Hüppa postitusele

Change

Painavad küsimused

• Sa ei saa siia teemasse postitada
Sellel teemal on 28197 vastust

Novriil

Liige

• liige
  • Liitus:14 veebr 2008
  • Sugu:mees

Vaata postitustksiiri, 15 september 2012 - 15:22, kirjutas:

Kas mingit sellist programmi on, mis näitaks laulu kiiruse? A'la laen oma laulufaili sinna ja siis annab mulle kiiruse

Osade failiformaatide (põhiliste) puhul näitab seda ju ka lihtsalt faili properties'ist. Või no peale klikkides tuleb ka see kollane kast alla, kus kirjas.
Hard work beats talent, when talent doesn't work hard.

XchopperX

Liige

• liige
  • Liitus:01 mai 2004

Vaata postitustksiiri, 15 september 2012 - 15:22, kirjutas:

Kas mingit sellist programmi on, mis näitaks laulu kiiruse? A'la laen oma laulufaili sinna ja siis annab mulle kiiruse

Parem klõps failil - properties - details.

Kui sul on mingi imelik formaat, mida windows ei tuvasta, siis näiteks selline programm nagu MediaInfo ( http://mediainfo.sourceforge.net/en ) annab sulle kogu info faili kohta, mis oluline.
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.

SoldieR

Reino

• liige
  • Liitus:11 juuni 2009
mida teha et keha ei väriseks ?
kuidas on kõige valutum teha enekat ?

Margunn

Töötukassa maksab

• liige
  • Liitus:02 juuli 2005
Mis värvi on mereväe sokid?
Numa numa

Tanel.

Liige

• liige
  • Liitus:20 apr 2011

Vaata postitustfroz3n, 16 september 2012 - 09:04, kirjutas:

Sinised? :D

Kas Selveris või Prismas või kuskil müüakse väikest uv lampi? Mul uv pastakas olemas, aga lamp puru, homme vaja, venku KT :D

Oskar

Lavaline

• liige
  • Liitus:15 juuli 2006
Kui siis äkki Noorest Tehnikust.

sup niga?

>.<

• liige
  • Liitus:02 sept 2011

• If you are wearing a mid to dark colored suit such as Navy, Charcoal Gray, Black, etc., your socks should match your trouser color - think of your socks as an extension of your pants so that when they show, your image remains unified in appearance.
  • A) If for some reason you do not have socks that match your exact suit trouser color, try wearing socks that are a darker shade of the same color. For example, if you are wearing a mid blue suit but don't have mid blue colored socks, navy socks would work fine.
  • B) If for some reason you don't have socks that are the same color as your suit trouser color, try wearing socks that match your shoe color. For example, if you are wearing a navy blue suit but don't have any blue socks at all, wear black socks if you are wearing black shoes or brown socks if you are wearing brown shoes.

Postitas pildi

Hello there!

XchopperX

Liige

• liige

Vaata postitustsup niga?, 16 september 2012 - 11:57, kirjutas:

• If you are wearing a mid to dark colored suit such as Navy, Charcoal Gray, Black, etc., your socks should match your trouser color - think of your socks as an extension of your pants so that when they show, your image remains unified in appearance.
  • A) If for some reason you do not have socks that match your exact suit trouser color, try wearing socks that are a darker shade of the same color. For example, if you are wearing a mid blue suit but don't have mid blue colored socks, navy socks would work fine.
  • B) If for some reason you don't have socks that are the same color as your suit trouser color, try wearing socks that match your shoe color. For example, if you are wearing a navy blue suit but don't have any blue socks at all, wear black socks if you are wearing black shoes or brown socks if you are wearing brown shoes.

Wtf :D Sa ise ka saad aru mida sa postitasid? Mees küsis mis värvi on mereväe sokid ja sa kopeerisid siia mingi moeguru juhised..

Mereväe sokid on mustad nagu ka ülejäänud Kaitseväes.
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.

kauboi

õüäõüõäõü

• liige
  • Liitus:30 sept 2007
KUST MA SAAKS VAADATA KOLME KATKU VAHEL (1970) ?? plis help

E

Agent

• liige
  • Liitus:27 apr 2004

Vaata postitustTanel., 16 september 2012 - 10:12, kirjutas:

Kas Selveris või Prismas või kuskil müüakse väikest uv lampi? Mul uv pastakas olemas, aga lamp puru, homme vaja, venku KT :D

oomipoest saab kindlasti

näiteks
http://www.oomipood....0cm-vdl20uv&f=p
trust me, i'm an engineer

SoldieR

Reino

• liige
  • Liitus:11 juuni 2009
kui mulle pannakse täna või homme inglismaalt postiga jalgpalli särk teele ( ei ole ebay sõber saadab ise oma kodust ) siis kaua läheb aega et eesti jõuab
kuidas on kõige valutum teha enekat ?

526

Liige

• liige
  • Liitus:01 nov 2007
nädal kaks umbes

HOWDOESITFEEL

<4

• liige
  • Liitus:11 apr 2012
kas youtubei kasutaja nime saab kuidagi muuta?

sup niga?

>.<

• liige
  • Liitus:02 sept 2011

Vaata postitustXchopperX, 16 september 2012 - 12:40, kirjutas:

Vaata postitustsup niga?, 16 september 2012 - 11:57, kirjutas:

Wtf :D Sa ise ka saad aru mida sa postitasid? Mees küsis mis värvi on mereväe sokid ja sa kopeerisid siia mingi moeguru juhised..

Mereväe sokid on mustad nagu ka ülejäänud Kaitseväes.

Ma ei tea, ma googeldasin "Navy socks color" ja seal üks tüüp küsis, copysin best answeri.
Ei lugenud tõesti läbi :D

Muutis sup niga?, 16 september 2012 - 14:32.

Postitas pildi

Hello there!

XchopperX

Liige

• liige

Vaata postitustE, 16 september 2012 - 13:51, kirjutas:

oomipoest saab kindlasti

näiteks

Ma siiski arvan, et kui inimene oleks seinalambile pirni tahtnud, oleks ta seda küsinud. Antud juhul siiski otsib inimene PASTAKA sisse uv tillukest UV pirni, ei oomipoes ega elfas näiteks neid ei müüda, nii et ma ei kujuta ette kas niisama üldse kuskilt leiab neid, äkki mingi pudukaupade pood (a'la Kodu Extra vms.) või siis osta uus pastakas.

Vaata postitustsup niga?, 16 september 2012 - 14:32, kirjutas:

Ma ei tea, ma googeldasin "Navy socks color" ja seal üks tüüp küsis, copysin best answeri.
Ei lugenud tõesti läbi :D

Nii või naa oleks kasutu postitus olnud, sest Eesti Mereväel ja Navy'il ei ole väga palju ühist, vormid on erinevad.

Marvolo

I SEE YOU

• liige
  • Liitus:30 sept 2010
TLÜ inimesed, kas te pääsete kooli postkasti? mina juba mitu tundi ei saa.

E

Agent

• liige

Vaata postitustXchopperX, 16 september 2012 - 15:09, kirjutas:

oomipoest saab kindlasti

näiteks

Ma siiski arvan, et kui inimene oleks seinalambile pirni tahtnud, oleks ta seda küsinud. Antud juhul siiski otsib inimene PASTAKA sisse uv tillukest UV pirni, ei oomipoes ega elfas näiteks neid ei müüda, nii et ma ei kujuta ette kas niisama üldse kuskilt leiab neid, äkki mingi pudukaupade pood (a'la Kodu Extra vms.) või siis osta uus pastakas.

tüüp küsis lampi, lingil on lamp .. pirnidest polnud juttu ja isegi kui oleks jutt pirnidest siis suurema tõenäolisusega leiab selle ikka oomikast

.. ja kui ei ole vaja nii suurt, vaid pigem midagi kaasaskantavat siis
http://www.oomipood....kantav-must&f=p jne jne

XchopperX

Liige

• liige

Vaata postitustE, 16 september 2012 - 15:16, kirjutas:

Vaata postitustXchopperX, 16 september 2012 - 15:09, kirjutas:

oomipoest saab kindlasti

näiteks

tüüp küsis lampi, lingil on lamp .. pirnidest polnud juttu ja isegi kui oleks jutt pirnidest siis suurema tõenäolisusega leiab selle ikka oomikast

.. ja kui ei ole vaja nii suurt, vaid pigem midagi kaasaskantavat siis
http://www.oomipood....kantav-must&f=p jne jne

Ei oomipoes ega ka Elfas, mis on kaks suurimat elektroonikavidinate poodi, ei müüda väikseid UV pirne.

Ma kujutan ette kuidas kodanik Tanel oma vene keele kontrolltöös su soovitatud 60cm'se UV lambi sujuvalt püksitaskust välja libistaks ja sellega vaikselt lauda scannima hakkaks :D

E

Agent

• liige
hmm no jah ma pigem mõtlesin spikri kirjutamise osale mitte pärast mahalugemisele.. see 10cm junn jääks vist kah suureks

aga mis ime "uv pirn" seal pastaka sees on siis? oomipoes on uv led täitsa olemas ja kui kui kohapeal pole siis mul endal vedeleb oma 20 tk kuskil

ja noh mingi võtmehoidjaid müüakse kah aga tellimusaeg oma 3 nädalat.. sama ajaga saab osta.ee'st mingi sarnase hiinaka
http://www.oomipood....uv-led-lamp&f=t

//ei tööta oomipoes :D

Muutis E, 16 september 2012 - 15:30.

Kolonel

nagu päris.

• liige
  • Liitus:13 märts 2008
Kuidas ma oma tuludeklaratsiooni .pdf vormis kätte saaksin? Eelmise aasta oma siis. :P

10 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 10 külalist, 0 anonüümset kasutajat