/post previews näitab nüüd andmeid millegi pärast ühe pika jutuna kuigi posti koostades olid kõik omal real, seega on lugemine veidi raskem. sorri.
kui suur erinevus on 1gb ja 2gb videokaardi mälul? kas 1gb võib lähiajal seada piiranguid uuemate mängude mängimisel?
olen koostanud mingi nimekirja arvutitest, mis minu nullilähedaste teadmiste juures peaksid minu vajadused rahuldama. milline neist oleks mõttekaim ost?
põhieesmärgid: amatöörtasemel videotöötlus ja mängimine. milline neist oleks kasulikum? ärge hindadele
väga tähelepanu pöörake, sest enne ostmist otsin odavaima poe.
ASUS K55VD- 649 EUR
PACKARD BELL ENTV11 -550EUR
Acer Aspire AS5750G -595EUR
ASUS A53SV -536EUR
HP PAVILIO G6-2036SY -599EUR
PACKARD BELL ENTS XTREME GT -459EUR
ASUS K53SD -555EUR
see siin on nüüd teistest juba veidi võimsam nagu ma HV foorumist lugesin, kuid seda on ka hind, mis läheb minu eelarvest natuke liiga palju välja. siiski, võrreldes eeltoodutega, kas on ta neist niivõrd palju üle, et lähiaastail need enam nõudlikemate mängudega toime ei tule, aga K55VM-SX121V saab probleemideta hakkama, arvestades asjaolu, et saan teistele RAMi juurde osta. ma ei taha sellesse investeerida kui ma ei tea, et ta mõne aasta pärast eelmistega üheskoos midagi väärt pole.
ASUS K55VM-SX121V -699EUR
olen avatud ka soovitustele, kui hinnapiir jääb 500 EURi kanti..
samuti, mis hinnaklassi RAM jää, kui seda ise hiljem juurde osta?