Hüppa postitusele

Change

Painavad küsimused

Sellel teemal on 28197 vastust

oww

jou heeliumid

• liige
  • Liitus:24 jaan 2009
  • Sugu:mees
Ülemiste keskuses mõnda head söögikohta kus lõunapausi ajal käia?
Postitas pildiPostitas pildi

Uko

Liige

• liige
  • Liitus:07 mai 2010

Vaata postitustoww, 29 august 2012 - 08:05, kirjutas:

Ülemiste keskuses mõnda head söögikohta kus lõunapausi ajal käia?

Chopsticks

z0fie

Uustulnuk

• liige
  • Liitus:27 okt 2011
  • Sugu:naine
Keegi teab mis lugu see on mis Nurjatute tüdrukute reklaami soundtrack on ?

Margunn

Töötukassa maksab

• liige
  • Liitus:02 juuli 2005

Vaata postitustz0fie, 29 august 2012 - 12:14, kirjutas:

Keegi teab mis lugu see on mis Nurjatute tüdrukute reklaami soundtrack on ?

yo,
Numa numa

NEONET

Silver

• liige
  • Liitus:19 juuni 2008
Kui ma tõmban endal windows 7-ga laptopile mõne Ubuntu os-i ja panen selle peale, kas mul on siis hiljem võimalus ligi pääseda failidele, mis olid varem minu arvuti kõvakettal? loodan, et saate küsimusest aru ja leidub ka keegi, kes sellele vastata oskaks.
Kui vajad veebilehte -->VEEBILAHENDUSED<-- või muud abi veebis.

Mihkel.

Kui kaelani sitaseees oled, ei tasu pead norgu lasta

• liige
  • Liitus:03 dets 2006

Vaata postitustNEONET, 30 august 2012 - 00:48, kirjutas:

Kui ma tõmban endal windows 7-ga laptopile mõne Ubuntu os-i ja panen selle peale, kas mul on siis hiljem võimalus ligi pääseda failidele, mis olid varem minu arvuti kõvakettal? loodan, et saate küsimusest aru ja leidub ka keegi, kes sellele vastata oskaks.

teises kaustas on lihtsalt, kui sa vahepeal pole neid ära kustutanud

ohoooi

Whoa !

• liige
  • Liitus:08 aug 2006

Kust saada tervet seda albumit???

http://mixstream.com...dope-couture-2/

olemas

Muutis ohoooi, 30 august 2012 - 16:05.

Dat is weird !

priitpoiss

Saaks sinna reite vahele, oleks nagu siga rukkis

• liige
  • Liitus:06 jaan 2010
Kust keegi laule tõmbab , ütleme et youtubes kuuled üht laulu , hakkab meeldima aga youtube oma on halva kvaliteediga , mis siis edasi?

XchopperX

Liige

• liige
  • Liitus:01 mai 2004

Vaata postitustpriitpoiss, 30 august 2012 - 16:19, kirjutas:

Kust keegi laule tõmbab , ütleme et youtubes kuuled üht laulu , hakkab meeldima aga youtube oma on halva kvaliteediga , mis siis edasi?

Mina kasutan endiselt sellist programmi nagu Soulseek, hiilgeajad on ammu selja taga, aga endiselt leian sealt absoluutselt kõike mida hing ihaldab. Bearshare on ka midagi sarnast.

Ja alati on võimalus torrentist tirida, kuid see on parem tervete albumite või diskograafiate jaoks.
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.

Jooosep

d-.-b

• liige
  • Liitus:14 jaan 2007

Mina kasutan sellist asja nagu pirateapp. Hea väike, ja saab enamvähem kõike. Eesti muusika poole pealt on ka nii ja naa, siiani enamus, mida vaja on olnud, olen kätte saanud, aga on ka erandeid.
Postitas pildi

Logit

Liige

• liige
  • Liitus:17 aug 2009

mina panen laulu nime googlesse, download juurde ja enamjaolt saan oma lood kätte.

kitarrivars

Liige

• liige
  • Liitus:12 aug 2012
soulseek !!!

HOWDOESITFEEL

<4

• liige
  • Liitus:11 apr 2012

googelda, enamasti on laulud juba 320kpbs zippys olemas või kuskil foorumites. vaata forum.soundarea.org, sealt leiab ka igasugu muusikat igas erinevas formaadis

Risto

Liige

• liige
  • Liitus:19 nov 2006
  • Sugu:ei ütle
Mitu kuud ennem võib tehnoülevaatusel ära käia autoga?

Logit

Liige

• liige

Vaata postitustRisto, 31 august 2012 - 10:44, kirjutas:

Mitu kuud ennem võib tehnoülevaatusel ära käia autoga?

3 kuud

priitpoiss

• liige
Kirjutan veel oma painava küsimuse millele pole vastust saand
Kes valmistab autole custom kleepse , streetraces oli üks aga tema vist enam ei tegele , ta tegi ikka väga odavalt
Ning kust saada veel kleepse nagu michelin,continental,castrol ,valvoline , kuskilt kuulsin et keegi oli kõigile firmadele kirjutand et ta soovib kleepse saada ja firmad olid lahkelt saatnud talle

Logit

Liige

• liige

Vaata postitustpriitpoiss, 31 august 2012 - 12:52, kirjutas:

Kes valmistab autole custom kleepse , streetraces oli üks aga tema vist enam ei tegele , ta tegi ikka väga odavalt
Ning kust saada veel kleepse nagu michelin,continental,castrol ,valvoline , kuskilt kuulsin et keegi oli kõigile firmadele kirjutand et ta soovib kleepse saada ja firmad olid lahkelt saatnud talle

Täpselt nii. Saatsin ise ka mingi paar nädalat tagasi posu kirju ja nädala pärast hakkas kleepse tulema. Siiamaani tuleb :D
Ainult mul oli sihtgrupp teine( sul autofirmad, mul rohkem riietus/vaba aja brändid)

priitpoiss

• liige

Vaata postitustLogit, 31 august 2012 - 12:57, kirjutas:

Vaata postitustpriitpoiss, 31 august 2012 - 12:52, kirjutas:

Täpselt nii. Saatsin ise ka mingi paar nädalat tagasi posu kirju ja nädala pärast hakkas kleepse tulema. Siiamaani tuleb :D
Ainult mul oli sihtgrupp teine( sul autofirmad, mul rohkem riietus/vaba aja brändid)

Ooo , siis polegi need firmad nii isekad , peaks ka proovima , kas sa saatsid nagu com lehtedele v eesti lehtedele , ei tea kas mingi suurfirmad viitsivad saata üle maailma mingi vennale tasuta oma asju?

Logit

Liige

• liige
Saatsin nii eesti kui välismaa firmadele. Olin ka alguses pessimistlik, aga kui peale 15min tuli vastus,et "Certainly, We would be happy to send you some stickers." Siis oli hea tunne sees kohe :) Üks firma oli isegi nii lahke,et saatis mulle käsikirjas kirjutatud kaardi ka.
P.S: Soovitan kirja kirjutada, et ala soovin reklaamida teie firmat/toodet vms. Ja kindlasti kirjutada alla oma aadress.

Minu tähelepanek oli see,et umbes kolmandik vastab kirjadele ja kaks kolmandiku kirja saanutest saadab kleepsud vastu. Ühest kohast tuli vastus,et kahjuks hetkel pole midagi saata.

Muutis Logit, 31 august 2012 - 13:08.

priitpoiss

• liige

Vaata postitustLogit, 31 august 2012 - 13:06, kirjutas:

Saatsin nii eesti kui välismaa firmadele. Olin ka alguses pessimistlik, aga kui peale 15min tuli vastus,et "Certainly, We would be happy to send you some stickers." Siis oli hea tunne sees kohe :) Üks firma oli isegi nii lahke,et saatis mulle käsikirjas kirjutatud kaardi ka.
P.S: Soovitan kirja kirjutada, et ala soovin reklaamida teie firmat/toodet vms. Ja kindlasti kirjutada alla oma aadress.

Hakkan siis kirju laiali saatma , annan kindlasti teada ka kas sain v mitte :)

12 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 12 külalist, 0 anonüümset kasutajat