Hüppa postitusele

Change

Painavad küsimused

Sellel teemal on 28197 vastust

tykk6una

Liige

• liige
  • Liitus:31 märts 2010
  • Sugu:mees
Kunagi oli siin mingi ilmaradari link kust nägi eesootavaid sademeid ja temperatuuri, enam kahjuks ei leia. Oskab keegi aidata?

Awesome

Nerd

• liige
  • Liitus:15 mai 2012

Vaata postitusttykk6una, 21 mai 2012 - 20:55, kirjutas:

Kunagi oli siin mingi ilmaradari link kust nägi eesootavaid sademeid ja temperatuuri, enam kahjuks ei leia. Oskab keegi aidata?

http://www.emhi.ee/i...?ide=19,394,423 see vist?

tykk6una

Liige

• liige
  • Liitus:31 märts 2010

Vaata postitustAwesome, 21 mai 2012 - 21:02, kirjutas:

http://www.emhi.ee/i...?ide=19,394,423 see vist?

See, mida ma mõtlesin oli rohkem Eestile suunatud ( Eesti oli suures plaanis) aga see sobib ka väga hästi, suured tänud

Uko

Liige

• liige
  • Liitus:07 mai 2010

Vaata postitustWallace, 21 mai 2012 - 19:10, kirjutas:

Mis võib juhtuda kui mul praegu on 500W toide ja vahetan selle 450W vastu? Arvuti ei hakka lihtsalt tööle või kõrbeb läbi midagi or something?
canirunist võtsin:
CPU
You Have: Intel® Core™2 Quad CPU Q8200 @ 2.33GHz

Ram
You Have: 4.1 GB

Video Card
You Have: GeForce GTX 560 1 GB

Pelades võtab su videokaart kuni 285W, prose migni 50W. See jätaks 100+ W muudele asjadele. Ei tohiks küll alt vedada, aga võib ka juhtuda et jääb võimu väheseks.

Thumser

Liige

• liige
  • Liitus:10 juuni 2009

Siin pmst reaalajas: http://www.emhi.ee/i...t.php?j=sur&v=1
Prognoosid: http://www.emhi.ee/i...19,394,416,1183 http://www.emhi.ee/i...19,394,416,1184

ott07

tigekala

• liige
  • Liitus:16 juuli 2008
Vajan veidike abi.
Lugu on selline, et lähipäevil on minek klassiga Venemaale, juttude järgi olen kuulnud, et venemaal võib 16+ tarvitada alkohoolseid jooke, aga õpetajad määrisid meile täna pähe mingi lepingu moodi asja, mille allkirjastamisel on neil õigus ära võta meilt alkohoolsed joogid ja keerata meile massiivsel hulgal sitta Eestisse tagasi jõudes + lepingu mitte allkirjastamisel ähvardati mind reisist ilma jätta. Küsimus oleks selline, et kas õpetajatel on tegelikkuses õigust mind reisist ilma jätte juhul kui ma lepingut ei allkirjasta, ja kas neil on õigus ära võtta minult jooke? Oleks veel väga tore kui saaks selle kohta mingied seadusega kooskõlas olevaid vastusid, et neid õpetajale ninaalla hõõruda.

▲ ▲ 931!

klaabu

lvl 33 illuminati

• administraator
  • Liitus:01 märts 2005

Vaata postitustott07, 21 mai 2012 - 22:40, kirjutas:

Vajan veidike abi.
Lugu on selline, et lähipäevil on minek klassiga Venemaale, juttude järgi olen kuulnud, et venemaal võib 16+ tarvitada alkohoolseid jooke, aga õpetajad määrisid meile täna pähe mingi lepingu moodi asja, mille allkirjastamisel on neil õigus ära võta meilt alkohoolsed joogid ja keerata meile massiivsel hulgal sitta Eestisse tagasi jõudes + lepingu mitte allkirjastamisel ähvardati mind reisist ilma jätta. Küsimus oleks selline, et kas õpetajatel on tegelikkuses õigust mind reisist ilma jätte juhul kui ma lepingut ei allkirjasta, ja kas neil on õigus ära võtta minult jooke? Oleks veel väga tore kui saaks selle kohta mingied seadusega kooskõlas olevaid vastusid, et neid õpetajale ninaalla hõõruda.
Ebaõigetel alustel sõlmitud leping on juba algusest peale tühine.

http://en.wikipedia....al_drinking_age selle järgi on legaalne iga 18, samas märgitakse, et seadus ei keela alko joomist, küll aga alaealisele alko müümist. Kindla vastuse saad ilmselt meie või idanaabri välisminnist (jah, see on normaalne, et kodanik pöördub ametiasutuse poole, et teada saada, mis on riigis lubatud ja mis mitte).

Minu meelest on õigus asju konfiskeerida turvatöötajal või politseil (s.o siis ka piirivalvel). Erikoolide (http://www.neti.ee/c...idus/Erikoolid/) puhul ka direktor või tema volitud isik ("Alaealise mõjutusvahendite seadus" §6 '1), aga sa vist erikoolis ei käi? Kui vikis kirjutatu osutub õigeks, s.t et VF-s võib igaüks juua, siis tuleb lihtsalt enne piiri oma varandus ära peita.

Ma ei arva õpetajast suurt midagi head, aga tasuks kriitiliselt peeglisse vaadata, s.t kui ikka meeldib end nii pildituks juua, et pärast on pool hotelli segamini pekstud, siis mispärast nuriseda, et keegi ei taha niisuguseid kantseldada? Kohustust kedagi reisile kaasa võtta minu meelest küll pole?
"Igaüks neist on julge, kuni ta on üldise masinavärgi märkamatu osa. Aga niipea kui temale langeb isiklik vastutus, niipea kui valgusekiir temale koondub – kahvatab ta ja saab aru, et temagi on vaid tähtsusetu kübe ja võib iga hetk kõige tühisemalgi põhjusel libastuda. "
— A. I. Solženitsõn

SoldieR

Reino

• liige
  • Liitus:11 juuni 2009
joo siis kui täiskasvanud oled !
kuidas on kõige valutum teha enekat ?

girill

Liige

• liige
  • Liitus:12 juuni 2010
  • Sugu:naine
Arvatavasti saavad sind maha jätta küll, sest see siiski ju kooli otsustada kes pääseb reisile...
Põhikoolis pidin ka allkirja andma mingile algelisele lepingule (ei joo, ei suitseta jne) kui rootsi läksime aga kõik tegid seda mis tahtsid ikkagi, oleneb ka muidugi õpetajatest ja omavahelistest suhetest. Kui sa oled alaealine siis on tal igal juhul õigus ära võtta alkohol või muu keelatud aine, sest tema vastutab su eest.

SoldieR

Reino

• liige
miks kasutaja vaido neighaus igapäev minu kontot vahib ?

HOWDOESITFEEL

<4

• liige
  • Liitus:11 apr 2012

Vaata postitustGerry, 21 mai 2012 - 00:39, kirjutas:

Vaata postitustKickStarts, 21 mai 2012 - 00:35, kirjutas:

Aga tee ära siis see leht ja vaatame kaua läheb poistel, et su IP aadress kätte saada.

See pole probleem, kuna võimalus neil see saada on üli väike, ja kui saavad on siiski kohtukeissi võit minupoolel.
Küsimus oli siiski selles, kas oleks huvi sellise lehe vastu inimestel või ei kuula Eesti musa enam keegi peale minu?

Kunagi sai peetud eestikeelset warez kommuuni aga kuna asi asus eesti serveris ja oma nimel, ning ka vanust oli 13-14 siis ajasid EAKO kurjad kirjad k**e püksi ja sai kinni asi pandud.

// btw mida nad mu IP aadressist targemaks saavad kui ma koduvõrgus asun 1-2 korda kuus ja ülejäänud ajast elisa/tele2 mobiilvõrgus (tallinna serverikeskuse IP) asun? Lisaks ei saa nad neverever mu IP vms kätte facebookist.

kindlasti on inimesed huvitatud, kui nad vaid teaksid sellise asja olemasolust

Wallace

Mees teiselt planeedilt

• liige
  • Liitus:25 apr 2009

Vaata postitustSoldieR, 21 mai 2012 - 23:32, kirjutas:

miks kasutaja vaido neighaus igapäev minu kontot vahib ?

äkki on ta su mingi salajane austaja või stalker?
aga miks sa oma kontot iga päev vahid?

Dwajt

Liige

• liige
  • Liitus:16 dets 2003
Varem oli kuskil selline teeme a'la "Kust saada?" vms, riiete ja värkide kohta, ise ei leia hetkel.. Teab keegi?
"I drink it when I'm happy and when I'm sad. Sometimes I drink it when I'm alone. When I have company I consider it obligatory. I trifle with it if I'm not hungry and I drink it when I am. Otherwise I never touch it, unless I'm thirsty."

Jooosep

d-.-b

• liige
  • Liitus:14 jaan 2007

Vaata postitustDwajt, 22 mai 2012 - 12:30, kirjutas:

Varem oli kuskil selline teeme a'la "Kust saada?" vms, riiete ja värkide kohta, ise ei leia hetkel.. Teab keegi?

https://www.neonet.e...871-kust-saada/
Posted Image

Uko

Liige

• liige
  • Liitus:07 mai 2010

Vaata postitustUko, 21 mai 2012 - 16:55, kirjutas:

Kust saaks CLi finaali kordust näha?

Priidu

Ise peab tugev olema

• liige
  • Liitus:16 aug 2008
mis kellast mis kellani tööpäevadel veel sebist raha swedi üle tuleb?

Vaata postitusttrussu, 24 oktoober 2013 - 12:52, kirjutas:

tahaks nagu arendada suhteid klassiõdedega.. üritan nalja teha et kui küsivad mis teen siis ütlen et käi putsi ja suema ja mingi nii :D andke ideid kuidas suhelda jne

SoldieR

Reino

• liige

Vaata postitustPriidu, 22 mai 2012 - 16:07, kirjutas:

mis kellast mis kellani tööpäevadel veel sebist raha swedi üle tuleb?

17.00

HOWDOESITFEEL

<4

• liige
keegi teab palju tallinna bussijaamast haljala teele pilet maksab?

SoldieR

Reino

• liige
keegi 7 ajal kadriorgu / pirita kanti viitsib ilusat ilma nautima ?
pm !

HOWDOESITFEEL

<4

• liige

Vaata postitustSoldieR, 23 mai 2012 - 09:03, kirjutas:

keegi 7 ajal kadriorgu / pirita kanti viitsib ilusat ilma nautima ?
pm !

otsi reidist keegi, sul seal naisi küll ja küll ju :D:D

31 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 31 külalist, 0 anonüümset kasutajat