Hüppa postitusele

Change

Painavad küsimused

Sellel teemal on 28197 vastust

fanta stick

Liige

• liige
  • Liitus:10 mai 2012
  • Sugu:mees
On ikka, malmradiaatorite eest makstakse täitsa korralikult. Võid ise vaadata Kuusakoski.ee

XchopperX

Liige

• liige
  • Liitus:01 mai 2004

Vaata postitustwezz, 11 juuli 2012 - 19:16, kirjutas:

kui palju tuleks tollimaks, kui tellida $282 (230 euri) maksev tablet? ja kui suur oleks võimalus, et see saaks tollist läbi ilma, et maksud tuleksid? :)

Maksud tulevad peale kui tellid asju väljastpoolt Euroopa Liitu, kui vähegi õnnestub ürita sama asi mõnest ELi riigist tellida ja pääsed ilma igasugu maksudeta. Kuna sa hinna aga dollarites andsid, siis eeldan, et tahad seda USAst tellida. USAst tellides lisandub kaubale mille väärtus koos saatekuluga ületab 150 eurot esmalt 20% käibemaksu ning seejärel tollimaks. Tollimaks on üks väga spetsiifiline asi ja varieerub täiesti erinevast kaubast sõltuvalt, elektroonika puhul on see üldiselt 0-7% sõltuvalt millega on tegu.
Hetkel ma tõesti ei viitsi eesti tollitariifistikus sobrama hakata, aga sülearvutitel näiteks on tollimaks 0%, ma ei tea kas "tahvelarvuti" on nendest veel kuidagi eraldi või mitte.

Kõige lihtsam on sul kas helistada neile ( 880 0814 ) või saata meil ( tolliinfo@emta.ee ) ja otse küsida kui palju täpselt see tollimaks juurde tuleb. 20% käibemaksuga pead igatahes kindlasti arvestama.

Ja ei ole mitte mingit võimalust, et see asi "kogemata" tollist läbi tuleb ilma maksudeta. Ainus võimalus ilma maksudeta saada see asi on see kingitusena lasta endale saata, aga see eeldab tutvuste olemasolu USAs.
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.

wezz

legendary

• liige
  • Liitus:02 aug 2007

Vaata postitustXchopperX, 11 juuli 2012 - 22:14, kirjutas:

Vaata postitustwezz, 11 juuli 2012 - 19:16, kirjutas:

kui palju tuleks tollimaks, kui tellida $282 (230 euri) maksev tablet? ja kui suur oleks võimalus, et see saaks tollist läbi ilma, et maksud tuleksid? :)

Maksud tulevad peale kui tellid asju väljastpoolt Euroopa Liitu, kui vähegi õnnestub ürita sama asi mõnest ELi riigist tellida ja pääsed ilma igasugu maksudeta. Kuna sa hinna aga dollarites andsid, siis eeldan, et tahad seda USAst tellida. USAst tellides lisandub kaubale mille väärtus koos saatekuluga ületab 150 eurot esmalt 20% käibemaksu ning seejärel tollimaks. Tollimaks on üks väga spetsiifiline asi ja varieerub täiesti erinevast kaubast sõltuvalt, elektroonika puhul on see üldiselt 0-7% sõltuvalt millega on tegu.
Hetkel ma tõesti ei viitsi eesti tollitariifistikus sobrama hakata, aga sülearvutitel näiteks on tollimaks 0%, ma ei tea kas "tahvelarvuti" on nendest veel kuidagi eraldi või mitte.

Kõige lihtsam on sul kas helistada neile ( 880 0814 ) või saata meil ( tolliinfo@emta.ee ) ja otse küsida kui palju täpselt see tollimaks juurde tuleb. 20% käibemaksuga pead igatahes kindlasti arvestama.

Ja ei ole mitte mingit võimalust, et see asi "kogemata" tollist läbi tuleb ilma maksudeta. Ainus võimalus ilma maksudeta saada see asi on see kingitusena lasta endale saata, aga see eeldab tutvuste olemasolu USAs.

Kingitusena ehk lihtsalt paki peal mingi märge?
Seda saaks müüjaga ilmselt rääkida.

Saadan praegu igatahes EMTAle kirja.

Zinder

No excuses.

• liige
  • Liitus:06 juuli 2007
Kas ma kuidagi muud moodi ei saa teada kas soeng sobib mulle, enne kui ma seda ei proovi? Ntx on mingeid saite kus saan enda pildile sonxi ehitada vnii? :D

katkine5

I´m not bossy, I just have better ideas.

• liige
  • Liitus:22 apr 2005
photoshop
Alcohol is for people who can afford to lose a few brain cells.
For every male action, there is a female overreaction.
Time you enjoy wasting is not wasted time.

526

Liige

• liige
  • Liitus:01 nov 2007
miks peale massaazi kõik kohad lihsalt valutavad ?

Hidden

Shadow

• liige
  • Liitus:19 jaan 2007

Vaata postitustRuutu, 12 juuli 2012 - 03:51, kirjutas:

Lihased pole harjunud nii :D

Kordan: Kas Poolas saab videokaid/prosesi ka odavamalt kui Eestis ? Mulle on räägitud on seal pidavat olema kõik väga odav, vastab see tõele ?

Pie

Uustulnuk

• liige
  • Liitus:07 veebr 2012

Vaata postitustRuutu, 12 juuli 2012 - 03:51, kirjutas:

Siis asi töötas, paari päeva pärast on parem

K66mes

Liige

• liige
  • Liitus:17 juuni 2010

Vaata postitustZinder, 11 juuli 2012 - 23:30, kirjutas:

Kas ma kuidagi muud moodi ei saa teada kas soeng sobib mulle, enne kui ma seda ei proovi? Ntx on mingeid saite kus saan enda pildile sonxi ehitada vnii? :D

Emal kunagi oli mingi programm aga nime täpselt ei mäleta, kusagilt juuksurist sai vms :D Proovi googeldada Virtual Haircut.
Lahinguväljal näeme, raisk!

Awesome

Nerd

• liige
  • Liitus:15 mai 2012
Kas nende emhi radarite kellad on valed v?

Uko

Liige

• liige
  • Liitus:07 mai 2010
UTC aeg ja GMT +3 seal. UTC-le pane 3 tundi otsa saad ka GMT +3

KickStarts

Liige

• liige
  • Liitus:01 dets 2006
  • Sugu:ei ütle
http://arvutikeskus....vaklapid/158977 tükk sitta või normaalsed selle raha eest?
Ei

sup niga?

>.<

• liige
  • Liitus:02 sept 2011

Vaata postitustKickStarts, 12 juuli 2012 - 20:41, kirjutas:

http://arvutikeskus....vaklapid/158977 tükk sitta või normaalsed selle raha eest?

Väga kallis raha siiski raisku ju ei lähe. Kui sa tahad niisama kasutada arvutis olemiseks, siis tunduvad suht decent kõrvakad kommiraha eest olema. Muidu soovitaksin koguda ja vähe paremad osta.

Postitas pildi

Hello there!

Valmet

Liige

• liige
  • Liitus:22 märts 2005

Vaata postitustAwesome, 12 juuli 2012 - 20:24, kirjutas:

Kas nende emhi radarite kellad on valed v?

Ära pane neid kellaaegu tähele, nad näitavad reaalajas sademeid.

Tanel

Liige

• liige
  • Liitus:27 okt 2010
Plaan trt üürida korter. 4 inimest, paljuga peaks kommunaalide kohapealt talviti ja suviti arvestama ?
Tannu.^ & A-ROD

Mihkel.

Kui kaelani sitaseees oled, ei tasu pead norgu lasta

• liige
  • Liitus:03 dets 2006

Vaata postitustTanel, 12 juuli 2012 - 22:04, kirjutas:

Plaan trt üürida korter. 4 inimest, paljuga peaks kommunaalide kohapealt talviti ja suviti arvestama ?

oleneb kõik, kui suur on elamine ja majast, akendest jne, aga talvel 4toalisel on ligi 200 eurot, keskmine korter siis

k1rvem44s

Liige

• liige
  • Liitus:21 apr 2009
Kas keegi teab mõnda netilehte, kus müüakse odavamalt arvuti juppe, kui eestis ja kauba saab 100% kindlalt kätte.
Vanatüdruk vihtleb saunas jalgevahet ja räägib omaette: "Õigel ajal vorsti ei tahtnud, söö nüüd salatit!"

Margunn

Töötukassa maksab

• liige
  • Liitus:02 juuli 2005
Kas kuskilt on võimalik näha, mitu tundi ma olen foorumis online olnud?
Numa numa

Kr1ss

swag 5000

• liige
  • Liitus:20 mai 2008

Vaata postitustfroz3n, 13 juuli 2012 - 11:32, kirjutas:

Kas kuskilt on võimalik näha, mitu tundi ma olen foorumis online olnud?

kunagi oli vist mingi edetabel, mida kanakukk haldas

See on haige kuidas sa võid täiega hoolida tüdrukust aga ta lõpetab ikka selle asshole'iga -.-

Awesome

Nerd

• liige
  • Liitus:15 mai 2012
Kas instagrami pilte saab panna siia foorumisse?

//ok ei saa

Muutis Awesome, 13 juuli 2012 - 14:28.

1 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 1 külalist, 0 anonüümset kasutajat