SoldieR, 1 aug 2011, 12:56, kirjutas:
kas tõesti naised on lollimad kui mehed ?
ma olen töö juures pikka aega jälginud
meil on seal garderoobi uks sõrmistikuga
kui tuleb naistöötaja toksib parooli nii kiiresti sisse et see läheb valesti esimene kord
pole veel näinud naistöötajat kes esimese korraga paneb sõrmistikul õige parooli
meestöötajad pole veel parooli valesti pannud ometi on lihtne parool 4 numbrid vaid

Mitte, et ma ütleks, et naised targemad on aga selle järgi küll öelda ei saa. Üks asi on neljakohalise parooli trükkimine, teine on tarkus. Siis kui nad esimese korra valesti panevad (lihtsalt kiirustavad ja läheb valesti kuigi teavad) siis on see kiirustamine või on kordinatsiooniga midagi viga. Kui unustab ära pidevalt siis on mäluga viga. Kummagi järgi ei sa lollust hinnata.
Ja inimesed on erinevad. Mõned kiirustavad alati selliste asjadega (olgu siis paranoia, et keegi näeb või lihtsalt tahavad kiiresti edasi saada vms) aga mõned ei kiirusta. Kui kiirustada siis on loogiline, et võib minna valesti. Mitte selle pärast, et ei teaks aga lihtsalt selle pärast, et kiirustatakse. Samas ei saa ka öelda, et ainult naised kiirustavad. Mõlemast soost on erinevaid inimesi.