Hüppa postitusele

Change

Painavad küsimused

Sellel teemal on 28197 vastust

klaabu

lvl 33 illuminati

• administraator
  • Liitus:01 märts 2005
  • Sugu:mees

Vaata postitustcerol, 03 aprill 2013 - 22:57, kirjutas:

Spoiler

Tänud, ehk ma ei pea muretsema mingi trahvi pärast?
Ma arvan, et mitte.
"Igaüks neist on julge, kuni ta on üldise masinavärgi märkamatu osa. Aga niipea kui temale langeb isiklik vastutus, niipea kui valgusekiir temale koondub – kahvatab ta ja saab aru, et temagi on vaid tähtsusetu kübe ja võib iga hetk kõige tühisemalgi põhjusel libastuda. "
— A. I. Solženitsõn

asad

Liige

• liige
  • Liitus:28 sept 2008

Vaata postitustTshabalalalalalalalala, 03 aprill 2013 - 23:19, kirjutas:

Kui mul on piletita bussisõidu eest trahv, siis ma ju ikka saan esmased load kohe kätte? Ei pea mingit teooriaeksamit tegema uuesti? Tooge mingi seadus vms. Aitäh.

Vaata postitustArxs, 03 aprill 2013 - 19:02, kirjutas:

Kui aus olla, siis õnnetuses ei jää puudu rooli keeramise kiirusest vaid paljudest teistest asjaoludest.
Mul siis see järelkoolituse kohapealt veits infi jagada:
Oli juttu sellest seadusest, et kui väärtegu all, siis esmast juhiluba ei saa taotleda kuni aasta täis. Sellega on nii, et see kehtib AINULT neile, kes esimest korda taotlevad. Kellel vahepeal ära võetud(peavad läbima järelkoolituse), need ei pea värisema üldse. Lisaks veel see ka, et kui järelkoolitus vaja läbida, siis sel ajal kui sul lube ei ole ja nt. sõidad ja jääd vahele, siis see KA ei mõjuta mitte kuidagi sinu lubade saamist. Mõnus auk seaduses.

Varsti tuleb Eestisse ka selline värk, et ükskõik kui kaua sul load on olnud ja neist ilma jääd, siis pead järelkoolitusele minema(KÕIK) või siis punktisüsteem(nagu in Ingland).

Muutis asad, 04 aprill 2013 - 00:36.

Postitas pildi

[23:59:04] <+ohoooi> Ma istusin kah ühekorra politseis,pidin neile seletama,miks on sauna kerise peal kotlette praetud...

Pie

Uustulnuk

• liige
  • Liitus:07 veebr 2012
Kaks küsimust:
1) Kuidas ma saaksin teha googlegroupi sarnase asja 15-le inimesele? Googlegroupi mahub ainult 10 inimest. Mõte oleks selles, et kõik saaksid meilida ühele meiliaadressile ja kui keegi sellele aadressile kirjutaks, siis näeksid seda kõik ja saaksid vastata. Me saaksime kasutada Fb, kuid üks tiimiliige ei taha Fb kasutajat teha.
2) Kui ma üürin Tallinnas korterit ja tahaksin tasuta ühistranspordiga sõita, kas siis piisab ainult enda sisse kirjutamisest ja ühiskaardi isikustamisest? Kus ma saan sissekirjutust teha?

Aitäh :)

siimtali112

Napoleon constructed his battle plans in a sandbox.

• liige
  • Liitus:28 jaan 2006

Vaata postitustPie, 04 aprill 2013 - 01:07, kirjutas:

Kaks küsimust:
1) Kuidas ma saaksin teha googlegroupi sarnase asja 15-le inimesele? Googlegroupi mahub ainult 10 inimest. Mõte oleks selles, et kõik saaksid meilida ühele meiliaadressile ja kui keegi sellele aadressile kirjutaks, siis näeksid seda kõik ja saaksid vastata. Me saaksime kasutada Fb, kuid üks tiimiliige ei taha Fb kasutajat teha.
2) Kui ma üürin Tallinnas korterit ja tahaksin tasuta ühistranspordiga sõita, kas siis piisab ainult enda sisse kirjutamisest ja ühiskaardi isikustamisest? Kus ma saan sissekirjutust teha?

2. Jah, pead omama Tallinnas sissekirjutust, ehk sinu tulumaks läheb Tallinnale. Linnaosavalitsuses saad ennast sissekirjutada.

Marvolo

I SEE YOU

• liige
  • Liitus:30 sept 2010

Vaata postitustsiimtali112, 04 aprill 2013 - 12:19, kirjutas:

Kaks küsimust:

2. Jah, pead omama Tallinnas sissekirjutust, ehk sinu tulumaks läheb Tallinnale. Linnaosavalitsuses saad ennast sissekirjutada.

korteri omanikult peab olema luba.

Logit

Liige

• liige
  • Liitus:17 aug 2009

Kaks küsimust:

1. Kõige lihtsam võimalus,et tehke üks uus gmail konto, mille parooli kõik teavad.

metsavaras

Teravaim kriit pliiatsis

• REPTIIL
  • Liitus:20 veebr 2005
Skype ja msn syncida siis kuni 8'dani saan veel msni kasutada nagu ikka või once you go skype you never go back?

-soovid oma reklaami siia?-

71398426

Liige

• liige
  • Liitus:22 juuli 2009

Vaata postitustmetsavaras, 04 aprill 2013 - 21:11, kirjutas:

Skype ja msn syncida siis kuni 8'dani saan veel msni kasutada nagu ikka või once you go skype you never go back?

Mul igatahes töötab MSN variant ka peale syncimist veel.

13 Reede

Liige

• liige
  • Liitus:22 sept 2010
kas newyorkeris saab 5 euri eest 2 paari boksereid?

täna mängid saksofoni, homme reedad kodumaa

karum6mm

Liige

• liige
  • Liitus:25 aug 2008
keegi oskab öelda miks mul skype crashib kui ma üritan hotmaili/messengeri kontoga sisse logida? Lööb kohe peale sisselogimist kirja 'skype has stopped working', kuigi tavalise skype kontoga pole mingit probleemi.

Kauri

Ei ole kajakas.

• liige
  • Liitus:26 dets 2007

Vaata postitust13 Reede, 04 aprill 2013 - 21:53, kirjutas:

kas newyorkeris saab 5 euri eest 2 paari boksereid?

Naljalt ei saa. 15 euri on 3-pakk. Muidugi, kui ei leiad mingi viimase paari, siis võid odavamalt saada.
Miks?

Marvolo

I SEE YOU

• liige
  • Liitus:30 sept 2010

Vaata postitustTshabalalalalalalalala, 05 aprill 2013 - 01:14, kirjutas:

Seda jama ära usu, korteri omanikult ei pea mingit luba olema. Võta üürileping kaasa, kus on sinu ja korteri omaniku allkiri ning mine lähimasse linnaosavalitusse. 5 minutit läheb aega ja oled Tallinna elanik.

rääkisin omast kogemusest. käisin algul nii nagu kirjeldasid. ei töötanud. ma nüüd ei oska mäleta öelda, kas omanikult peab olema kirjalik volitus sinuga kaasas või peab ta selle isiklikult kohale viima, aga vajalik see on.

/esitan ka enda küsimuse.
hakkasin hiljtu Supernaturali vaatama. seal need hunterid(jah, oleks võinud eesti keeles kirjutada, aga kõlaks nõmedalt) loevad erinevate olendite kohta infot raamatutest. nende olemuse, võimete ja tapsmismeetodite jne kohta. kas sarnaseid raamatuid on päriselt ka olemas või on sarja, ja ka teiste Hollywoodi sarnaste tööde, jaoks need spetsiaalselt valmistatud? tekkis huvi, et mida neis kirjutatakse. milliseid mütoloogilisi olendeid üldse kunagi erinevates kultuurides usutud on ja kui elav see fantaasia ka olla võis ning kuidas vaime ja deemoneid välja kutsuda jnejne. oskab keegi kuhugi poole suunata, mõnele selle suunitlusega kodulehele, foorumile või raamatute listile? igasugune info sobib. ma otsin ise ka, aga kui siit on võimalik otsetee leida, võtan selle vastu.

Muutis Marvolo, 05 aprill 2013 - 01:54.

mkmk

Liige

• liige
  • Liitus:07 nov 2010
Kuidas SEB netipanga kuulimiidi summat muuta?

/sain teada

Muutis mkmk, 05 aprill 2013 - 15:38.

James

WP

• liige
  • Liitus:12 juuni 2010
võimuga foorumlased, kudõ saab warni maha, üks ebasobiv post ja teine pildita post. peab mingi kindla aja ootama?

hayakamaya

Liige

• liige
  • Liitus:07 apr 2009
Miks muutub sügavkülmas olnud kartul magusaks?
Uurimistöö retsensent saatis küsimused, aga ma ei tea kas minu selgitus on õige (tärklise sisaldus suur ja selle struktuur muutub).
Enne mõtle kui ütled ja siis ütle mida sa ei mõtle.

wezz

legendary

• liige
  • Liitus:02 aug 2007

Vaata postitusthayakamaya, 06 aprill 2013 - 07:03, kirjutas:

Miks muutub sügavkülmas olnud kartul magusaks?
Uurimistöö retsensent saatis küsimused, aga ma ei tea kas minu selgitus on õige (tärklise sisaldus suur ja selle struktuur muutub).

As the United States Potato Board notes, refrigeration can cause potatoes to darken during cooking and to develop an unpleasantly sweet taste.
The reason is that the chilly environment of the fridge helps to convert the potato’s starch to sugar.

Geenius

Liige

• liige
  • Liitus:09 aug 2009
sooviks programmi millega saad videosi lõigata ja mingisugust teksti lisada.

blazer.

Liige

• liige
  • Liitus:02 veebr 2013

Vaata postitustGeenius, 06 aprill 2013 - 11:26, kirjutas:

sooviks programmi millega saad videosi lõigata ja mingisugust teksti lisada.

Sony Vegas

E

Agent

• liige
  • Liitus:27 apr 2004
oleks vaja programmi millega saaks saaks teha dumbed down joonise umbes nagu see
oleks tore kui saaks 2d joonist importida (dxf) aga ma võin uuesti kah joonestada

paint on liiga lihtne ja photoshop liiga keeruline
trust me, i'm an engineer

HOWDOESITFEEL

<4

• liige
  • Liitus:11 apr 2012
google chromega järjehoidjaid kuidagi taastada saab?

7 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 7 külalist, 0 anonüümset kasutajat