Hüppa postitusele

Change

Painavad küsimused

• Sa ei saa siia teemasse postitada
Sellel teemal on 28197 vastust

Tanel.

Liige

• liige
  • Liitus:20 apr 2011
  • Sugu:mees
Kui mul on tight jeansid 32 ja vöökohal alla ilma vööta ei vaju, kas peaksid võtma siit http://www.sportsdir...hts-mens-454041 need püksid S või M?

Margunn

Töötukassa maksab

• liige
  • Liitus:02 juuli 2005
Kas 6L õlu kaob 17 tunniga kehast ära? Noh, et ei puhaks tavalisse alkomeetrisse promilli.
Numa numa

katkine5

I´m not bossy, I just have better ideas.

• liige
  • Liitus:22 apr 2005
kuskilt meelde jäänud 0.5L = 30 min.
Alcohol is for people who can afford to lose a few brain cells.
For every male action, there is a female overreaction.
Time you enjoy wasting is not wasted time.

XchopperX

Liige

• liige
  • Liitus:01 mai 2004

Vaata postitustfroz3n, 06 september 2012 - 23:06, kirjutas:

Kas 6L õlu kaob 17 tunniga kehast ära? Noh, et ei puhaks tavalisse alkomeetrisse promilli.

Keskmise kehakaaluga (75kg) ja alkoholiga üldiselt harjunud organismist kaob 6l õlle mõju umbes 22 tunniga. 17 tunni möödudes on sul veel üle lubatud piiri alksi veres.

See muidugi on üsna suhteline arvutus ilma muid tegureid arvestamata, seda mõjutab ka see palju ja mida sa sööd ja jood (mittealkohoolset) või kas sa tarbid mingeid muid asju (ravimid näiteks) ja ka su üleüldisest füüsilisest olukorrast.
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.

Margunn

Töötukassa maksab

• liige

Vaata postitustXchopperX, 06 september 2012 - 23:15, kirjutas:

Keskmise kehakaaluga (75kg) ja alkoholiga üldiselt harjunud organismist kaob 6l õlle mõju umbes 22 tunniga. 17 tunni möödudes on sul veel üle lubatud piiri alksi veres.

See muidugi on üsna suhteline arvutus ilma muid tegureid arvestamata, seda mõjutab ka see palju ja mida sa sööd ja jood (mittealkohoolset) või kas sa tarbid mingeid muid asju (ravimid näiteks) ja ka su üleüldisest füüsilisest olukorrast.

Okei, aga kuue liitri asemel neli liitrit peaks siis üsna safe olema?

Muutis froz3n, 06 september 2012 - 23:46.

Numa numa

XchopperX

Liige

• liige

Vaata postitustfroz3n, 06 september 2012 - 23:45, kirjutas:

Vaata postitustXchopperX, 06 september 2012 - 23:15, kirjutas:

Okei, aga kuue liitri asemel neli liitrit peaks siis üsna safe olema?

Neli liitrit läheb samadel kriteeriumitel umbes 12 tunniga verest.
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.

Margunn

Töötukassa maksab

• liige
Kõige parem viis alko verest välja saada? Juua palju palju vett?
Numa numa

npo

npo

• liige
  • Liitus:30 mai 2007

Vaata postitustfroz3n, 07 september 2012 - 19:35, kirjutas:

Kõige parem viis alko verest välja saada? Juua palju palju vett?

Verd andma minna

13 Reede

Liige

• liige
  • Liitus:22 sept 2010
füüsiline tegevus ka.

täna mängid saksofoni, homme reedad kodumaa

Tanel.

Liige

• liige
  • Liitus:20 apr 2011
Kus need kevad-sügisjakid, villased mõtlen kõige normima hinnaklassiga on? Montonis olid kuu aega tagasi suht koht normi hinnaga, aga nüüd seal ale läbi ja väga ei raatsi kasvueas mingi 200eurist osta. Ma väga laiasi ei taha, mulle meeldib kui on selga valatud nii alt kui ülevalt.

Muutis Tanel., 07 september 2012 - 20:48.

Marvolo

I SEE YOU

• liige
  • Liitus:30 sept 2010
kas kulleritel on lubatud igal pool peatuda mingi eriloa alusel või ollakse lihtsalt nahaalsed? minu teada ohutulede vilgutamine küll mingeid õigusi ei laienda.

Novriil

Liige

• liige
  • Liitus:14 veebr 2008

Vaata postitustMarvolo, 07 september 2012 - 20:59, kirjutas:

kas kulleritel on lubatud igal pool peatuda mingi eriloa alusel või ollakse lihtsalt nahaalsed? minu teada ohutulede vilgutamine küll mingeid õigusi ei laienda.

Mingi seadus oli selline, et kauba laadimise ajaks võib parkida nt. kõnniteel. Kullerid lähevad selle alla. Ohutulede vilgutamine on küll jah selline tegevus mis pigem näitab, et niisama nahaalne aga äkki on misunderstood douchebag hoopis.
Hard work beats talent, when talent doesn't work hard.

wezz

legendary

• liige
  • Liitus:02 aug 2007
Millal puugioht ära läheb? Tahaks rahulikult metsas ka käia ilma puuke saamata.

XchopperX

Liige

• liige

Vaata postitustwezz, 08 september 2012 - 16:12, kirjutas:

Millal puugioht ära läheb? Tahaks rahulikult metsas ka käia ilma puuke saamata.

Puugi "hooaeg" on Eestis Aprillist kuni Oktoobrini üldiselt, kõik sõltub temperatuuridest, kui tuleb pikk ja soe sügis võivad puugid rahulikult ka kauem ringi töllerdada. Nende kõrgaeg on muidugi ammu möödas, praegu on ikka väga väike võimalus puuke korjata, kui sa just kõrge rohuga lehtmetsades ringi ei liigu.

Allu.

Liige

• liige
  • Liitus:06 okt 2005
Kust saaks soetada Viasati piraatkaarti?
Postitas pildi

Pat

Liige

• liige
  • Liitus:08 mai 2007
Kui olen töötanud alates aprilli kuust ühes kohas ja leping lõppeb nüüd kuu lõpus (30.09), siis kas mul on õigust/lootust saada veel midagi peale viimase kuu palga? (Lepingulõpetamise tasu / kasutamata puhkuse päevad) vms ?
Mäletan, et kui eelmine aasta töötasin ühes kohas 3kuud, siis viimane kuu sain topelt palga. Mäletan, et tegemist oli mingi lepingu lõpetamise tasuga või ma ei saanudki täpselt aru.

Äkki keegi jagab neid töö seadusi natukene paremini.
Aitäh.

Logit

Liige

• liige
  • Liitus:17 aug 2009

Vaata postitustPat, 08 september 2012 - 16:49, kirjutas:

Kui olen töötanud alates aprilli kuust ühes kohas ja leping lõppeb nüüd kuu lõpus (30.09), siis kas mul on õigust/lootust saada veel midagi peale viimase kuu palga? (Lepingulõpetamise tasu / kasutamata puhkuse päevad) vms ?
Mäletan, et kui eelmine aasta töötasin ühes kohas 3kuud, siis viimane kuu sain topelt palga. Mäletan, et tegemist oli mingi lepingu lõpetamise tasuga või ma ei saanudki täpselt aru.

Aitäh.

Loe oma tööleping algatuseks läbi.

Pat

Liige

• liige
  • Liitus:08 mai 2007

Vaata postitustLogit, 08 september 2012 - 17:15, kirjutas:

Vaata postitustPat, 08 september 2012 - 16:49, kirjutas:

Aitäh.

Loe oma tööleping algatuseks läbi.

Soovitus on iseenesest hea aga olen seda korduvalt teinud juba, niisama ju millegile alla ei kirjuta. :)

13 Reede

Liige

• liige
  • Liitus:22 sept 2010
kas pärast õhtust hammaste pesemist on "kahjulik" cocat juua?

täna mängid saksofoni, homme reedad kodumaa

Rolleh

bad

• liige
  • Liitus:24 veebr 2008
Äkki kellelgi on see postitus copytud või posti link, kus Ivan võrdleb eri meestetüüpe herodega ja nende classidega jne? :D Palun, aitäh.

6 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 6 külalist, 0 anonüümset kasutajat