsis dokumenti ja mu tuttav vastas, et" mul jäi dokument autosse, kas tõesti pean ma autosse järele minema?" Ja müüja ütles, "no okei, ei ole tõesti mõtet minna".

Vaata postitust

Müüa ütles 17 aastasele sõbrale alko ostmisel et " Kahjuks me ei saa alkot müüa alaealistele "
Sõber vastu : " no ärge müüge siis issand "
Müüa vaatas korra imelikult ja ütles et okei. :) .

Posted Image

Maasu

ᶘ ᵒᴥᵒᶅ

• liige
  • Liitus:20 veebr 2007
Kui ikka vana välja näed ja madala häälega räägid siis see ID kaardi viskamine tuleb välja küll
„This is your life, and it's ending one minute at a time.“

Koit

Liige

• liige
  • Liitus:04 jaan 2005
Mis su msn on, võtan ära ühe.

Raulicious

"Suck my dick" Ron Jeremy

• liige
  • Liitus:07 jaan 2008

JetZ, 12 juuni 2008, 00:55, kirjutas:

mõtetu nendega jamada, sebige omale id kaart feikk

Vaata postitust

Kust näiteks?
// Vaatab , äkki ostab :)
Postitas pildi

Nunnu

Liige

• liige
  • Liitus:20 mai 2007
  • Sugu:naine
Mõnedes poodides saab nii ka et kui küsib dokumenti, siis küsid et kas isikukoodiga saab. Mõned müüjad on lihtsalt väga debiilikud.. ja siis ütled oma isikukoodi ainult paned 90 või 89 sinna kuhu vaja.
lugu on selline, et ma quitin siit foorumist täna (24.02.2009)! ilusat elu teile ja tehke palju lapsi!

Karll

• liige
  • Liitus:27 veebr 2008
Midagi ei ole vaja näidata.. Olen 14, kõik müüvad mulle.. Kui midagi küsib, siis dokument on autos. ; )

Garry

Liige

• auliige
  • Liitus:05 juuli 2006

Karll, 14 juuni 2008, 21:03, kirjutas:

Midagi ei ole vaja näidata.. Olen 14, kõik müüvad mulle.. Kui midagi küsib, siis dokument on autos. ; )

Vaata postitust

Ja kui järgi kästakse minna ?

Timofo

King

• liige
  • Liitus:11 juuni 2006
  • Sugu:ei ütle

Garry.^, 14 juuni 2008, 21:39, kirjutas:

Ja kui järgi kästakse minna ?

Vaata postitust

Ütled, et auto on kodus. :)

2 kasutaja(t) loeb seda teemat