Hüppa postitusele

Change

Painavad küsimused

Sellel teemal on 28197 vastust

Novriil

Liige

• liige
  • Liitus:14 veebr 2008
  • Sugu:mees
Kus müüakse fännipasunaid?
Hard work beats talent, when talent doesn't work hard.

BAD MOTHER FUCKER

Liige

• liige
  • Liitus:13 nov 2009

Timka, 26 okt 2010, 00:22, kirjutas:

Tegin just makse Swedpangast ja EI ÖELNUD makse sooritatud,vaid MAKSE PANKA EDASTATUD?Mida see nagu tähendab?

Vaata postitust

neid ülekandeid vaadatakse pangas üle vist vms

graanul

Superman

• liige
  • Liitus:01 juuni 2009

graanul, 26 okt 2010, 11:28, kirjutas:

ei leia seda lehte üles praegu kust sai vaadata mitu tundi oled neonetis olnud. keegi aitaks ehk?

Vaata postitust

:)

sitavikat, 29 juuli 2011, 02:09, kirjutas:

no milleks meile kohtuvõim, kui meil on neonet. siia on kogunenud eranditult pädevad, piiritu silmaringiga, haritud inimesed, kel leidub kõikvõimalikele probleemidele ainuõige vastus.
ülimalt terava meelega 15-aastased suudavad põlve peal, teemat lugemata, hetkega välja tulla, mis karistuse üks või teine kurjategija peaks saama.

Vaata postitust

Equalizer

Liige

• liige
  • Liitus:27 jaan 2008
Kas koorega päevalilleseemneid süüakse koos koorega?
Postitas pildi

Marvolo

I SEE YOU

• liige
  • Liitus:30 sept 2010
ei
/kuid minu poolest anna minna!

Muutis DeFreud, 26 oktoober 2010 - 17:29.

timofeie

hey melhoop

• liige
  • Liitus:26 jaan 2008
Kas keegi on paypalist raha välja võtnud? noh, sealt Eesti panka vist ju raha kanda ei saa?
aga ma kuulsin et krediit kaardile saab kanda paypalist raha, kas see on õige jutt?
keegi võiks mulle seletada seda asja, kuidas ma paypalist raha kätte saan :)

Novriil

Liige

• liige

graanul, 26 okt 2010, 17:33, kirjutas:

Vaata postitust

Seda polegi enam? hetkel küll ei leia..

Oli minuarust "Foorum" alafoorumis ja siis teema pealkirjas oli mingi Neoneti kasutajate online stats? Aga sellist teemat enam ei leia.

Equalizer

Liige

• liige
  • Liitus:27 jaan 2008

DeFreud, 26 okt 2010, 18:24, kirjutas:

ei
/kuid minu poolest anna minna!

Vaata postitust

Et see midagi halba ei tee siis? olen pool pakki ära söönud ja siiani veel elus.
Postitas pildi

Rassipassi

Liige

• liige
  • Liitus:19 märts 2008
Kuidas on võimalik neid koortega süüa, vastik ju. Need võivad väljumisel haiget ka teha, proovi 3-4 pakki ära süüa ikka.

kunin

xo

• liige
  • Liitus:27 juuni 2005

Equalizer, 26 okt 2010, 20:26, kirjutas:

Et see midagi halba ei tee siis? olen pool pakki ära söönud ja siiani veel elus.

Vaata postitust

Väga tark tegu küll ei olnud. Kaua sa närisid seda siis ja kuidas alla neelasid?
Ise oled

muhemees

Vana Hea

• liige
  • Liitus:07 juuli 2006

Equalizer, 26 okt 2010, 20:26, kirjutas:

Vaata postitust

kui liiga soolased ei tundu, siis lase edasi julgelt

kunin, 26 okt 2010, 20:33, kirjutas:

Väga tark tegu küll ei olnud. Kaua sa närisid seda siis ja kuidas alla neelasid?

Vaata postitust

lamp ju...natuke kiudainet, tõmbabki sooled puhtaks

Ega's midagi, hea et sedagi.

XchopperX

Liige

• liige
  • Liitus:01 mai 2004

muhemees, 26 okt 2010, 21:25, kirjutas:

lamp ju...natuke kiudainet, tõmbabki sooled puhtaks

Vaata postitust

Pärast mitmepävast kena kõhukinnisust :)

ei juhtu mitte midagi nende koorte söömisest, nagu öeldud siis on see lihtsalt kuidaine, maitse on null, toiteväärtus on sisuliselt null ja lisaks on neid eriti vastik süüa ju, nagu puukoort järaks.
Soovitav on sifkasid ikka ilma kooreta süüa.
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.

Külaline_August_*

• külalised
  • Liitus:--
Spoiler

Miks mu klaviatuur peale igat teatud tähemärki ühe numbri jätab? Aidake3.

nova skills

Uustulnuk

• liige
  • Liitus:16 märts 2007

August, 26 okt 2010, 22:22, kirjutas:

Spoiler

Miks mu klaviatuur peale igat teatud tähemärki ühe numbri jätab? Aidake3.

Vaata postitust

ehk on abiks
Postitas pildi

Siim

Liige

• liige
  • Liitus:05 mai 2007
Kes on pildil oma koduga?
Spoiler

Vihjeks saan öelda, et keegi julgeb minna tema koobaselamusse ja muneb munad tema vastsetesse. Lisaks võib öelda et kallaletungija suudab minema pääseda kui "pereema" koju tuleb.
Dafreud, see ei aidanud väga, ma saan ise ka aru et kiletiivaline aga ei suuda mõelda kes.

/ sain, müüriherilane.

Muutis Siim, 27 oktoober 2010 - 12:56.

DEAD BANG!!

Uustulnuk

• liige
  • Liitus:26 okt 2010
sain hiljuti uue koera kes on väike kutsikas veel. küsimus oleks et kuidas teda hästi kiiresti saada selliseks, kes nime peale tuleb, või noh kuidas treenida teda nii. äkki saab kuidagi söögiga ära osta vms? suur tahtmine oleks juba temaga metsa jalutama minna aga kardan et kui rihmast lahti lasen siis paneb jooksu kah...
ma ei oska siia mingit signa panna aga mäletan kui 2007 olid kõigil 400x100 pildid mingi hullult tehtud aga noh trendid tulevad ja lähevad

Marvolo

I SEE YOU

• liige
  • Liitus:30 sept 2010
eelmisel lehel vastati ju. või oli vastus vale?

Novriil

Liige

• liige

DEAD BANG!!, 27 okt 2010, 13:22, kirjutas:

sain hiljuti uue koera kes on väike kutsikas veel. küsimus oleks et kuidas teda hästi kiiresti saada selliseks, kes nime peale tuleb, või noh kuidas treenida teda nii. äkki saab kuidagi söögiga ära osta vms? suur tahtmine oleks juba temaga metsa jalutama minna aga kardan et kui rihmast lahti lasen siis paneb jooksu kah...

Vaata postitust

Ma mingi koeratreener pole aga endal kodus üks taks. hetkel mingi 5 aastane? Eriti treenitud ta ei ole, kuid põhilised asjad (Nagu oota ja Ei, oma nime jms) tunneb ära.

pmst kui kardad lahti lasta siis esiteks noored koerad ei jookse vist eriti kiiresti. Selles ei tohiks probleemi olla. Ja hea oleks panna taskusse paar selle koera lemmikmaiust. Igastahes minu koera puhul tötas see alati ja nüüd kuulab ilma maiusteta ka sõna.

Ja selle nime peale kutsumise kohta. Tegelt koerad peaksid jätma sõni meelde nende tooni järgi. Selles mõttes see kutsung võib olla kas tule või koera nimi või kasvõi nahhui-värdjas-tule-siia aga kui toon on õige siis ta peaks ikka tulema.

Näiteks mu koeral (teistega ei tea aga arvatavasti suht sama) Kui ma madalal häälel ütlen siis laseb kohe kõrvad natuke longu. aga kui ma natuke kõrgemal häälel ütlen talle midagi siis liputab saba jms...

Pmst lihtsalt ise proovi. Ja ma arvan, et isegi kui ta üritaks ära joosta siis sa saaksid ta kätte. Va kui ta mingi hurt on :)

Nightwolf

Liige

• liige
  • Liitus:13 mai 2006

graanul, 26 okt 2010, 17:33, kirjutas:

Vaata postitust

Kanakukk tegi selle ja eemaldas ka selle, ei tea kas see link eksisteerib või ta täielikult võttis maha selle.

DEAD BANG!!, 27 okt 2010, 13:22, kirjutas:

Vaata postitust

Hästi kiiresti ei saagi aga kui tihedalt harjutada nii(ei tea erilist treening meetodit aga kui vihasena nime öelda, ehk siis aitab ja koer jääb seisma ja tuleb tagasi), et ta iga asja peale ära ei jookse mille peale kipub jooksma (linnud, kassid jne).
Samas võid nt teha nii et lased niisama olla ja kui mänguloomaga õrritad, et siis järgi ei jookse või kui nime ütled ja seisma jääd annad snäkki vms.

Muutis Nightwolf, 27 oktoober 2010 - 16:46.

Postitas pildi

gringo

Liige

• liige
  • Liitus:16 sept 2004

graanul, 26 okt 2010, 11:28, kirjutas:

ei leia seda lehte üles praegu kust sai vaadata mitu tundi oled neonetis olnud. keegi aitaks ehk?

Vaata postitust

See leht vist peaks olema. Seda ei tea, kas see uuendab ka veel ennast või mitte.
http://nero.pri.ee/E...=kokku&kuidas=1

2 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 2 külalist, 0 anonüümset kasutajat