Hüppa postitusele

Change

Painavad küsimused

Sellel teemal on 28197 vastust

Keegiteine

Liige

• liige
  • Liitus:27 okt 2011
  • Sugu:mees
Kui võtan endale Elisa mint extra strong neti kas siis sellega saab torrenteid ka kasutada? nende kodulehelt lugesin "MiNTi paketid ei ole ette nähtud P2P (peer-to-peer, kasutajalt kasutajale) failivahetusprogrammide vahendusel andmete üles- või allalaadimiseks. " aga järsku kellegil on kogemusi.

üks küsimus veel :), nimelt milline võiks allalaadimis kiirus sellega Keila linna lähistel olla?

Muutis Keegiteine, 02 august 2012 - 09:21.

Postitas pildi

XchopperX

Liige

• liige
  • Liitus:01 mai 2004

Vaata postitustMM, 02 august 2012 - 09:02, kirjutas:

Kui nr2 trammiga sõita autobussijaama peatusesse siis see on kohe bussijaama kõrval?

Postitas pildi
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.

13 Reede

Liige

• liige
  • Liitus:22 sept 2010

Vaata postitustKeegiteine, 02 august 2012 - 09:19, kirjutas:

Kui võtan endale Elisa mint extra strong neti kas siis sellega saab torrenteid ka kasutada? nende kodulehelt lugesin "MiNTi paketid ei ole ette nähtud P2P (peer-to-peer, kasutajalt kasutajale) failivahetusprogrammide vahendusel andmete üles- või allalaadimiseks. " aga järsku kellegil on kogemusi.

üks küsimus veel :), nimelt milline võiks allalaadimis kiirus sellega Keila linna lähistel olla?

Üldiselt on neil limiit, paar giga ja kui selle oled täis tõmmanud siis tõmbavad nemad sinu neti kiiruse pmts olematuks kuni järgmise kuuni.

täna mängid saksofoni, homme reedad kodumaa

Bob Wobble

Liige

• liige
  • Liitus:01 aug 2008
Mul on kaks e-maili. Email X ja email Y (mõlemad gmail.com). Kas on kuidagi võimalik teha nii, et kõik kirjad, mis saabuvad email Y kasti, suunatakse automaatselt email X kasti? Mul tuleb mõlemale aadressile regulaarselt tähtsaid meile, aga jube tüütu on kahte kasti kontrollida. Mul on muidu see, et automaatselt annab teada, kui kiri tuleb, aga seda saab ainult ühe meiliga korraga kasutada.

girill

Liige

• liige
  • Liitus:12 juuni 2010
  • Sugu:naine

Vaata postitust13 Reede, 02 august 2012 - 12:16, kirjutas:

Vaata postitustKeegiteine, 02 august 2012 - 09:19, kirjutas:

Üldiselt on neil limiit, paar giga ja kui selle oled täis tõmmanud siis tõmbavad nemad sinu neti kiiruse pmts olematuks kuni järgmise kuuni.

Limiit peaks olema 50gb seda nkn ära ei kasuta nii, et kannatab ikka tõmmata, tervepäev netis olles igast lehed lahti siis napilt tuleb 1gb ära.

Logit

Liige

• liige
  • Liitus:17 aug 2009
http://foorum.hinnav...ic.php?t=477427

gringo

Liige

• liige
  • Liitus:16 sept 2004

Vaata postitustBob Wobble, 02 august 2012 - 18:32, kirjutas:

Mul on kaks e-maili. Email X ja email Y (mõlemad gmail.com). Kas on kuidagi võimalik teha nii, et kõik kirjad, mis saabuvad email Y kasti, suunatakse automaatselt email X kasti? Mul tuleb mõlemale aadressile regulaarselt tähtsaid meile, aga jube tüütu on kahte kasti kontrollida. Mul on muidu see, et automaatselt annab teada, kui kiri tuleb, aga seda saab ainult ühe meiliga korraga kasutada.

Gmailist seaded, sealt kontod ja importimine ja vaadake teiste kontode meile.

ksiiri

Liige

• auliige
  • Liitus:02 mai 2011
  • Sugu:naine

Vaata postitustgringo, 02 august 2012 - 19:50, kirjutas:

Vaata postitustBob Wobble, 02 august 2012 - 18:32, kirjutas:

Gmailist seaded, sealt kontod ja importimine ja vaadake teiste kontode meile.

Kuskilt seadetest sai jah, endal olen ka kaks e-maili ühendanud... peale gmailiga liitumist ühendasin vana e-maili ka just in case ära

13 Reede

Liige

• liige
  • Liitus:22 sept 2010
Kas Intel HD3000 videokaart okei sellisele, kes 24/7 ei mängi, aga siiski mõnda uuemat mängu aeg-ajalt mängiks?

täna mängid saksofoni, homme reedad kodumaa

katkine5

I´m not bossy, I just have better ideas.

• liige
  • Liitus:22 apr 2005
Introduce intel graphics a game and it magically transforms into a slideshow.
Alcohol is for people who can afford to lose a few brain cells.
For every male action, there is a female overreaction.
Time you enjoy wasting is not wasted time.

Margunn

Töötukassa maksab

• liige
  • Liitus:02 juuli 2005
Kui kaua alkohol verest välja läheb? Kui täna juua korralikult ning homme mitte, siis pühapäeva hommikul peaks alkomeeter 0 näitama?
Numa numa

Gerry

saudi prints

• liige
  • Liitus:15 apr 2005
Jah näitab 0, vaevalt end nii täis tõmbad et mitumitu päeva jutti joove sees on.
Aga pese hambad ka ära homme, muidu võib su hingeõhk alkomeetri ära sulatada kui kavatsed nii hullult juua, et ülehomse alkomeetrinäidu pärast muretsed.

OccasionalSpider

Liige

• liige
  • Liitus:10 juuli 2012

Vaata postitust13 Reede, 03 august 2012 - 02:51, kirjutas:

Kas Intel HD3000 videokaart okei sellisele, kes 24/7 ei mängi, aga siiski mõnda uuemat mängu aeg-ajalt mängiks?

Ei.

Logit

Liige

• liige

Vaata postitustfroz3n, 03 august 2012 - 07:41, kirjutas:

Kui kaua alkohol verest välja läheb? Kui täna juua korralikult ning homme mitte, siis pühapäeva hommikul peaks alkomeeter 0 näitama?

Kuskilt meelde jäänud selline lause,et 1 promill kaob 10tunniga. Tõsi või ei.
Aga alkoholi kadumine verest on igal inimesel erinev. Oleneb palju sa oled söönud/joonud, kui kiire ainevahetus jms. Kõige paremini tead vastust just sina ise, sest sa tunned enda keha. Selveris müüakse paari euro eest ühekordset alkomeetrit ka.

MM

Liige

• liige
  • Liitus:12 nov 2007
Ütleme, et pakk pandi 20.00 smartposti, kas ma saan selle homme kätte või on võimalus, et tuleb juba tänaseks.
Postitas pildi

Rolleh

bad

• liige
  • Liitus:24 veebr 2008
ID-kaardi lugeja streikima hakanud... kui panka sisse üritan saada, siis this pops up
Spoiler

uusim software on peal, id-kaardi utiliit approveb mu ID-kaardi ära and then this shit :mellow: halp

Muutis Rolleh, 03 august 2012 - 12:08.

OccasionalSpider

Liige

• liige
  • Liitus:10 juuli 2012

Vaata postitustMM, 03 august 2012 - 12:03, kirjutas:

Ütleme, et pakk pandi 20.00 smartposti, kas ma saan selle homme kätte või on võimalus, et tuleb juba tänaseks.

Ei.
http://smartpost.ee/...ikumise-graafik

Awesome

Nerd

• liige
  • Liitus:15 mai 2012
Kuida saab randmeid suuremaks ?

priitpoiss

Saaks sinna reite vahele, oleks nagu siga rukkis

• liige
  • Liitus:06 jaan 2010
Kust saab vaadata kas autol kehtib kindlustus ja ülevaatus kui auto pole mu enda nimel?

Logit

Liige

• liige

Vaata postitustpriitpoiss, 03 august 2012 - 13:05, kirjutas:

Kust saab vaadata kas autol kehtib kindlustus ja ülevaatus kui auto pole mu enda nimel?

http://195.80.106.13.../soidukiPiirang

https://vs.lkf.ee/pl...skate?plang=EST

@Awesome, Treenides, nt jõusaalis.

Muutis Logit, 03 august 2012 - 13:09.

27 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 27 külalist, 0 anonüümset kasutajat