Hüppa postitusele

Change

Painavad küsimused

• Sa ei saa siia teemasse postitada
Sellel teemal on 28197 vastust

Kr1ss

swag 5000

• liige
  • Liitus:20 mai 2008
  • Sugu:mees

Rix, 6 nov 2010, 01:47, kirjutas:

Mis mõttega osad poed ostavad kasutatud mänge tagasi?
Mis nemad sellest kasu saavad?

Vaata postitust

ostavad odavamalt ja müüvad kallimalt?

See on haige kuidas sa võid täiega hoolida tüdrukust aga ta lõpetab ikka selle asshole'iga -.-

Bloody

Kes ütles mäu ?

• liige
  • Liitus:17 okt 2007
Kas kellelgi Moneybookers.com on kogemusi? Nimelt, panin krediitkaardist raha moneybookers.com kontole ning edasi tahtsin kasiino kontole ylekanda, kuid kahjuks ei lasknud ning n6uab, et aadress oleks 'veryfied'. Lasin siis neil kirja koju saata, kuid siiamaani pole midagi k2ttesaanud. Olen oodanud juba 8 p2eva, kuid asjatult. Konto on kinni ning raha tagasi saada on v6imatu.

graanul

Superman

• liige
  • Liitus:01 juuni 2009
maitea kas ma olen debiilik, aga ma ei leia netist mingit powerpointi versiooni mida downloadida. kõik lehed mingi lubavad aga siis lõpuks on ikka vaja osta. keegi ei viitsiks otsida mingit lehte kust saaks downloadida vähemalt ppt 2007-t? nagu ikka reaalset lehte tahaks . suured tänud

sitavikat, 29 juuli 2011, 02:09, kirjutas:

no milleks meile kohtuvõim, kui meil on neonet. siia on kogunenud eranditult pädevad, piiritu silmaringiga, haritud inimesed, kel leidub kõikvõimalikele probleemidele ainuõige vastus.
ülimalt terava meelega 15-aastased suudavad põlve peal, teemat lugemata, hetkega välja tulla, mis karistuse üks või teine kurjategija peaks saama.

Vaata postitust

Equalizer

Liige

• liige
  • Liitus:27 jaan 2008

graanul, 6 nov 2010, 12:02, kirjutas:

maitea kas ma olen debiilik, aga ma ei leia netist mingit powerpointi versiooni mida downloadida. kõik lehed mingi lubavad aga siis lõpuks on ikka vaja osta. keegi ei viitsiks otsida mingit lehte kust saaks downloadida vähemalt  ppt 2007-t? nagu ikka reaalset lehte tahaks . suured tänud

Vaata postitust

Endal oli kunagi see jama, lõpuks tõmbasin torrentist terve Microsoft Office vms paketi, kus oli powerpoint sees.
Torrentist kindlasti saab.
Postitas pildi

XchopperX

Liige

• liige
  • Liitus:01 mai 2004

graanul, 6 nov 2010, 12:02, kirjutas:

maitea kas ma olen debiilik, aga ma ei leia netist mingit powerpointi versiooni mida downloadida. kõik lehed mingi lubavad aga siis lõpuks on ikka vaja osta. keegi ei viitsiks otsida mingit lehte kust saaks downloadida vähemalt  ppt 2007-t? nagu ikka reaalset lehte tahaks . suured tänud

Vaata postitust

ega sa üksikult seda ei saagi kuskilt, ainult koos terve Microsoft Office'ga. Torrent on selleks parim viis.
Kui sa võibolla ei tea, siis powerpoint ei ole tasuta programm vaid koos MS Office'ga, mis maksab sõltuvalt komponentidest 1000-5000 krooni poes.
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.

Külaline_August_*

• külalised
  • Liitus:--
Keegi äkki tuletab meelde, mis nupoudega kõike õigetesse proportsioonidesse tagasi saab? Hetkel on neonetis ja igalpool kõik nii kokkusurutud, et ei näe lugedagi korralikult.

XchopperX

Liige

• liige

August, 6 nov 2010, 13:02, kirjutas:

Keegi äkki tuletab meelde, mis nupoudega kõike õigetesse proportsioonidesse tagasi saab? Hetkel on neonetis ja igalpool kõik nii kokkusurutud, et ei näe lugedagi korralikult.

Vaata postitust

control + hiire rull on parim kombinatsioon või siis control ++ ja control +-
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.

ohoooi

Whoa !

• liige
  • Liitus:08 aug 2006
Nii mul selline kala,et ma käin koolis Kehtnas,nv olen kodus,harjumaal. Mul jäi vist nüüd Kehtnas arvuti tööle ja msn sisse. Mkei,ma eeldasin,et siin sisse logides logib ta mu sealt välja. Login sisse,saan minut olla kickib välja ja ütleb,et ma saa kahes arvutis sees olla.
Uurisin,et mingi võimalus on,aga ei saanud pihta sellele.
Kas muidu selle teise arvuti kinnipanek aitaks? Või saab kuidagi kahes kohas msnis olla,nii,et ma ei pea sinna teise kohta minema:D

Opa,ota ta ütleb,et selle versiooni msniga ma ei saa kahes kohas olla,mis see uus versioon on?

Muutis ohoooi, 06 november 2010 - 13:24.

Dat is weird !

Chuckie

Jälgi minu lendu kloun ja püüa minu sädemeid!

• liige
  • Liitus:11 jaan 2008

ohoooi, 6 nov 2010, 13:22, kirjutas:

Nii mul selline kala,et ma käin koolis Kehtnas,nv olen kodus,harjumaal. Mul jäi vist nüüd Kehtnas arvuti tööle ja msn sisse. Mkei,ma eeldasin,et siin sisse logides logib ta mu sealt välja. Login sisse,saan minut olla kickib välja ja ütleb,et ma saa kahes arvutis sees olla.
Uurisin,et mingi võimalus on,aga ei saanud pihta sellele.
Kas muidu selle teise arvuti kinnipanek aitaks? Või saab kuidagi kahes kohas msnis olla,nii,et ma ei pea sinna teise kohta minema:D

Opa,ota ta ütleb,et selle versiooni msniga ma ei saa kahes kohas olla,mis see uus versioon on?

Vaata postitust

kas mitte msnPLUSi pole vaja, et kahes kohas msnis sees olla.. oota ei, msn live 9.0 ?
Postitas pildi

Mäkk

Modeliitmäkk

• auliige
  • Liitus:16 juuni 2004

Tshabalalalalalalalala, 4 nov 2010, 23:36, kirjutas:

20ml vähemalt 35% alkoholi = mürgitus
35ml vähemalt 35% alkoholi = väga raske mürgitus mis võib lõppeda surmaga.
50ml vähemalt 35% alkoholi = tavaliselt kindel surm / kooma

Ole ettevaatlik poiss, palun!

Vaata postitust

Loll jutt, ära usu seda.
Nii väikeste kogustega ei juhtu absoluutselt mitte midagi. Kui pool liitrit viina ja 2000mg paracetamoli sisse lükkad, siis võivad tekkida kõrvalnähud maoverejooksu ja iivelduse näol. Surmast ja koomast on asi väga kaugel.
Kuigi seda ei soovitata teha, oleneb ka inimese anatoomiast. Kui väga suurte kogusteni asi ei lähe, siis pole hullu. 2-3 õllet võib vabalt lasta. Kui rohkem tahad, siis võid homse päeva kõhuvalu käes veeta, aga seegi on üsna ebatõenäoline.

Et kõik kokku võtta, siis ära joo alkoholi koos Paracetamoliga.
Postitas pildi
“Whereof one cannot speak, thereof one must be silent.”
― Ludwig Wittgenstein

gemaii

Liige

• liige
  • Liitus:25 märts 2010
  • Sugu:naine
Millega seda screene'i pildistada saab?? ctrl+alt+prtsc võimidagi taolist oli ehk, igast variante juba proovinud aga painti pasteda ikka ei saa..

Postitas pildi

ErrorCode

♥♦♣♠

• liige
  • Liitus:13 mai 2005
Lihtsalt Print Screen nupp.
Postitas pildi
"When people say plz because it's shorter then please, I say no because it's shorter then yes."

gemaii

Liige

• liige

ErrorCode, 6 nov 2010, 14:38, kirjutas:

Lihtsalt Print Screen nupp.

Vaata postitust

not working :)

Postitas pildi

Kerdo_

``Olukord on sitt, kuid see on väetis minu tulevikule´´.

• liige
  • Liitus:16 veebr 2009

GeMaii, 6 nov 2010, 14:33, kirjutas:

Millega seda screene'i pildistada saab??    ctrl+alt+prtsc  võimidagi taolist oli ehk, igast variante juba proovinud aga painti pasteda ikka ei saa..

Vaata postitust

Proovi nii siis äkki, et vajuta ``Print Screen´´--->ava Paint--->vajuta Ctrl+V.Kui ei mõika, tee restart ja proovi uuesti, või tõmba Printscreen pro, kerge ja mugav kasutada, see küll trial mitte full, kui ta aegub siis saad pilte ikka teha ainult, et udune tekst on peal ''Unregistered version''vms.Võimalik, et on paremaid programme kui see.
Siin väike pilt:
Spoiler

gemaii

Liige

• liige
Lootusetu, isegi selle programmiga ei õnnestu. Aga on võimalik, et ma natuke loll ka.. :)

/ Korras.

Muutis GeMaii, 06 november 2010 - 16:49.

Postitas pildi

Marvolo

I SEE YOU

• liige
  • Liitus:30 sept 2010
kas pant24 on usaldusväärne?
/ei, nojah, google´ist sain sama vastuse, pigem ootan veidi, et keegi kogemustega midagi positiivset ütleks.

Muutis DeFreud, 06 november 2010 - 21:56.

XchopperX

Liige

• liige

DeFreud, 6 nov 2010, 16:36, kirjutas:

kas pant24 on usaldusväärne?

Vaata postitust

kiire google'i päring mingeid negatiivseid reaktsioone inimeste poolt ei tuvastanud ning peale kahe esitamata maksudeklaratsiooni ei ole ka juriidilisest küljest neil midagi negatiivset küljes.

minu hinngang: usaldusväärne

mattiasmadis

swegmaestro

• liige
  • Liitus:08 apr 2006
Kas kellelgi on plaan 21:40 Klass: elu pärast 1/7 ka lindistada ja siis üles netti panna?

Külaline_August_*

• külalised
  • Liitus:--

mattiasmadis, 6 nov 2010, 18:33, kirjutas:

Kas kellelgi on plaan 21:40 Klass: elu pärast 1/7 ka lindistada ja siis üles netti panna?

Vaata postitust

Suure tõenäosusega pannakse see ETV arhiivi homme. Aga see on minu tagasihoidlik oletus vaid.

Stiilne Siil

Liige

• liige
  • Liitus:07 jaan 2005
Mis teema Valdo Randperel selle kõrvaga on?

3 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 3 külalist, 0 anonüümset kasutajat