Hüppa postitusele

Change

Painavad küsimused

Sellel teemal on 28197 vastust

Kerdo_

``Olukord on sitt, kuid see on väetis minu tulevikule´´.

• liige
  • Liitus:16 veebr 2009
  • Sugu:mees

derocketsL, 2 dets 2010, 18:05, kirjutas:

türa mul passib ämblik laes ma ei julge sellega midagi teha, otsest kontakti ei taha ja kui ma liti paneks siis ta kukuks kuhugi arvuti kapi taha ja siis see mõte hakkaks häirima mind ja ma ei tahaks siin passida ..............ja ma kardan et kui ma liti panen siis tuleb hästi palju väikeseid ämblike välja ja need hakkama sibama.

kuidas ma sellest raisast lahti saaaaaaaks, et ma ei peaks palju kontakti looooooma

maru suur on ka kurat tal ees 2 jalga on 3cm

jah ma kardan rõvedalt ämblikke :S

Vaata postitust

Tõmba raibe tolmuimejasse. :D

Kerdo_

``Olukord on sitt, kuid see on väetis minu tulevikule´´.

• liige
  • Liitus:16 veebr 2009

derocketsL, 2 dets 2010, 18:12, kirjutas:

jah tulin kohe peale postitamist samale mõttele :D:D:D

ikka selline jube tunne sees, et ta ronib välja sealttttt või midagi ttürar:AR:ADF:

Vaata postitust

Vaevalt, et ta sealt välja saab.Ära selle pärast muretse.Ime ta ära tolmuimejasse ja vii siis tolmuimeja teise tuppa.Asi lahendatud.

muhemees

Vana Hea

• liige
  • Liitus:07 juuli 2006

derocketsL, 2 dets 2010, 18:12, kirjutas:

jah tulin kohe peale postitamist samale mõttele :D:D:D

ikka selline jube tunne sees, et ta ronib välja sealttttt või midagi ttürar:AR:ADF:ˇ'

eriti hull mingi..alguses kui pelasin ja vaatasin vasakule ja ämblikku nägin panin kohe liti kartuli maitseainega(esimene reaktsioon :D:D) ja tür see ei surnud ära vaid ronis lihtslt kõrgemale ja passis mind nagu maaaaaaaaiteamis

nagu mis mõttes ei saa putukas surma kui ta saab liti sisse ffs

Vaata postitust

sest ta pole putukas, vaid ämblik...
ignoreeri teda lihtsalt, ega ta mingit ploti ei pea, kuidas sind öösel ära tappa vms. peacful coexistance

Ega's midagi, hea et sedagi.

suksu

Liige

• liige
  • Liitus:27 sept 2008
Kuhu on hea teha küsitlusi? Mingitele lehtedele saab teha oma küsitlusi, aga pole üldse meeles atm. Uurimustööks oleks vaja.

kunin

xo

• liige
  • Liitus:27 juuni 2005

suksu, 2 dets 2010, 21:04, kirjutas:

Kuhu on hea teha küsitlusi? Mingitele lehtedele saab teha oma küsitlusi, aga pole üldse meeles atm. Uurimustööks oleks vaja.

Vaata postitust

google docs
Ise oled

k6q

mofo

• liige
  • Liitus:15 dets 2003
kuidas sinna saab ?

Jupats

Tõbras

• liige
  • Liitus:23 dets 2005
Probleem... nimelt masin ei taha millegipärast bootima hakkata.. first device on cd rom ja alla tuleb küll korra kiri et "boot from cd" aga ta ei hakka bootima vaid laeb ikka desktopini välja mul..aga kui ma panen xp plaadi niisama sisse kui ma arvutis olen siis viskab ette küll selle et install xp ja need muud värgid et põhimõtteliselt plaat ei tohiks vigane olla :S
on mingeid ideid äkki kellegil ?

Aarne

Liige

• liige
  • Liitus:28 dets 2009

Jupats, 2 dets 2010, 23:51, kirjutas:

Probleem... nimelt masin ei taha millegipärast bootima hakkata.. first device on cd rom ja alla tuleb küll korra kiri et "boot from cd"  aga ta ei hakka bootima vaid laeb ikka desktopini välja mul..aga kui ma panen xp plaadi niisama sisse kui ma arvutis olen siis viskab ette küll selle et install xp ja need muud värgid et põhimõtteliselt plaat ei tohiks vigane olla :S
on mingeid ideid äkki kellegil ?

Vaata postitust

Kas on kirjutatud plaat?
kui jah siis proovi kuskilt originaalplaadiga.

Palm vä?

Liige

• bannitud
  • Liitus:27 juuli 2010
Kas mõni targem kodanik IT poole pealt oskab mulle öelda, mis mu arvutiga juhtus?
Vaatasin jewtubest videot, siis kiilus heli kinni, hakkas mingi täristamine kõlaritest tulema, see kestis umbes 30 sek ja siis tegi arvuti restarti automaatselt. Nüüd on kõik mu savegamed igast mängust kadunud.
Postitas pildi

Jooosep

d-.-b

• liige
  • Liitus:14 jaan 2007
Mingit tarkvara, mis vastaks ise automaatselt mailidele, mis mu kontole tulevad ?
Posted Image

XchopperX

Liige

• liige
  • Liitus:01 mai 2004

Jooosep, 3 dets 2010, 13:33, kirjutas:

Mingit tarkvara, mis vastaks ise automaatselt mailidele, mis mu kontole tulevad ?

Vaata postitust

Kui sul näiteks gmail on, siis pole vaja mingit tarkvara, saad otse teha gmailis automaat-vastuse.
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.

Jooosep

d-.-b

• liige

XchopperX, 3 dets 2010, 14:28, kirjutas:

Jooosep, 3 dets  2010, 13:33, kirjutas:

Vaata postitust

Kui sul näiteks gmail on, siis pole vaja mingit tarkvara, saad otse teha gmailis automaat-vastuse.

Vaata postitust

Äkki räägid veits lähemalt ?
Posted Image

XchopperX

Liige

• liige

Jooosep, 3 dets 2010, 14:44, kirjutas:

XchopperX, 3 dets  2010, 14:28, kirjutas:

Vaata postitust

Vaata postitust

Vaata postitust

konkreetsetele meilidele - http://www.makeuseof.com/tag/create-an-aut...ils-new-filter/
kõigile - http://mail.google.com/support/bin/answer....en&answer=25922
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.

Jooosep

d-.-b

• liige

XchopperX, 3 dets 2010, 15:11, kirjutas:

Jooosep, 3 dets  2010, 14:44, kirjutas:

XchopperX, 3 dets  2010, 14:28, kirjutas:

Vaata postitust

Vaata postitust

Vaata postitust

konkreetsetele meilidele - http://www.makeuseof.com/tag/create-an-aut...ils-new-filter/
kõigile - http://mail.google.com/support/bin/answer....en&answer=25922

Vaata postitust

Suur tänu !
Posted Image

XchopperX

Liige

• liige

Tshabalalalalalalalala, 3 dets 2010, 18:39, kirjutas:

Millal see Põhja-Korea nö. tuntuks sai oma karmi korraga? Sellessuhtes, et mulle küll ei meenu et 5a tagasi (okei ma olin siis noor poiss ka) oleks rääkinud Põhja-Koreast, siis üldse nagu meedias ka ei räägitud sellest minuarust.

Vaata postitust

Umbes aastal 1950 :D

selle sajandi alguses oli lihtsalt meedial palju suuremaid teemasid mida käsitleda ning P-Korea oli ka suhteliselt vaikne. Uudiseid ilmus pidevalt nende kohta, aga tegu polnud suurte esikaane uudistega, sa lihtsalt ei pannud tähele..

Kevin

Liige

• liige
  • Liitus:02 juuni 2005

Tshabalalalalalalalala, 3 dets 2010, 18:39, kirjutas:

Millal see Põhja-Korea nö. tuntuks sai oma karmi korraga? Sellessuhtes, et mulle küll ei meenu et 5a tagasi (okei ma olin siis noor poiss ka) oleks rääkinud Põhja-Koreast, siis üldse nagu meedias ka ei räägitud sellest minuarust.

Vaata postitust

Pmliselt juba peale korea sõda, ehk ~üle 50 aasta tagasi. Asi on lihtsalt aktuaalseks muutund, kuna see pask hakkab neil kokku varisema ning neil on ka tuuumajõudu veits.

Marvolo

I SEE YOU

• liige
  • Liitus:30 sept 2010
kas bill gates ja see apple omanik(kes iganes) teevad samuti tööd oma uute projektide kallal või on ainult omanikud ning bürokraadid?

insomnia

Liige

• liige
  • Liitus:12 juuni 2007
palju maksab poolene jääger poodides?

ohoooi

Whoa !

• liige
  • Liitus:08 aug 2006

insomnia, 4 dets 2010, 00:15, kirjutas:

palju maksab poolene jääger poodides?

Vaata postitust

aam,kui ma ei eksi siis 175 midagi,ning 700 peaks olema 235,lidrane mingi 300 ja vahest saab soodukaga seda badass,mingi 1 + lidrast 400ga. Võin ka eksida.
Dat is weird !

headbutt

ime jörri

• liige
  • Liitus:10 nov 2008
kust saab monster energyt tallinnast ?

3 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 3 külalist, 0 anonüümset kasutajat