Hüppa postitusele

Change

Painavad küsimused

Sellel teemal on 28197 vastust

UNKLE

stay frosty

• liige
  • Liitus:01 apr 2008
  • Sugu:mees

Vaata postitustkanakukk jr, 27 aprill 2013 - 01:01, kirjutas:

Vaata postitustUNKLE, 23 aprill 2013 - 15:10, kirjutas:

Kuidas ma neist reklaamidest lahti saan, mis Neoneti lehel mind tüütavad? Ma kasutan küll AdBlock Plusi, aga see ei toimi.
Kui neile klikkida, siis nad kaovad mõneks ajaks. Foorumile peaks see klikk raha ka teenima. Minu meelest aus kaup.

Kui foorumile on kasulik, siis kannatan vast ära need. :)
Postitas pildi

Gerry

saudi prints

• liige
  • Liitus:15 apr 2005
Teoreetiliselt jah kui peale klikid siis mõneks ajaks kadunud klikitud reklaam + foorum saab selle pealt raha et end ülalpidada. Klikin alati neid ja AdBlock kah Neonetis disabled.

Andrus

Andrus

• liige
  • Liitus:11 veebr 2008

Vaata postitustKrister, 23 aprill 2013 - 11:01, kirjutas:

Kas keegi oskab öelda mõnda poodi tartus, kus müüakse laagreid koodi järgi?

mis laagritest jutt käib?

-OINK-, 5 mai 2011, 18:07, kirjutas:

Sellest on tõmmatud maksimaalselt üks kõss , ehk siis pmst pool mahvi .

Vaata postitust

Ehk siis 1 kõss=0,5 mahvi... tänapäeva mõõtühikud...

Krister

Liige

• liige
  • Liitus:22 juuni 2007
  • Sugu:ei ütle

Vaata postitustAndrus, 27 aprill 2013 - 13:46, kirjutas:

Vaata postitustKrister, 23 aprill 2013 - 11:01, kirjutas:

Kas keegi oskab öelda mõnda poodi tartus, kus müüakse laagreid koodi järgi?

mis laagritest jutt käib?

Kinnine laager, suurusega 15mmx24mmx5mm, läheb rattale
Leidsin tartus koha kust saan (alas-kuul.ee) 10€-ga selle, Muidugi kui sa oskad mõnda soodsamat kohta soovitada siis oleksin huvitatud :D

Raki

• liige
  • Liitus:23 juuni 2006

Vaata postitustTshabalalalalalalalala, 26 aprill 2013 - 16:48, kirjutas:

Mis aitaks räige higistamise vastu? Tulen pesust, jahtun maha ja lükkan higipulga peale - isegi ei jookse ega kiirusta ja juba varsti olen täiesti higine ja no higipulga lõhnast pole enam haigusi.

Suht räige probleem juba see.

Ilma mingisuguste näärmete eemaldamiseta ja botoxi süstideta on mul sinu jaoks suurepärane lahendus, mine apteeki osta MAXIM-i nimeline higipulk, maksab 20 euri aga kestab mingi poolaastat mõnel isegi 1 aasta, seda kannad esimesel nädalal 2-3 korda kaenlaalla õhtul enne magamaminekut(edaspidi korra nädalas), hoiad käsi veits üleval, ning siis tõmba sliipi ära, ning garanteerin, et sul ei ole mingeid probleeme enam higistamisega. Alguses võib olla natuke ebameeldiv kipitab, aga usu mind see aitab. Ei pea enam isegi neid tavalisi ostma ja kandma.

HeLLu.

The end is nigh.

• liige
  • Liitus:09 okt 2009
  • Sugu:naine
BSplayer ütleb koguaeg, et ei leia koodekit antud failile (film), varem pole seda jama olnud, aga nüüd järjest enam viskab seda jampsi ette ja paljude filmide puhul, milles kala?

siimtali112

Napoleon constructed his battle plans in a sandbox.

• liige
  • Liitus:28 jaan 2006

Vaata postitustHeLLu., 27 aprill 2013 - 21:42, kirjutas:

BSplayer ütleb koguaeg, et ei leia koodekit antud failile (film), varem pole seda jama olnud, aga nüüd järjest enam viskab seda jampsi ette ja paljude filmide puhul, milles kala?

Tõmba VLC media player.

Brother Ali

Liige

• liige
  • Liitus:19 nov 2007
Soovitage mulle vanalinnas/ tallinna kesklinnas asuvaid mõnusaid söögikohti, kus tüdrukuga istuda/süüa mõistliku hinna juures.

Aitäh :)
Postitas pildi

Gen.

Liige

• liige
  • Liitus:05 okt 2008

Vaata postitustRaki, 27 aprill 2013 - 18:38, kirjutas:

Vaata postitustTshabalalalalalalalala, 26 aprill 2013 - 16:48, kirjutas:

Mis aitaks räige higistamise vastu? Tulen pesust, jahtun maha ja lükkan higipulga peale - isegi ei jookse ega kiirusta ja juba varsti olen täiesti higine ja no higipulga lõhnast pole enam haigusi.

Suht räige probleem juba see.

Ilma mingisuguste näärmete eemaldamiseta ja botoxi süstideta on mul sinu jaoks suurepärane lahendus, mine apteeki osta MAXIM-i nimeline higipulk, maksab 20 euri aga kestab mingi poolaastat mõnel isegi 1 aasta, seda kannad esimesel nädalal 2-3 korda kaenlaalla õhtul enne magamaminekut(edaspidi korra nädalas), hoiad käsi veits üleval, ning siis tõmba sliipi ära, ning garanteerin, et sul ei ole mingeid probleeme enam higistamisega. Alguses võib olla natuke ebameeldiv kipitab, aga usu mind see aitab. Ei pea enam isegi neid tavalisi ostma ja kandma.

Ise kasutasin ka seda toodet, kusagil kuu-kaks töötas, kuid pärast seda enam mitte.

Raki

• liige
  • Liitus:23 juuni 2006
No eks oleneb inimesest ka, aga mul isiklikult töötab see juba viimased 2-3 aastat, ning kõigile sõpradele, kellele olen soovitanud seda, ütlevad ka, et aitab.

haribo

Keep going!

• liige
  • Liitus:06 jaan 2008

Vaata postitustsiimtali112, 27 aprill 2013 - 23:28, kirjutas:

Tõmba VLC media player.

kas VLC player otsib ka automaatselt supakaid jne nagu Bs player?

Gerry

saudi prints

• liige
  • Liitus:15 apr 2005

Vaata postitustharibo, 28 aprill 2013 - 18:52, kirjutas:

Tõmba VLC media player.

Ei otsi. Vähemalt eelmine aasta loobusin ise VLC kasutamisest seetõttu et BS mängis sama hästi kõiki vajalike vorminguid + oskas subtiitreid ise leida.

katkine5

I´m not bossy, I just have better ideas.

• liige
  • Liitus:22 apr 2005
Kui keel piisavalt käpas, soovitan üldse subtiitreid mitte kasutada.
Alcohol is for people who can afford to lose a few brain cells.
For every male action, there is a female overreaction.
Time you enjoy wasting is not wasted time.

haribo

Keep going!

• liige
  • Liitus:06 jaan 2008

Vaata postitustkatkine5, 28 aprill 2013 - 22:05, kirjutas:

Kui keel piisavalt käpas, soovitan üldse subtiitreid mitte kasutada.

üks paras n*ss on nedega, aga kui ma õhtuti voodis vaatan filme jne, siis ei viitsi keskenduda sellele keelele, eriti kui midagi aru ei saa vestlusest jne.

// enda küsimus selline,et kui ma vana arvuti müün maha kus mul on win 7 peale lastud, siis kui ma uue läpaka ostan, kas saan ka uuele läpakale sama plaadi ja koodiga wini peale lasta? või kuidas sellega on? aktiveerid koodi korra ja siis see kasutu?

Muutis haribo, 28 aprill 2013 - 22:25.

gringo

Liige

• liige
  • Liitus:16 sept 2004

Vaata postitustGerry, 28 aprill 2013 - 19:08, kirjutas:

Vaata postitustharibo, 28 aprill 2013 - 18:52, kirjutas:

Tõmba VLC media player.

Ei otsi. Vähemalt eelmine aasta loobusin ise VLC kasutamisest seetõttu et BS mängis sama hästi kõiki vajalike vorminguid + oskas subtiitreid ise leida.

VLC-l ka lisa olemas subtiitrite leidmiseks.
http://addons.videol...?content=148752

Tanel

Liige

• liige
  • Liitus:27 okt 2010
Küsimused kitarritundjatele. Plaan neti teel pill selgeks õppida, tundub tehtav.

200 eest saab korraliku akustilise täismõõdus kitarri kätte? IS Music näiteks on hea pood? Või oskate midagi muud soovitada Tartus?
Ja mida ma peaksin veel ostma? Kott on hinna sees ikka? Igasugused häälestamise aparaadid jms, palju need maksavad?
Tannu.^ & A-ROD

Kickapoo

The world is mine so i piss on the sidewalk

• liige
  • Liitus:10 apr 2008

Vaata postitustTanel, 29 aprill 2013 - 00:54, kirjutas:

Küsimused kitarritundjatele. Plaan neti teel pill selgeks õppida, tundub tehtav.

200 eest saab korraliku akustilise täismõõdus kitarri kätte? IS Music näiteks on hea pood? Või oskate midagi muud soovitada Tartus?
Ja mida ma peaksin veel ostma? Kott on hinna sees ikka? Igasugused häälestamise aparaadid jms, palju need maksavad?

Munga tänava poes on kitarride koha pealt vast kõige asjalikumad tegelased. Kott oleneb, üldjuhul odavate pillidega ei ole kaasas. Basic häälestaja saad 10 euriga.
Mine poodi ja uuri kitarri kohta lähemalt kohapeal. Pilli ostmiseks peaksid kohal käima ja nõu küsima niikuinii.

Rinx

Liige

• liige
  • Liitus:09 jaan 2004
Kust ma korteriuksele kõige parema hinna ja kvaliteedi suhtega lukukomplekti korteri uksele saaksin? Ma ei räägi ühest lukusüdamikust vaid tervest sellest süsteemist. Vahest peab 10minti võtmena nikerdama enne, kui keerama hakkab aga samas mingit jube kallist asja ei raatsi kohe osta sinna.

Vaja midagi sarnast

http://www.lukukesku...ngita-assa-2000

Muutis Rinx, 30 aprill 2013 - 00:45.

martinpoiss

You not disappoint yourself.

• liige
  • Liitus:09 nov 2010
Kus saab tirida windows phone app'e nagu androidile GooglePlayst? Windows phonel on ka eraldi mingi appidekogumik?

Muutis martinpoiss, 30 aprill 2013 - 13:40.

Jooosep

d-.-b

• liige
  • Liitus:14 jaan 2007

Vaata postitustmartinpoiss, 30 aprill 2013 - 13:40, kirjutas:

Kus saab tirida windows phone app'e nagu androidile GooglePlayst? Windows phonel on ka eraldi mingi appidekogumik?

http://www.windowsph...com/et-ee/store
Postitas pildi

8 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 8 külalist, 0 anonüümset kasutajat