Hüppa postitusele

Change

Painavad küsimused

• Sa ei saa siia teemasse postitada
Sellel teemal on 28197 vastust

Tanel.

Liige

• liige
  • Liitus:20 apr 2011
  • Sugu:mees

Vaata postitustTõnis, 04 oktoober 2012 - 18:34, kirjutas:

Vaata postitustkanakukk jr, 04 oktoober 2012 - 18:22, kirjutas:

Vaata postitustTõnis, 04 oktoober 2012 - 16:22, kirjutas:

kui juunis alustada autokooli, saab augustiks valmis?
Riiklikult on paika pandud, et läbida tuleb:
a) 28 akadeemilist tundi teooriaõpet (1 akad tund = 45 min), mida saab kaasajal ka e-õppena läbida.
b) 21 tundi sõiduõpet (1h = 45 min)
c) libedasõit ja pimeda aja sõit
d) 16h esmaabi

Reeglina on tarvis rohkem kui 21 tundi sõitu, aga kui oled tubli õpilane või saad kasutada juhendajat (ARKist saab võtta juhendaja paberi, kui on ette näidata kehtiv juhiluba ja mingi x aastat pole ühtegi rikkumist), siis ilmselt piisab.

1. augustiks ilmselt valmis ei jõua, aga 30. augustiks on täitsa võimalik, Tallinnas vähemalt.

28 akadeemilist tundi teen e-õppena, neid saan varem alustada, kasvõi kohe. aga füüsiliselt olen Eestis juunist kun august 15. siis peaks õnnestuma?

Tee venemaal load, viskad tondile 3000 rublat sõidukoolis ja siis 3000 rublat ARKis, ja load käes, kogu EL tunnistab RUS lube.

kassu !

Liige

• liige
  • Liitus:26 mai 2007
Mis oli command, mis RUNi (vist) oli vaja kirjutada, et saada valida asju mis läheksid arvuti käivitamisel tööle, tahaks et rocketdock tööle läheks ja msn jne..
Postitas pildi

aR_

Uustulnuk

• liige
  • Liitus:03 märts 2009
msconfig.exe peaks olema

Novriil

Liige

• liige
  • Liitus:14 veebr 2008

Vaata postitustkanakukk jr, 04 oktoober 2012 - 18:22, kirjutas:

Vaata postitustTõnis, 04 oktoober 2012 - 16:22, kirjutas:

kui juunis alustada autokooli, saab augustiks valmis?
Riiklikult on paika pandud, et läbida tuleb:
a) 28 akadeemilist tundi teooriaõpet (1 akad tund = 45 min), mida saab kaasajal ka e-õppena läbida.
b) 21 tundi sõiduõpet (1h = 45 min)
c) libedasõit ja pimeda aja sõit
d) 16h esmaabi

Reeglina on tarvis rohkem kui 21 tundi sõitu, aga kui oled tubli õpilane või saad kasutada juhendajat (ARKist saab võtta juhendaja paberi, kui on ette näidata kehtiv juhiluba ja mingi x aastat pole ühtegi rikkumist), siis ilmselt piisab.

1. augustiks ilmselt valmis ei jõua, aga 30. augustiks on täitsa võimalik, Tallinnas vähemalt.

Normaalse õpetajaga on 21 sõidutundi vägagi piisav. Ma sain vaevu täis veel tunnid enne kui eksamile läksin ja tegin ilusti ära. Ja kui on vähem populaarne autokool siis peaks aegasi ka jätkuma.
Ainuke probleem võib tekkida eksamitega. Mul näiteks läks teooriaks umbes nädal ja sealt sõiduni veel 2 nädalat järjekordasi. Ma tegin suht samal ajal.
Oleneb muidugi mis põhjusel on vaja selleks ajaks saada. Kui vaja Eesti piires sõita siis esimese korraga eksamid ära tehes saab selleks ajaks võib-olla selle kaardi, et võib sõita. Lube võib-olla ei jõua veel tehtud.
No see oleneb väga palju sõiduõpetajast. Minul oli küll väga hea õps aga tal oli vaid nv-del aegu ja samuti alustasin sügavalt 17sena seega polnud ka kiiret.
Hard work beats talent, when talent doesn't work hard.

steff

Sassis Kodanik

• liige
  • Liitus:22 märts 2007
Õu , kes siin foorumis jagab sellest neti driveritest jne ? :)

Probleem selles ,et lasin win xp peale , aga pole ühtegi neti / wifi driverit . Kuidagi moodi mingi plaatide jne abil sain kaabliga netti .

Aga tahaks kuidagi wifi kaudu ikka saada .

// Proovin mingi Driver Roboti abil uuendada drivereid / tõmmata.

Muutis steff, 04 oktoober 2012 - 20:54.

.Martin.

Liige

• liige
  • Liitus:04 mai 2012

Vaata postituststeff, 04 oktoober 2012 - 20:50, kirjutas:

Probleem selles ,et lasin win xp peale , aga pole ühtegi neti / wifi driverit . Kuidagi moodi mingi plaatide jne abil sain kaabliga netti .

Vaata, mis neti adapterit sa kasutad, ennustan et mingi 'Hama'.. Googeldad "Hama wireless lan adapter drivers". Kui sul on adapter, peaks olema kuskil ka plaat draiveritega.

Kas selliste statsidega arvuti veaks muidu hästi mänge välja? Keegi targem võiks öelda :).

Intel Core i3 3.30 ghz
8gb RAM 1600mhz
Ati Radeon 5770 HD Sapphire 1gb (shader 5.0)

Muutis .Martin., 04 oktoober 2012 - 21:13.

porks

Liige

• liige
  • Liitus:10 sept 2009
  • Sugu:naine
Miks mu läpakal heli pole? Käis garantiis.

ohoooi

Whoa !

• liige
  • Liitus:08 aug 2006
Ma julgen pakkuda,et helikaardi driverid äkki puudu.
Dat is weird !

steff

Sassis Kodanik

• liige
  • Liitus:22 märts 2007

Vaata postitust.Martin., 04 oktoober 2012 - 21:11, kirjutas:

Vaata postituststeff, 04 oktoober 2012 - 20:50, kirjutas:

Vaata, mis neti adapterit sa kasutad, ennustan et mingi 'Hama'.. Googeldad "Hama wireless lan adapter drivers". Kui sul on adapter, peaks olema kuskil ka plaat draiveritega.

Kas selliste statsidega arvuti veaks muidu hästi mänge välja? Keegi targem võiks öelda :).

Intel Core i3 3.30 ghz
8gb RAM 1600mhz
Ati Radeon 5770 HD Sapphire 1gb (shader 5.0)

Sain korda wifi värgi selle robot vms asja kaudu . Mingi atheros vms driver oli puudu.

Porks , kasuta Driver Genius / Driver Robotit . Ma sellega hetkel tirin kõike drivereid.

J.oss

Puder!

• liige
  • Liitus:06 aug 2009
Läpaka kõlarid ei toimi millegipärast, heli tuleb ainult kõrvaklappidest või välistest kõlaritest. Algul oli kõik korras olnud, ei tea millal probleem tuli, alles märkasin. Driverid peaksid olema uuendatud, win7 alles tegi mingi üleüldise uuenduse ka.
ಠ_ಠ
Tehtud!

.Martin.

Liige

• liige
  • Liitus:04 mai 2012

Vaata postitustJ.oss, 05 oktoober 2012 - 07:55, kirjutas:

Läpaka kõlarid ei toimi millegipärast, heli tuleb ainult kõrvaklappidest või välistest kõlaritest. Algul oli kõik korras olnud, ei tea millal probleem tuli, alles märkasin. Driverid peaksid olema uuendatud, win7 alles tegi mingi üleüldise uuenduse ka.

Parem klikk vasakul taskbari selle kõlari ikooni peal, mixer, vaata kas Speaker sound on põhjas.
Teine asi, parem klikk selle sama peal, Sounds, Speakers peal parem klikk, properties ja vaata kas see oleks sul Enabled.

ollu69

Uustulnuk

• liige
  • Liitus:05 veebr 2012
Kas on võimalik, et Soome pangast tuleb raha tänase päevaga minu swedbanki kontole? ülekanne tehti enne kelle 6t muidu? :/

porks

Liige

• liige

Vaata postitustohoooi, 04 oktoober 2012 - 21:24, kirjutas:

Ma julgen pakkuda,et helikaardi driverid äkki puudu.

ja kust ma need saaksin?

porks

Liige

• liige
kle nii loll ma ka pole. Linki sooviks cпасибо большое!!

ohoooi

Whoa !

• liige
  • Liitus:08 aug 2006
Kahjuks ma ei oska täpselt öelda,aga uuri oma helikaardi nimi välja,ning googelda oma helkaardi nimi + drivers lõppu. Küsi mõnelt iti poisilt täpsemat guide,ma ei ole pädev :)
Dat is weird !

Dødheimsgard

Liige

• liige
  • Liitus:04 dets 2011

Vaata postitustollu69, 05 oktoober 2012 - 16:52, kirjutas:

Kas on võimalik, et Soome pangast tuleb raha tänase päevaga minu swedbanki kontole? ülekanne tehti enne kelle 6t muidu? :/

mul üks soome pangakonto on ja sealt tuleb päris kähku raha üle eesti kontole. oleneb muidugi mis pank on ka

ollu69

Uustulnuk

• liige
  • Liitus:05 veebr 2012

Vaata postitustDødheimsgard, 05 oktoober 2012 - 18:24, kirjutas:

mul üks soome pangakonto on ja sealt tuleb päris kähku raha üle eesti kontole. oleneb muidugi mis pank on ka

Osuspanki vist on

Downtown

Liige

• liige
  • Liitus:26 sept 2011
Kui utorrentiga tõmban faili ja ütleb et süsteem ei leia määratud teed, mida ma peaks tegema?

porks

Liige

• liige
Kuidas nimetatakse seisundit, kus toimub väga järsk paranemine enne väga kiiret halvenemist/suremist?
ja mis helikaarti puutub, siis driverid on siiski olemas... oskab keegi ehk midagi muud välja pakkuda, miks heli pole? (kui kõrvaklapid ühendada, siis toimib)

kiiiisu...

1188

• liige
  • Liitus:14 märts 2011

Vaata postitustollu69, 05 oktoober 2012 - 18:40, kirjutas:

Vaata postitustDødheimsgard, 05 oktoober 2012 - 18:24, kirjutas:

Osuspanki vist on

3-4 tööpäeva läheb tavaliselt.. vähemalt kui meie pere vanaemale eesti raha saadab siis läheb suht kaua aega.
Kasutaja aastast 09.

eelnevad kasutajad on olnud kiiiisu ja kiiiisu..

11 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 11 külalist, 0 anonüümset kasutajat