Hüppa postitusele

Change

Painavad küsimused

Sellel teemal on 28197 vastust

KickStarts

Liige

• liige
  • Liitus:01 dets 2006
  • Sugu:ei ütle

Vaata postitustJackrippah, 07 august 2012 - 16:59, kirjutas:

Kui ma töötu kassasse lähen kas ma pean lõputunnistuse kaasa võtma või midagi ,et tunnistada ,et olen kooli lõpetanud ja ,et ei käi tööl vms.

ID kaart ja arvelduskonto number, muud pole vaja :D
Ei

13 Reede

Liige

• liige
  • Liitus:22 sept 2010
  • Sugu:mees
Kas kitarri on võimalik ka kodus selgeks õppida? Lastemuusikakool lõpetatud muidu, seitse aastat läbitud.

täna mängid saksofoni, homme reedad kodumaa

sup niga?

>.<

• liige
  • Liitus:02 sept 2011
Muidugi on võimalik. Juhul kui midagi jääb arusaamatuks, on kindlasti internetiavarus neid õpetusi täis mis ja kuidas käib.

Postitas pildi

Hello there!

Novriil

Liige

• liige
  • Liitus:14 veebr 2008

Vaata postitust13 Reede, 07 august 2012 - 18:40, kirjutas:

Kas kitarri on võimalik ka kodus selgeks õppida? Lastemuusikakool lõpetatud muidu, seitse aastat läbitud.

Ma arvan, et kui sa youtube lahti võtad siis sa leiad nii palju tutoriale iga võimaliku stiili/loo kohta, et mu arvuti jookseks kokku, seega jah, on võimalik.
Hard work beats talent, when talent doesn't work hard.

Margunn

Töötukassa maksab

• liige
  • Liitus:02 juuli 2005

Vaata postitustkreidy ,, 07 august 2012 - 15:32, kirjutas:

Üks painav küsimus, mis on küll nii läbi räägitud juba aga siiski jääb asi arusaamatuks kuna ühed räägivad üht ja teised teist. Ehk siis sissejuhatuseks ütleks, et plaan rootsi kruiisile minna 28 august(teisipäev). Tüdruk võitis neljase kinkekaardi ja alguses pidi teise kinkekaardiga tulema ta pere kaasa ehk siis oleks olnud saatjad olemas aga nüüd on selline asi, et ainult meie kinkekaardi sai ära broneerida ja meil pole saatjat. Ma ise olen 19, kaks inimest on 18 ja tüdruk 16.
Nüüd olekski selline painav küsimus, et mismoodi me minna saame. Mõni räägib, et kohapeal on mingi väga kerge seda saatjat leida. Vastab see tõele? Või vanemad oleks ka nõus mingi ankeedi või asja kirjutama kui vaja.

Kohad olid täis või mis? Ma soovitan ta vanematel helistada Tallnikisse ning küsida sealt üle, sest loobujaid on omajagu.
Numa numa

Kaalikas OTSE PEENRAST

Liige

• liige
  • Liitus:03 mai 2011
Andke mingit striimi kust ma saan Gerdi heitmas näha õhtul!!??? aitäh kallid neonetlased.
// unustasin mainida et err.ee ma vaadata ei saa, sest selleks peab eestimaa pinnal viibima.

Muutis Kaalikas OTSE PEENRAST, 07 august 2012 - 19:00.

Allu.

Liige

• liige
  • Liitus:06 okt 2005

Vaata postitustKaalikas OTSE PEENRAST, 07 august 2012 - 18:59, kirjutas:

Andke mingit striimi kust ma saan Gerdi heitmas näha õhtul!!??? aitäh kallid neonetlased.
// unustasin mainida et err.ee ma vaadata ei saa, sest selleks peab eestimaa pinnal viibima.

Usun et siit on võimalik.
http://www.thefirstr...athletics-.html
Posted Image

ohoooi

Whoa !

• liige
  • Liitus:08 aug 2006
Mismoodi see mäng täpsemalt käib,kus kleepepaberi peale kirjutatakse miski nimi (kuulsus,mis iganes),istutakse ringis,kleebitakse teisele mängijale otsaette,ning siis peab ära arvama,kes ta on?

sesuhtes,et on seal miskid täpsemad reeglid?
Dat is weird !

Shiim

Vötame Mönuga

• liige
  • Liitus:11 aug 2006
Registreerisin ennast http://www.aktuaalko...ex.php?sub=3#K1 siin tööohutus kaardi koolitusele. Mingi ustav värk? Pärnus asub, aga koduleht on väga odava väljanägemisega ja teiseks peale registreerimist tuli kiri e-mailile, et registreerimise kinnitamine. Aga kirja avades ei näe linki, ega midagi "This message looks very suspicious to our SmartScreen filters, so we've blocked attachments, pictures, and links for your safety.
Show content" Ja show content pannes ei ilmu midagi. Abi? Asjaga kiire

Mister

Liige

• liige
  • Liitus:25 veebr 2007
Miks mul on Facebooki chati vipis (seal kõige üleval) Reino "SoldieR" Pihel, aga inimesed, kellega ma reaalselt igapäevaselt suhtlen, pole?

J.oss

Puder!

• liige
  • Liitus:06 aug 2009

Vaata postitustAllu., 07 august 2012 - 19:27, kirjutas:

Vaata postitustKaalikas OTSE PEENRAST, 07 august 2012 - 18:59, kirjutas:

Usun et siit on võimalik.
http://www.thefirstr...athletics-.html

Kuskil paremat streami pole? See on jube hakkiv ja adsid käivad ka pinda. Kahjuks pole ka Eestis hetkel :(
ಠ_ಠ
Tehtud!

Kevin E.

Liige

• liige
  • Liitus:15 nov 2008

Vaata postitustohoooi, 07 august 2012 - 20:11, kirjutas:

Mismoodi see mäng täpsemalt käib,kus kleepepaberi peale kirjutatakse miski nimi (kuulsus,mis iganes),istutakse ringis,kleebitakse teisele mängijale otsaette,ning siis peab ära arvama,kes ta on?

sesuhtes,et on seal miskid täpsemad reeglid?

See, kelle otsaees silt on küsib ühe küsimuse, nt. "kas ma olen elusolend?" ja kui on, siis saab uue küsimuse küsida jne. Kui vastab valesti, siis saab järgmine küsida.

Jack Herer

Liige

• liige
  • Liitus:14 juuni 2009
normi spotti passipiltide jaoks, kus saaks mingi mõne tunni jooksul pildid kätte. tartus
5bil year's ago our planet materialized from thin air.
Postitas pildi
Postitas pildi

Mihkel.

Kui kaelani sitaseees oled, ei tasu pead norgu lasta

• liige
  • Liitus:03 dets 2006

Vaata postitustJack Herer, 08 august 2012 - 11:36, kirjutas:

normi spotti passipiltide jaoks, kus saaks mingi mõne tunni jooksul pildid kätte. tartus

täiesti suvaline fotopood, photopoint sobib ka, seal saad kätte pildid minutiga ehk? lõunakeskuse omas igatahes sain..

Jack Herer

Liige

• liige
  • Liitus:14 juuni 2009

Vaata postitustMihkel., 08 august 2012 - 11:55, kirjutas:

täiesti suvaline fotopood, photopoint sobib ka, seal saad kätte pildid minutiga ehk? lõunakeskuse omas igatahes sain..

siis kehtib sama ka kaupsi omas ju
5bil year's ago our planet materialized from thin air.
Postitas pildi
Postitas pildi

Mihkel.

Kui kaelani sitaseees oled, ei tasu pead norgu lasta

• liige
  • Liitus:03 dets 2006

Vaata postitustJack Herer, 08 august 2012 - 11:56, kirjutas:

Vaata postitustMihkel., 08 august 2012 - 11:55, kirjutas:

siis kehtib sama ka kaupsi omas ju

ma arvan ikka jah

Shiim

Vötame Mönuga

• liige
  • Liitus:11 aug 2006

Vaata postitustShiim, 07 august 2012 - 20:13, kirjutas:

Registreerisin ennast http://www.aktuaalko...ex.php?sub=3#K1 siin tööohutus kaardi koolitusele. Mingi ustav värk? Pärnus asub, aga koduleht on väga odava väljanägemisega ja teiseks peale registreerimist tuli kiri e-mailile, et registreerimise kinnitamine. Aga kirja avades ei näe linki, ega midagi "This message looks very suspicious to our SmartScreen filters, so we've blocked attachments, pictures, and links for your safety.
Show content" Ja show content pannes ei ilmu midagi. Abi? Asjaga kiire

Up, asjaga on nagu endiselt kiire. See ie-s safety alt smartscreeni välja lülitamine ei aita

Jackrippah

Liige

• liige
  • Liitus:14 mai 2007

Vaata postitustKickStarts, 07 august 2012 - 17:27, kirjutas:

Vaata postitustJackrippah, 07 august 2012 - 16:59, kirjutas:

Kui ma töötu kassasse lähen kas ma pean lõputunnistuse kaasa võtma või midagi ,et tunnistada ,et olen kooli lõpetanud ja ,et ei käi tööl vms.

ID kaart ja arvelduskonto number, muud pole vaja :D

Mis küsimus nad seal esitavad ja kuidas see kord kuus seal käime on, kas mingi pommitavad ,et miks pole tööd leidnud veel või mis?

porks

Liige

• liige
  • Liitus:10 sept 2009
  • Sugu:naine
Kuidas ma saan blokeerida ühelt kindlalt isikult saabuvad kõned ja sõnumid? Võimaldab seda telefon või on mingi eraldi app olemas?
:thanks4:

sup niga?

>.<

• liige
  • Liitus:02 sept 2011
Eraldi app'i kasutan mina. Saab blokeerida SMS kui ka helistamist.
Keegi proovib helistada viskab kohe kinni.
Mobile Manager / Phone Manager on nimi.
Leiad ise marketist üles.

Postitas pildi

Hello there!

2 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 2 külalist, 0 anonüümset kasutajat