Hüppa postitusele

Change

Painavad küsimused

Sellel teemal on 28197 vastust

Novriil

Liige

• liige
  • Liitus:14 veebr 2008
  • Sugu:mees
lan-i jaoks oleneb mis mäng.. cs-is igastahes on vaja vaid kõik arvutid ühte netti paigutada.
Hard work beats talent, when talent doesn't work hard.

Anthrax

[WARNBANNED] ಠ_ಠ

• bannitud
  • Liitus:17 sept 2008

Jupats, 29 märts 2009, 22:56, kirjutas:

Tervist... mul on küsmius, et kui ma tahaksin sõpradega näiteks mingit mängu LANis pelada 3ekesi.. et nagu sõbra toas on kolm PCd et mis juhtmeid või mida oleks vaja et see teostatav oleks ?

Vaata postitust

http://en.wikipedia....crossover_cable
crossover cable
eesti keeles oli vist keerdkaabel / keerukaabel.
sellega ühendate arvutid

XchopperX

Liige

• liige
  • Liitus:01 mai 2004
no LANi jaoks on mitu varianti, kui on näiteks wifi ruuter siis pole mingeid juhtmeid vaja, kõik 3 arvutit saavad lihtsalt selle kaudu ennast ühendada, muidu on sul vaja switchi või ruuterit, kui rohkem kui 2 arvutit ühendad..

switchi või ruuteri kaudu arvutite ühendamiseks pole vaja midagi muud kui piisavas koguses CAT5 juhtmeid (tavaline netikaabel)

Kui tahad ainult 2 arvutit omavahel ühendada aga switchi/ruuterit pole, siis on vaja kas pööratud netikaablit (see sama asi mille inglise keelest tõlkimisega peeeter eelmises postis eriti hakkama ei saanud) või siis teine variant - osta crossover adapter ja kasuta tavalisi CAT5 juhtmeid...

rohkem kui kahe arvuti ühendamiseks on kindlasti vaja switchi või ruuterit.

Muutis XchopperX, 30 märts 2009 - 00:17.

I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.

dcshoecousa

Uustulnuk

• liige
  • Liitus:04 veebr 2008
Kas keegi teab, kuidas oleks võimalik inimest leida netist, kui on teada eesnimi? Ja näo tunnen kah ära.. On see üldse võimalik? Mitmetesse keeltesse rate on tõlgitud? Olid võistlused ja seal oli välismaalasi kah.

Muutis dcshoecousa, 30 märts 2009 - 19:52.

Novriil

Liige

• liige
  • Liitus:14 veebr 2008
Esiteks: mis maalane? otsi selle maa reidist (4chan, limpa vms.) sellest ikka aru saab mis keelt ta räägib ja mis nimi :D

Teiseks: kui esimene ei tööta siis on ka võimalus, et guugeldad ta nime ja paned sealt ülevalt "pildid" väga väike võimalus leida aga mina olen leidnud :D
Hard work beats talent, when talent doesn't work hard.

Kevva.

Liige

• auliige
  • Liitus:18 juuni 2007
Mis programmiga saab Subtiitreid ajastada ?
Bs playeriga oskan ise ka,aga mingit programmi kohe.

*1nsan3*

Liige

• auliige
  • Liitus:06 aug 2004

Defexer, 30 märts 2009, 21:38, kirjutas:

Mis programmiga saab Subtiitreid ajastada ?
Bs playeriga oskan ise ka,aga mingit programmi kohe.

Vaata postitust

TimeAdjuster on see programm, mida sa vajad. ;)

Õpetus:
http://wiki.subclub.ee/index.php/%C3%9Cmbe...nkroniseerimine

kreidy ,

Impossible is nothing.

• liige
  • Liitus:22 okt 2006
Küsimus neile kes fifa 07't on mänginud. Ma ei saa miskipärast vahetusi teha mängu ajal. Kui mängu sain siis sain aga mingil hetkel avastasin, et ei saa ütleb mingi: "Only active controller can access this." vms. Treeningu alt ei saa ka näiteks valida mis tüüpi treening, ütleb sama. Oskab keegi abiks olla?

jev

• liige
  • Liitus:24 dets 2007
  • Sugu:ei ütle
Sa pead mitte hiirega menu's valima vaid keyboardiga, siis peaks saama :D

kreidy ,

Impossible is nothing.

• liige
  • Liitus:22 okt 2006

jfk^, 30 märts 2009, 22:14, kirjutas:

Sa pead mitte hiirega menu's valima vaid keyboardiga, siis peaks saama :D

Vaata postitust

Suured suured tänud sulle. Ongi nii. Mõtlesin mis jama on, igatahes jah tänud.

Külaline_          _*

• külalised
  • Liitus:--
kust saada head hosti mis laseb laadida ftp kaudu ja andme-edastus mahtu on üle 1giga ja kõvaketta ruumi üle 200MB, ja peab ka laskma hotlinkida faile ja reklaame ei tohi olla.
mysql, php, cpanel, emailid ja muud pole vajalikud

ja tasuta peaks olema ka.

DEAD BANG!

granaat

• liige
  • Liitus:27 veebr 2008

, 30 märts 2009, 22:41, kirjutas:

kust saada head hosti mis laseb laadida ftp kaudu ja andme-edastus mahtu on üle 1giga ja kõvaketta ruumi üle 200MB, ja peab ka laskma hotlinkida faile ja reklaame ei tohi olla.
mysql, php, cpanel, emailid ja muud pole vajalikud

ja tasuta peaks olema ka.

Vaata postitust

mul sama värk. Oleks vaja mingid kasvõi lambikat tasuta hosti, millel oleks mahtu vähemalt 1Giga, tahaks paar videot hea kvaliteediga üles panna. [ Legaalne video ]

Posted Image

*1nsan3*

Liige

• auliige

DEAD BANG!, 30 märts 2009, 23:23, kirjutas:

mul sama värk. Oleks vaja mingid kasvõi lambikat tasuta hosti, millel oleks mahtu vähemalt 1Giga, tahaks paar videot hea kvaliteediga üles panna. [ Legaalne video ]

Vaata postitust

http://megavideo.com/

Portaal, kus saad lasta 500 MB videosid ülesse (preemium kasutajad 5 GB videosid) ja videod võid ka privaatseks jätta, et saad jagada ainult kindla lingi kaudu.Ja piirangut videote üleslaskmiseks pole. Lisaks on seal veel raha teenimise võimalus, kui mingi teatud arvu vaatajaid saavutad legaalse videoga, siis saad igasuguseid boonuseid ja isegi preemium kasutajaks.

Muutis *1nsan3*, 30 märts 2009 - 23:10.

XchopperX

Liige

• liige

dcshoecousa, 30 märts 2009, 20:38, kirjutas:

Kas keegi teab, kuidas oleks võimalik inimest leida netist, kui on teada eesnimi? Ja näo tunnen kah ära.. On see üldse võimalik? Mitmetesse keeltesse rate on tõlgitud? Olid võistlused ja seal oli välismaalasi kah.

Vaata postitust

Orkut on ilmselt ainus variant inimest üles leida kui tead ainult eesnime ja nägu, muidugi eeldusel et sellel inimesel on orkuti kasutaja ja et ta orkutis oma nime all on. (Facebookist ka võibolla, ma ei tea kuidas sealsed süsteemid toimivad ainult)

unusta igasugused reidid ära... ülejäänud maailm kasutab kas Orkutit või Facebooki..
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.

Froggy

superhuman.

• liige
  • Liitus:16 sept 2007
Kas CD mängijad/DVD mängijad oskavad .AAC formaadis lugusi mängida?

Chuckie

Jälgi minu lendu kloun ja püüa minu sädemeid!

• liige
  • Liitus:11 jaan 2008
otsi firmanimi , siis saab netist vaadata, kas mängib.
Postitas pildi

*1nsan3*

Liige

• auliige

XchopperX, 31 märts 2009, 00:32, kirjutas:

Orkut on ilmselt ainus variant inimest üles leida kui tead ainult eesnime ja nägu, muidugi eeldusel et sellel inimesel on orkuti kasutaja ja et ta orkutis oma nime all on. (Facebookist ka võibolla, ma ei tea kuidas sealsed süsteemid toimivad ainult)

unusta igasugused reidid ära... ülejäänud maailm kasutab kas Orkutit või Facebooki..

Vaata postitust

Googelda parem. Kõige suurem tõenäosus leida. Ja kui tead veel riiki, siis saad kindla riigi või keele lehti ka otsida.

Edit: My bad. Lugesin just, et teab ees- kui ka perekonnanime. Aga kindlasti annaks ka kuidagi näootsingut luua mingi programmiga. Et teed fotoroboti ja siis hakkad pilte läbi tuhnima. :D

Muutis *1nsan3*, 31 märts 2009 - 12:33.

XchopperX

Liige

• liige

*1nsan3*, 31 märts 2009, 12:58, kirjutas:

Googelda parem. Kõige suurem tõenäosus leida. Ja kui tead veel riiki, siis saad kindla riigi või keele lehti ka otsida.

Vaata postitust

Eee... ta teab ainult eesnime ja nägu... pane google'i otsingusse näiteks "michael" sa saad ligi 600 miljonit vastust + 150 miljonit piltvastust... sa ei leiaks eales üles sellest hulgast otsitud inimest ja lisaks suure tõenäosusega nendest 750miljonist vastusest seda konkreetset michaelit ei ole ka.. vähemasti mitte tuvatataval kujul, kuna ta ei tea perekonna nime...

ja isegi kui ta teaks perekonna nime ka, siis kuidas on google lihtsam variant kui orkut või facebook? google annab sulle mingeid random vastuseid, mis selle nimega seotud on, aga ma usun, et mingit kasu nendest ei oleks.. a'la teadmine et too sama "michael" võitis 5 aastat tagasi üleriikliku olümpiaadi Inglismaal või et ta lõpetas 2 aastat tagasi Cambridge'i Gümnaasiumi.. ma usun, et küsija eesmärk on ikkagi vastava inimesega kontakti saada.

Muutis XchopperX, 31 märts 2009 - 12:07.

Chuckie

Jälgi minu lendu kloun ja püüa minu sädemeid!

• liige
  • Liitus:11 jaan 2008
Probleem seisneb selles , et ei lase Mozillaga Buddypoke . :S:S
Postitas pildi

Krister

Liige

• liige
  • Liitus:22 juuni 2007
  • Sugu:ei ütle
Tere jälle, selline jama nüüd. Avan firefoxi---> Võtan random lehe---> (näiteks orkut.com)---> sulgen firefoxi ----> võtan uuesti firefoxi lahti---> tuleb esimesena see leht ette mis oli viimati kasutuses(See samune orkut.com). Aga pealeheks on siiski www.neti.ee pandud. Tahaks ,et firefoxi avades tuleks valitud leht ette. Keegi oskab öelda milles probleem?
Proovisin IE sellega töötas, lasin firefoxi maha tõmbasin uuesti, ikka sama kammaijaa. Vabandused kui liiga segaselt seletasin.

3 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 3 külalist, 0 anonüümset kasutajat