Hüppa postitusele

Change

Painavad küsimused

• Sa ei saa siia teemasse postitada
Sellel teemal on 28197 vastust

gringo

Liige

• liige
  • Liitus:16 sept 2004
  • Sugu:mees

headbutt, 31 jaan 2011, 21:06, kirjutas:

Tankist, 31 jaan  2011, 19:10, kirjutas:

headbutt, 31 jaan  2011, 18:52, kirjutas:

kui arvuti on klappidega ühendatud, siis kõlaritest tuleb ikka heli , mis ma tegema peaks ?

Vaata postitust

Control panel - sound - sealt pane klapid "set default" ja vsjo

Vaata postitust

mul on vista, ja ma ei leidnud sellist asja

Vaata postitust

Sülearvuti? Mu eelmisel HP-l oli 2 auku kõlarite jaoks. Ühte auku klapid panin siis mängis ainult klappides, kui teise siis jäid arvuti kõlarid kah mängima.

registreeritud

¤

• liige
  • Liitus:10 apr 2008
  • Sugu:ei ütle
Kas kehtivate juhilubadega saab riigieksamile gümnaasiumis?
Postitas pildi

headbutt

ime jörri

• liige
  • Liitus:10 nov 2008

gringo, 31 jaan 2011, 21:16, kirjutas:

headbutt, 31 jaan  2011, 21:06, kirjutas:

Tankist, 31 jaan  2011, 19:10, kirjutas:

headbutt, 31 jaan  2011, 18:52, kirjutas:

kui arvuti on klappidega ühendatud, siis kõlaritest tuleb ikka heli , mis ma tegema peaks ?

Vaata postitust

Control panel - sound - sealt pane klapid "set default" ja vsjo

Vaata postitust

mul on vista, ja ma ei leidnud sellist asja

Vaata postitust

Sülearvuti? Mu eelmisel HP-l oli 2 auku kõlarite jaoks. Ühte auku klapid panin siis mängis ainult klappides, kui teise siis jäid arvuti kõlarid kah mängima.

Vaata postitust

mul on koguaeg ühes augus olnud ja pole probleemi olnud, ja nüüd eile või siis tänahakkas

Dwajt

Liige

• liige
  • Liitus:16 dets 2003

registreeritud, 31 jaan 2011, 21:19, kirjutas:

Kas kehtivate juhilubadega saab riigieksamile gümnaasiumis?

Vaata postitust

Jah.
"I drink it when I'm happy and when I'm sad. Sometimes I drink it when I'm alone. When I have company I consider it obligatory. I trifle with it if I'm not hungry and I drink it when I am. Otherwise I never touch it, unless I'm thirsty."

Jupats

Tõbras

• liige
  • Liitus:23 dets 2005
soovitage üli kiirelt mulle mingeid filme kus filmis ei olegi mingit pointi.. ühesõnaga täiesti nonsense ja mingit storyt pole

Xterra

Kuidas viljad, nõnda külvad.

• liige
  • Liitus:08 juuni 2007

XIII, 28 jaan 2011, 19:05, kirjutas:

Mis kole laul see on, kus tüüp laulab umbes, et olen mees raketi sees ja oma devochka fantastikast?

Vaata postitust

Peaks olema Supersonik Elektronik.

klaabu

lvl 33 illuminati

• administraator
  • Liitus:01 märts 2005

Nightwolf, 31 jaan 2011, 18:44, kirjutas:

Nightwolf, 30 jaan  2011, 13:39, kirjutas:

Küsin üle igaks juhuks
Kas Tartu Täiskasvanute Gümnaasiumis, saab gümnaasiumisse astudes omale valida tunnid kus ise käid? Pmst kas seal on valikuline tunniplaan vms, et õpid seda mida valid?

Vaata postitust

Vaata postitust

Vastan sulle Tallinna TG-s nähtu ja kogetu põhjal.

Riiklik õppekava näeb ette kursuste miinimumi, mille õpilane peab keskhariduse saamiseks arvestatud saama (s.t omandama rahuldaval tasemel). Täiskasvanute gümnaasiumis läbitakse minimaalne kursuste arv, mis keskhariduse omandamiseks on tarvilik. Näiteks on matemaatika kohustuslike kursuste arv 9. Tavakoolis on kursuste arv suurem, et aine paremini omandada.

Kuigi on ette antud minimaalne kursuste arv, siis ainetundide arv võib olla vähendatud. Bioloogiat on mul näiteks ainult 1 tund nädalas (tavakoolis on 2). S.t kursus tuleb mul läbida 17 tunniga 35 asemel. Aga vähemasti minu koolis on võimalik võtta ka rohkem tunde, s.t ma käin praegu ainult 2 päeva koolis (kaugõpe), aga siin on ka klasse, kus on tunnid 3x nädalas (google tallinna täiskasvanute gümnaasium ja vali sealt tunniplaanid).

Kui sa kavatsed sügisel õppima asuda 10. klassi, siis võivad olla mõningad erisused seoses uue gümnaasiumiseadusega (näiteks eristatakse seaduses lihtsamat (8 kursust) ja süvendatut matemaatikat (14 kursust), võõrkeelt on vähendatud ühe kursuse võrra (5 kursust varasema 6 asemel).

Ahjaa. Ekooli meil puudumisi ei märgita, s.t võid ka käia ainult kontrolltöösid tegemas. Kohalkäijaid märgivad õpetajad enda jaoks, vist selleks, et kui on vaja "kolme venitada", siis kohalkäijale see suure tõenäosusega ka venitatakse erinevalt sellest, kes kohal ei soostu käima. See vist käib ka selle sinu küsitud "valikulise tunniplaani" kohta.

Ehk oli abiks.
"Igaüks neist on julge, kuni ta on üldise masinavärgi märkamatu osa. Aga niipea kui temale langeb isiklik vastutus, niipea kui valgusekiir temale koondub – kahvatab ta ja saab aru, et temagi on vaid tähtsusetu kübe ja võib iga hetk kõige tühisemalgi põhjusel libastuda. "
— A. I. Solženitsõn

Enriix

305

• liige
  • Liitus:23 aug 2009
ma ei näe kuidagi oma Neoneti postkastist saadetud kirju, ütleb et 0 :S mida teha ?

klaabu

lvl 33 illuminati

• administraator

Paks1, 1 veebr 2011, 16:42, kirjutas:

ma ei näe kuidagi oma Neoneti postkastist saadetud kirju, ütleb et 0 :S mida teha ?

Vaata postitust

Privaatsõnumi saatmisel tuleb teha linnuke kasti "Lisa selle kirja koopia minu saadetud kirjade kausta" ette.
"Igaüks neist on julge, kuni ta on üldise masinavärgi märkamatu osa. Aga niipea kui temale langeb isiklik vastutus, niipea kui valgusekiir temale koondub – kahvatab ta ja saab aru, et temagi on vaid tähtsusetu kübe ja võib iga hetk kõige tühisemalgi põhjusel libastuda. "
— A. I. Solženitsõn

sigalaleib

võidab see, kel on surres suurem pohmakas

• liige
  • Liitus:29 nov 2008
keegi teab mingit saiti kus on erinevate arvutijuppide kui ka komplektsete arvutite kohta erinevat infot?
mees kes püüab kala teise mehe tiigist, võib sealt ka krabi püüda

Marvolo

I SEE YOU

• liige
  • Liitus:30 sept 2010

Jupats, 1 veebr 2011, 00:32, kirjutas:

soovitage üli kiirelt mulle mingeid filme kus filmis ei olegi mingit pointi.. ühesõnaga täiesti nonsense ja mingit storyt pole

Vaata postitust

fear & loathing in Las Vegas
New York, I love you

XchopperX

Liige

• liige
  • Liitus:01 mai 2004

DeFreud, 1 veebr 2011, 17:47, kirjutas:

Jupats, 1 veebr 2011, 00:32, kirjutas:

Vaata postitust

fear & loathing in Las Vegas
New York, I love you

Vaata postitust

fear and loathing in las vegas on tõsielul põhinev film, kuidas sa saad öelda, et sellel pole pointi? :D

Napoleon Dynamite on pigem film millel ei ole mitte mingit pointi.
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.

Krahh

Liige

• liige
  • Liitus:15 juuni 2008

sigalaleib, 1 veebr 2011, 17:53, kirjutas:

keegi teab mingit saiti kus on erinevate arvutijuppide kui ka komplektsete arvutite kohta erinevat infot?

Vaata postitust

ma ei tea kas see just see on mida sa mõtled, aga midagi sarnast on www.hinnavaatlus.ee

mattiasmadis

swegmaestro

• liige
  • Liitus:08 apr 2006

kanakukk jr, 1 veebr 2011, 16:46, kirjutas:

Vaata postitust

Privaatsõnumi saatmisel tuleb teha linnuke kasti "Lisa selle kirja koopia minu saadetud kirjade kausta" ette.

Vaata postitust

Seda peab igakord käsitsi uuesti sättima.
Automaatseks ei saaks muuta?

gemaii

Liige

• liige
  • Liitus:25 märts 2010
  • Sugu:naine

Tshabalalalalalalalala, 1 veebr 2011, 18:16, kirjutas:

Kuidas saaks tasuta ZEN-to-ZEN SMS'e saata? Kas kuidagi ära ei saa vahetada, et kõned maksavad aga smsid tasuta? Ma ei mõtle seda plingimist (mis asi see üldse on?)

Vaata postitust

No, kui sul on nt boonust siis selle saad Sa küll ära vahetada tasuta sms'ideks. Pling.ee kasutajat vaja omada lihtsalt. Üleval kuskil vasakul pool rohkem on kirjas palju boonust on ja seal 'vaheta boonus'. Võib-olla panen natuke kelbast aga enam-vähem nii on :D

Postitas pildi

klaabu

lvl 33 illuminati

• administraator

mattiasmadis, 1 veebr 2011, 18:08, kirjutas:

kanakukk jr, 1 veebr 2011, 16:46, kirjutas:

Vaata postitust

Vaata postitust

Seda peab igakord käsitsi uuesti sättima.
Automaatseks ei saaks muuta?

Vaata postitust

Ainult Neol on ligipääs niisuguste muudatuste tegemiseks.
— A. I. Solženitsõn

Marvolo

I SEE YOU

• liige
  • Liitus:30 sept 2010

XchopperX, 1 veebr 2011, 18:02, kirjutas:

fear and loathing in las vegas on tõsielul põhinev film, kuidas sa saad öelda, et sellel pole pointi?  :D

Vaata postitust

mis point sellel siis on?
ma muidugi ei ütle, et film kehv oli, kiidan pigem, ent mingit sügavat mõtet mina sealt ei avastanud.

tykk6una

Liige

• liige
  • Liitus:31 märts 2010
et pandikasse viia midagi peab olema 18?

gemaii

Liige

• liige
  • Liitus:25 märts 2010
  • Sugu:naine

Tshabalalalalalalalala, 1 veebr 2011, 19:21, kirjutas:

gemaii, 1 veebr 2011, 18:35, kirjutas:

Tshabalalalalalalalala, 1 veebr 2011, 18:16, kirjutas:

Kuidas saaks tasuta ZEN-to-ZEN SMS'e saata? Kas kuidagi ära ei saa vahetada, et kõned maksavad aga smsid tasuta? Ma ei mõtle seda plingimist (mis asi see üldse on?)

Vaata postitust

No, kui sul on nt boonust siis selle saad Sa küll ära vahetada tasuta sms'ideks. Pling.ee kasutajat vaja omada lihtsalt. Üleval kuskil vasakul pool rohkem on kirjas palju boonust on ja seal 'vaheta boonus'. Võib-olla panen natuke kelbast aga enam-vähem nii on :D

Vaata postitust

aga pmst plingida saan siis moblalt moblale ka ja see on tasuta? Näiteks "p (privaatne) moblanr ja siis sisu" ? vms mis selle plingimise mõte on

Vaata postitust

Plingimine on siis tasuta, kui laed teatud summa.. ja muidugi saab boonuspunkte ka tasuta plingimiseks vahetada aga sel pole vast mõttet, kui see nkn juba tasuta on. Plingimise mõttet ma sulle öelda ei oska aga P @*number* võimidagisellist. :)

Postitas pildi

XchopperX

Liige

• liige
  • Liitus:01 mai 2004

DeFreud, 1 veebr 2011, 19:53, kirjutas:

XchopperX, 1 veebr 2011, 18:02, kirjutas:

fear and loathing in las vegas on tõsielul põhinev film, kuidas sa saad öelda, et sellel pole pointi?  :D

Vaata postitust

mis point sellel siis on?
ma muidugi ei ütle, et film kehv oli, kiidan pigem, ent mingit sügavat mõtet mina sealt ei avastanud.

Vaata postitust

Kas sa raamatut oled lugenud? Raamatust tuleb mõte oluliselt paremini välja. Hunter viitab surevale "american dreamile", las vegas täidab selle rolli üsna hästi, ehk siis ameerika unelma tipp, kuid tegelikult pole seal mitte midagi ja mingit ameerika unelmat nad sealt ei leia. Narkootikumid on läbiv teema kui abivahend ameerika unelma kadumisega toimetulekuks (raamatu esimesel või teisel lehel kirjutab hunter selle ka otse välja).
Kogu Hunteri kirjandus on täis sümboleid ja viiteid ning ta väga ühiskonnakriitiline. Samamoodi on film täis tohutult palju erinevaid sümboleid mis kõik viitavad tema ideele surevast ameerika unelmast, selleks tuleb lihtsalt vaadata kaugemale kui "kaks umbe tõmmanud narkarit lähevad tripile".
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.

2 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 2 külalist, 0 anonüümset kasutajat