Jump to content

Change

Rocktoberfest


  • You cannot reply to this topic
1 reply to this topic

#1
xzzxe4

    Uustulnuk

  • liige
  • Posts:36
  • Joined:18 Jan 2008
Tänavuse aasta oktoobrikuu ei ole muusikasõbra jaoks sugugi hallides toonides, kuna sügise muudab kirevaks uus traditsioon – Rocktoberfest.

Rocktoberfest on 2päevane rockfestival, mis leiab aset 17.-18.oktoobril Tallinnas klubis Rock Café. Lavalaudadel käib kahe päeva jooksul läbi ei vähem ega rohkem kui 8 väga vinget bändi maailmast. Ürituse korraldajaks on BEM Agency, firma kelle portfooliosse kuulub muuhulgas ka Eesti vanim rockfestival Green Christmas.

Kaheksast bändist kolm on tänaseks päevaks kinnitatud ja nendeks on RAUNCHY (Den), PRO-PAIN (USA) ning MUSTASCH (Swe) . Festivali piletimüük algab 1. juulil kauplustes Lasering (Pärnu mnt 38, Tallinn), Sony Center (Estonia pst 1, Tallinn) ja Liivamäe muusikariistad (Munga 10, Tartu).

#2
CursedSpirit

    Liige

  • valideerimisel
  • Posts:1,194
  • Joined:25 Jul 2007
  • Sugu:ei ütle
Rohkem infot siis:

ROCKTOBERFEST TOOB EESTISSE TAAS CLAWFINGERI (SWE)
17.-18. oktoobril klubis Rock Cafe toimuva festivali ROCKTOBERFEST üheks peaesinejaks on Eestis juba korduvalt käinud CLAWFINGER (Swe). Teiste hulgas astub festivalil üles ka Rootsi metalgrupeering THE HAUNTED, keda metalmuusika austajad on Eestisse oodanud pikkisilmi.

Rocktoberfest on rockfestival, mis toimub kahel oktoobrikuu päeval Tallinnas klubis Rock Café. Lavalaudadelt käib kahe päeva jooksul läbi ei vähem ega rohkem kui kaheksa väga vinget bändi. Ürituse korraldajaks on BEM Agency, firma kelle portfooliosse kuulub muuhulgas ka Eesti vanim rockfestival Green Christmas.

Rocktoberfestil astuvad üles:

Reedel 17.oktoobril:
THE HAUNTED (Swe)
MUSTASCH (Swe)
EAST TRADING WANG (Est)
LEECH (Est)

Laupäeval 18.oktoobril:
CLAWFINGER(Swe)
RAUNCHY (Den)
RECYCLE BIN (Est)
PEDIGREE (Est)

Uksed avatakse mõlemal päeval kell 19.00.

Festivalipassid ja päevapiletid on müügil Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindujaamades üle Eesti alates laupäevast 6. septembrist.

Piiratud koguses soodushinnaga päevapileteid alates 395 kroonist ja festivalipasse hinnaga alates 695 kroonist on võimalik osta vaid kauplustest Lasering (Pärnu mnt. 38, Tallinn) ja Liivamäe muusikariistad (Munga 10, Tartu) alates laupäevast 6. septembrist.

Edited by CursedSpirit, 25 September 2008 - 12:44.






1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users