Hüppa postitusele

Change

Painavad küsimused

Sellel teemal on 28197 vastust

kadakas

Liige

• liige
  • Liitus:05 jaan 2012
  • Sugu:naine

Vaata postitustKevin E., 02 juuni 2012 - 22:31, kirjutas:

Kellelgi veel Elioni interneti kasutajatest on viimane nädal olnud internet üliaeglane? Isegi youtube video laeb 10 minutit.

sama teema

Shiim

Vötame Mönuga

• liige
  • Liitus:11 aug 2006
  • Sugu:mees
Keegi on kiiruse ületamise või mõne teise rikkumisega vahele jäänud ja vahtralehest lahti saamisel pidanud uuesti teooria eksami arkis tegema?

Mendid ütlesid, et peab tegema, aga ma ei leia mitte kuskilt sellist seadust. Keegi saaks lingi anda kus see kirjas?

Logit

Liige

• liige
  • Liitus:17 aug 2009

Vaata postitustShiim, 03 juuni 2012 - 10:49, kirjutas:

Keegi on kiiruse ületamise või mõne teise rikkumisega vahele jäänud ja vahtralehest lahti saamisel pidanud uuesti teooria eksami arkis tegema?

Mendid ütlesid, et peab tegema, aga ma ei leia mitte kuskilt sellist seadust. Keegi saaks lingi anda kus see kirjas?

https://www.neonet.e...e/page__st__480

Siin on üsna palju sellest räägitud.

Liiiisu

Liige

• liige
  • Liitus:10 aug 2008
  • Sugu:naine

Vaata postitustShiim, 03 juuni 2012 - 10:49, kirjutas:

Teooria ja sõidu peab uuesti tegema :)
Kui Sa ei küsi, ei saagi Sa teada: http://www.formspring.me/Liiiisu

XchopperX

Liige

• liige
  • Liitus:01 mai 2004

Vaata postitustLogit, 02 juuni 2012 - 19:01, kirjutas:

Üldiselt soovitatakse osta kallim kompaktkaamera, sest odava peegelkaamera miinuseks on see,et tal on üks objektiiv, millest enamjaolt ei piisa.
Kompaktkaameral on võimalusi selles suhtes rohkem.

!? Kõik peegelkaamerad tulevad ühe KIT-objektiiviga poest, äärmisel juhul on neid 2 kui mingi komplekt on kokku pandud. Peeglile tuleb ise juurde osta objektiivid vastavalt vajadusele.
Üldiselt ma ei soovitaks peegelkaamerat osta kui pole huvi reaalselt fotograafiaga tegeleda, niisama klõpsimiseks on kompaktkaamera kõvasti parem. Kolmas võimalus on veel bridge-kaamera, ehk siis vahepealne asi peegli ja kompakti vahel, viisaka objektiivi ja suhteliselt suure seadistamisvõimalusega, aga objektiivivahetamise võimalust ei ole.
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.

Logit

Liige

• liige
  • Liitus:17 aug 2009
!? No sorry,et väljendasin end natukene valesti, ka odaval saab objektiive vahetada.Ma usun,et enamus said aru, mida ma mõtlesin. Ja kui keegi veel ei saanud aru, siis pidasin silmas seda,et odaval peeglil on kaasas ainult üks objektiiv. Ja kui soov erinevaid asju pildistada, peab juurde ostma teisi objektiive, mille hinnad võivad väga suured olla.

Jooosep

d-.-b

• liige
  • Liitus:14 jaan 2007

Vaata postitustTshabalalalalalalalala, 03 juuni 2012 - 12:53, kirjutas:

Kuhu panna 110gb filme? Ma ei raatsi osta 50eurost välist kõvaketast selletõttu ja ilmselgelt mälupulkadele see ei mahu. Kas on mingit võimalust veel või tõesti pean ära kustutama?

Mingit vana läpakat või koduarvutit ei vedele, millelt võimaliks kõvaketast võtta? Arvutipoodides müüakse neid kestasi kuhu oma kõvaka sisse saad lükata
Posted Image

Equalizer

Liige

• liige
  • Liitus:27 jaan 2008
Kui ma osalen mingis Facebooki kampaanias, siis kas ma pean kommentaaridesse ilmtingimata "jagatud" kirjutama?
Postitas pildi

Jooosep

d-.-b

• liige

Vaata postitustEqualizer, 03 juuni 2012 - 13:07, kirjutas:

Kui ma osalen mingis Facebooki kampaanias, siis kas ma pean kommentaaridesse ilmtingimata "jagatud" kirjutama?

Eks ikka oleneb kampaania tingimustest. Kui on kirjutatud, et jäta kommentaar, siis tuleks seda teha. Kui selle kohta pole midagi öeldud, siis pole vaja, kuna näeb ka lihtsalt seda, kes on jaganud ja kes ei ole.
Posted Image

E

Agent

• liige
  • Liitus:27 apr 2004

Vaata postitustLogit, 03 juuni 2012 - 12:55, kirjutas:

...Ja kui soov erinevaid asju pildistada, peab juurde ostma teisi objektiive, mille hinnad võivad väga suured olla.

no sellise loogika puhul peab seebikarbi puhul ostma juurde teise kaamera... g12-ga linde/loomi pildistades pead pärast neid pildipealt luubiga otsima ja noh mingi 18-200mm kitid on kah olemas
trust me, i'm an engineer

Garry

Liige

• auliige
  • Liitus:05 juuli 2006
Kuidas Tartus Raadi lennuväljale saaks? Mis bussidega, kuhu?

Clixton

Liige

• liige
  • Liitus:29 dets 2007
kust saab selliseid ketse
Postitas pildi

XchopperX

Liige

• liige

Vaata postitustClixton, 03 juuni 2012 - 17:17, kirjutas:

kust saab selliseid ketse
Postitas pildi

Hinnapommist näiteks.
Või kui rohkem tahad raha kulutada siis sportlandides müüakse neid samu Converse'i omasid, maksavad lihtsalt 10x rohkem.
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.

ragnar399

Liige

• liige
  • Liitus:29 apr 2008
kas kellegil on eesti seltskonnalaulude kogumikku vms parimaid palasid? oleks hädasti vaja kuna üks üritus tulemas.
Postitas pildi

HOWDOESITFEEL

<4

• liige
  • Liitus:11 apr 2012
youtubei avaleht on mingit sitast reklaami täis, all on väikeselt kirjutatud, et ads not by this site. browserina kasutan google chromei. kuidas ma neist lahti saaksin?

Jooosep

d-.-b

• liige

Vaata postitustHOWDOESITFEEL, 03 juuni 2012 - 18:30, kirjutas:

youtubei avaleht on mingit sitast reklaami täis, all on väikeselt kirjutatud, et ads not by this site. browserina kasutan google chromei. kuidas ma neist lahti saaksin?

tõmba omale adblock plugin
Posted Image

xrip55

Liige

• liige
  • Liitus:14 juuli 2009
php kurud vastake.
Mida tähendab phps $this ?
Pm. kasutada oskan aga peame iga lause ära kommenteerima ja ei oska sellist lauset kommenteerida nagu see:

function NaitaMarki()
{
return $this->Mark;
}

Seda on kasutatud classi sees. aga mida teeb rida return $this...
FUCK GERMANY!

"A Real Madrid fan in...
August: 'We're gonna win the treble!'
December: 'We're gonna win the double!'
March: 'We're gonna win the League!'
June: 'We've got 10 CL."

España y nadie más.

Tannuu

Liige

• liige
  • Liitus:19 märts 2009
äkki ei tule explorer.exe lahti? pane start a new task ja siis vaata naltsjonksi

Margunn

Töötukassa maksab

• liige
  • Liitus:02 juuli 2005
Kas kogutud pension läheb riigile, kui pensionär ära sureb? Või see pärandub abikaasale/lastele?
Numa numa

XchopperX

Liige

• liige

Vaata postitustLogit, 03 juuni 2012 - 12:55, kirjutas:

!? No sorry,et väljendasin end natukene valesti, ka odaval saab objektiive vahetada.Ma usun,et enamus said aru, mida ma mõtlesin. Ja kui keegi veel ei saanud aru, siis pidasin silmas seda,et odaval peeglil on kaasas ainult üks objektiiv. Ja kui soov erinevaid asju pildistada, peab juurde ostma teisi objektiive, mille hinnad võivad väga suured olla.

Ma sain väga hästi aru, et odaval peeglil on ainult üks objektiiv kaasas, aga sama lugu on ka kallite kaameratega.. ehk siis ma ei saa aru mida sa öelda tahad sellega. Elukutselised ostavad kaameraid üldse ilma objektiivideta, sest kaasasolevad on üldjuhul üsna kehvad.

20 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 20 külalist, 0 anonüümset kasutajat