Hüppa postitusele

Change

Painavad küsimused

• Sa ei saa siia teemasse postitada
Sellel teemal on 28197 vastust

Oskar

Lavaline

• liige
  • Liitus:15 juuli 2006
  • Sugu:mees
kui digiTV pult kaob ära, kas siis töötab universaalpult kah?

Raiko

Liige

• liige
  • Liitus:04 juuli 2005
Hmm, lauaarvutiga selline kamm, et enne päevapoole läks monitori ekraan mustaks, samas hääl jäi tööle. Justkui arvuti töötaks edasi, aga monitori kaabel oleks tagant tulnud vms. Kontrollisin kõik kaablid üle, kõik paistab tip-top, isegi vahetasin VGA kaabli välja teise vastu, aga ei miskit. Siis kui restardi tegid, läks ilusti ka monitor tööle, aga seda kõigest 15 minutiks. Ja nii umbes 3-4 korda järjest ning peale seda ei võta enam üldse pilti ette. Tee mis tahad, aga ei midagi. Mingi riistvara probleem ehk? Graafikakaart vms?

Postitas pildi

Kr1ss

swag 5000

• liige
  • Liitus:20 mai 2008

Vaata postitustRaiko, 30 detsember 2012 - 21:22, kirjutas:

Hmm, lauaarvutiga selline kamm, et enne päevapoole läks monitori ekraan mustaks, samas hääl jäi tööle. Justkui arvuti töötaks edasi, aga monitori kaabel oleks tagant tulnud vms. Kontrollisin kõik kaablid üle, kõik paistab tip-top, isegi vahetasin VGA kaabli välja teise vastu, aga ei miskit. Siis kui restardi tegid, läks ilusti ka monitor tööle, aga seda kõigest 15 minutiks. Ja nii umbes 3-4 korda järjest ning peale seda ei võta enam üldse pilti ette. Tee mis tahad, aga ei midagi. Mingi riistvara probleem ehk? Graafikakaart vms?

ehk on ekraani kondekad läbi

See on haige kuidas sa võid täiega hoolida tüdrukust aga ta lõpetab ikka selle asshole'iga -.-

Raiko

Liige

• liige
  • Liitus:04 juuli 2005

Vaata postitustKr1ss, 30 detsember 2012 - 21:24, kirjutas:

Ei, ekraan töötab, telekat saab sealt vaadata, samuti viskab ekraan "No Signal" märguannet selle häda peale.

Postitas pildi

James

WP

• liige
  • Liitus:12 juuni 2010
Kui keegi teab kellegi poolt või tuttava poolt kirjutatavat blogi kes elab inglismaal siis andke teada, tahaks inglismaa elust ja enesest ja kellegi seiklustest lugeda.

chilloutrelax

Hello be-a-u-tiful.

• liige
  • Liitus:05 juuni 2007
Kas onada või ei?

ba dum tsss

E

Agent

• liige
  • Liitus:27 apr 2004

Vaata postitustRaiko, 30 detsember 2012 - 21:26, kirjutas:

Vaata postitustKr1ss, 30 detsember 2012 - 21:24, kirjutas:

Ei, ekraan töötab, telekat saab sealt vaadata, samuti viskab ekraan "No Signal" märguannet selle häda peale.

oleks võind kohe öelda, et "no signal" märguanne tuleb ette.. siis on jah gpu teema... kuumeneb üle või kondekad või külmjoode või mida iganes
trust me, i'm an engineer

G.B.

hold my calls, trippin balls

• liige
  • Liitus:24 sept 2004
Mis kellani täna Tartus Lembitu Konsum lahti on?
I've dated girls uglier than you for breakfast.

Margunn

Töötukassa maksab

• liige
  • Liitus:02 juuli 2005
Mis kellani täna Regalia poed Tallinnas lahti on? Googlest ei leia tuhkagi.
Numa numa

MaqDaRooster

Kriibus

• liige
  • Liitus:28 okt 2010
Kus ma neoneti populaarsemaid postitusi näha saaksin?

.Martin.

Liige

• liige
  • Liitus:04 mai 2012

Vaata postitustchilloutrelax, 31 detsember 2012 - 06:26, kirjutas:

Kas onada või ei?

hakka 23.59 onama ja tee kiirelt, kell 00.00 lase pauk uude aastasse xD

KaarelJ

Liige

• liige
  • Liitus:25 apr 2009
Kuidas on kõige targem talitleda sülearvutiga, kui tahta hoida aku võimalikult nooruslik? (Kas hoida juhet kogu aeg sees?)

Kevin

Liige

• liige
  • Liitus:02 juuni 2005

Vaata postitustKaarelJ, 01 jaanuar 2013 - 13:01, kirjutas:

Kuidas on kõige targem talitleda sülearvutiga, kui tahta hoida aku võimalikult nooruslik? (Kas hoida juhet kogu aeg sees?)

No üldse võtta tagant ära ja juhtmega siis toita läpakat, kuigi elektrikatkesute ajal ei ole see hea variant. Muidu hoia sees koguaeg ja ütleme korra nädalas võta tagant ära, lase suht tühjaks joosta ja lae uuesti ilusti täis ja jätka vanaviisi.

E

Agent

• liige
no ja mis juhtub kui elektrikatkestus tuleb? arvtui läheb põlema?

kui juhe sabas hoida siis aku ära võtta ja akule teha vähemalt üks 0->100 laadimistsükkel kuus. teatud utiilidega saab sättida et hakkas laadima alles siis kui akut tase langeb mingi 85% peale (ise vaikselt tühjenedes) aga no see ei ole täislaadimistsükkel nii, et pole mõtet akut sees hoida

Mihkel.

Kui kaelani sitaseees oled, ei tasu pead norgu lasta

• liige
  • Liitus:03 dets 2006
dell ütleb, et kui tahad aku iga säilitada hoia juhet taga koguaeg, hp ütleb, et võta juhe tagant ära kui täis on, või aku tagant ära kui juhe taga.. ma ise ei võta kunagi akut ära, sest vool käib ikka vahel ära või kõigub, siis jama, ma võin iga 3 aasta tagant uue aku ka osta kui vaja.

E

Agent

• liige

Vaata postitustMihkel., 01 jaanuar 2013 - 14:37, kirjutas:

dell ütleb, et kui tahad aku iga säilitada hoia juhet taga koguaeg, hp ütleb, et võta juhe tagant ära kui täis on, või aku tagant ära kui juhe taga.. ma ise ei võta kunagi akut ära, sest vool käib ikka vahel ära või kõigub, siis jama, ma võin iga 3 aasta tagant uue aku ka osta kui vaja.

antud olukorras on prioriteediks akueluiga mitte kasutusmugavus, vool (või noh tegelikult pinge) on mul kadunud see aasta vist 2 korda ainult... ja voolukatkestus tähendab sülearvutile akule kohe automaatselt ühte lisa laadimistsüklit kuigi katkestus kesvus on mingi 3-5 sec

üldiselt kui windows kohe mingi 95% peale tühjenenud akut ei hakka uuesti laadima siis pole vahet kas aku on taga või mitte, peaasi et teed 0>100 laadimise kord kuus (see peaks isegi kuskil käsiraamatus kirjas olema)

cerol

Liige

• liige
  • Liitus:29 sept 2010
  • Sugu:ei ütle
Kas keegi saaks nüüd minule tallinnlasele palun selgeks teha, mida ma pean tegema, et tasuta ühistranspordiga sõita.
Olen eelmised aastad sõitnud ID piletiga, ehk internetist ostan tallinlasele 7 euro eest kuuks ajaks pileti ning kui kontrolärid tulid, siis andsin neile id kaardi.
Olen üliõpilane, olemas on ISIC kaart ka, kui sellest midagi sõltub.

E

Agent

• liige

Vaata postitustcerol, 01 jaanuar 2013 - 23:39, kirjutas:

Kas keegi saaks nüüd minule tallinnlasele palun selgeks teha, mida ma pean tegema, et tasuta ühistranspordiga sõita.
Olen eelmised aastad sõitnud ID piletiga, ehk internetist ostan tallinlasele 7 euro eest kuuks ajaks pileti ning kui kontrolärid tulid, siis andsin neile id kaardi.
Olen üliõpilane, olemas on ISIC kaart ka, kui sellest midagi sõltub.

step 1. ostad ühiskaardi (2€)
step 2. lähed pilet.ee klikid kuskil "ühiskaardi isiksustamine" kus on kaks lahtrit.. ühiskaardi nr. (90000xxxxxxx vms) ja id kaart..ja sisestad oma andmed
step 3. bussi sisenedes tõmbad ühiskaardi selle kollase julla eest läbi ja asi klaar

PuuTagaIlves1

Liige

• liige
  • Liitus:21 nov 2009
Normaalne tattoo salong Tallinnas, Massaažisalong ja juuksurisalong?

Kaspar.

juba etruskide ajast

• liige
  • Liitus:18 veebr 2007
Kas ID-kaardi kaotamise korral on võimalik neti kaudu uus tellida või peab minema kohale?

11 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 11 külalist, 0 anonüümset kasutajat