Hüppa postitusele

Change

Painavad küsimused

• Sa ei saa siia teemasse postitada
Sellel teemal on 28197 vastust

Novriil

Liige

• liige
  • Liitus:14 veebr 2008
  • Sugu:mees
Omfg... Jama käis selle üle, et Alekok otsustas kirjutada pudelile VOL'i, mis esiteks paneb väikeseid lapsi seda ostma (No milline kuueaastane ei tahaks alkoholi juua) ja teiseks, et näitata, et see ikka kääritatud... Pluss see vist ainuke kääritatud kali eestis?

Küsimus siis: Kas jalgpallis võib lahtilöögi ajal olla "teise kapsamaal".. Treener rääkis midagi, et üks inimene võib aga kui ta on siis peab talle söötma.. Ongi nii? Suht jalka võhik seega halp :P
Hard work beats talent, when talent doesn't work hard.

Oskar

Lavaline

• liige
  • Liitus:15 juuli 2006

-novriil-, 2 juuni 2009, 20:54, kirjutas:

Omfg... Jama käis selle üle, et Alekok otsustas kirjutada pudelile VOL'i, mis esiteks paneb väikeseid lapsi seda ostma (No milline kuueaastane ei tahaks alkoholi juua) ja teiseks, et näitata, et see ikka kääritatud... Pluss see vist ainuke kääritatud kali eestis?

Küsimus siis: Kas jalgpallis võib lahtilöögi ajal olla "teise kapsamaal".. Treener rääkis midagi, et üks inimene võib aga kui ta on siis peab talle söötma.. Ongi nii? Suht jalka võhik seega halp :P

Vaata postitust

tglt on asi nii, et kui mängitakse lahti palli, siis ei tohi see sööt minna tagasi, ega otse joont pidi vaid joonest ette poole... nii et söödu vastuvõtja ongi nagu üle joone... teised ei tohi jah üle joone tulla, kuigi kedagi ei koti kui sa oled 1 samm ees või 1 samm taga pool joont.

// novriil, esimene sööt peab olema ette poole, siis võid taha tagasi mängida, mida enemasti tehakse.

Muutis Ozkaar, 02 juuni 2009 - 21:54.

Novriil

Liige

• liige
WUT? :D
MA OLEN JALKA VÕHIK! :) seleta uuesti :huh: Niiet ma ei või oma värava poole tegelt sööta? :P Kõik söödavad ju :rolleyes: Tra noh kõik mingid jalkaprood siin... ma ei mõista muffigi

muhemees

Vana Hea

• liige
  • Liitus:07 juuli 2006
um...ma saan nii aru, et keskmise ringi sees võivad olla 2 inimest: see, kes palli lahti lööb ja teine, kes vastu võtab. vastuvõtja võib vabalt olla ringi sees, a vastaste väljakupoolel keskjoone suhtes.

Ega's midagi, hea et sedagi.

Novriil

Liige

• liige
Ok sain aru :D tänks

Aga veel üks küsimus millest pole veel aru saand...
Kui ma ostan nt. ebayst mingi asja US dollarites siis ümberarvutades Eesti rahasse kas pean korrutama müügi või ostuomaga? :D Mõtlesin küll aga loogika väljalülitatud ja millegipärast ei mõelnud välja :D

ohoooi

Whoa !

• liige
  • Liitus:08 aug 2006
Kuidas toimetada edasi AVI failidega,kui olen filmid tõmmanud ja need tulid kohe avina. Media player ei tunne neid.
Dat is weird !

Novriil

Liige

• liige

ohoooi, 3 juuni 2009, 10:21, kirjutas:

Kuidas toimetada edasi AVI failidega,kui olen filmid tõmmanud ja need tulid kohe avina. Media player ei tunne neid.

Vaata postitust

Tõmba VLC player :D

Tsitaat

Ok sain aru smile.gif tänks

Aga veel üks küsimus millest pole veel aru saand...
Kui ma ostan nt. ebayst mingi asja US dollarites siis ümberarvutades Eesti rahasse kas pean korrutama müügi või ostuomaga? biggrin.gif Mõtlesin küll aga loogika väljalülitatud ja millegipärast ei mõelnud välja biggrin.gif

muhemees

Vana Hea

• liige
  • Liitus:07 juuli 2006
1 USD on ligikaudu 11 EEKi (10,85 vist), seega kui eBays on hind dollarites, siis pead korrutama 11'ga, et saada hinda kroonides

Ega's midagi, hea et sedagi.

Novriil

Liige

• liige
Ei asi polnud selles :D Asi põhimõttes, et kuidas pean korrutama... Kui üks USD on

Ostukurss Müügikurss
Sularaha Ülekanne Sularaha Ülekanne
10.85300 10.86400 11.00600 10.99550

Siis kummaga? :D Asi ei ole selles, et kui osta siis on sellest 10st kroonist nii kahju mille valesti arvutad aga huvist tahaks teada.

// Ok loogiline tegelt :D

Muutis -novriil-, 03 juuni 2009 - 12:24.

kippa2

No Warn

• liige
  • Liitus:17 jaan 2008
kas keegi teab tartus mõnda kulleriteenust kes oleks nõus tüdrukule lilled koos väikse kaardiga kohale viima?

Fhker, 29 jaan 2010, 22:57, kirjutas:

pane vart talle ja jäta maha ära , küll uue leiad.

Vaata postitust

Laur

automaniakk

• auliige
  • Liitus:29 jaan 2006

-novriil-, 3 juuni 2009, 10:38, kirjutas:

Ostukurss           Müügikurss

Siis kummaga? :D Asi ei ole selles, et kui osta siis on sellest 10st kroonist nii kahju mille valesti arvutad aga huvist tahaks teada.

Vaata postitust

Ostukurss näitab seda mis hinnaga pank sinult ostab dollareid,
Müügikurrs on see millega sina ostad pangalt, sina arvesta hinda müügikursi järgi.
"Esiveolisega driftimine?... See on nagu onaneerides orgasmi teeselda."

*1nsan3*

Liige

• auliige
  • Liitus:06 aug 2004
Idiootne küsimus, aga painab. :D

Millest tekib korin kõhus? Tean, et tühjast kõhust, aga mismoodi need seal tekivad jne?

gringo

Liige

• liige
  • Liitus:16 sept 2004

*1nsan3*, 3 juuni 2009, 12:10, kirjutas:

Idiootne küsimus, aga painab. :D

Millest tekib korin kõhus? Tean, et tühjast kõhust, aga mismoodi need seal tekivad jne?

Vaata postitust

Kõht koriseb elava peristaltika (sooletegevuse) korral. Tuleb eristada soolestiku korisemist haigusest - näiteks kui soolestikus on takistus ja sool tugevama tööga "püüab" soolesisu takistusest läbi suruda, põletikust põhjustatud kõhulahtisuse korral jne. - või füsioloogilisest põhjusest - inimesel on harjumuspärane söögi aeg, sooletegevus intensiivistub aga mingil põhjusel süüa ei saa (näljakorinad). Kui on haigusest põhjustatud korisemine, tuleb haigust ravida. Kui on näljast põhjustatud, tuleb süüa. Regulaarne toitumine ongi kõige parem profülaktika.

ohoooi

Whoa !

• liige
  • Liitus:08 aug 2006
Kiired ja vihaseid nelja tahaks.kaks korda tõmmanud,üks vene keeles ja teine mingi kinos filmitud or eriti saast kvaliteet on

Ühel neist on heli probleemid kah :D

Muutis ohoooi, 03 juuni 2009 - 14:30.

Dat is weird !

*1nsan3*

Liige

• auliige

ohoooi, 3 juuni 2009, 15:29, kirjutas:

Kiired ja vihaseid nelja tahaks.kaks korda tõmmanud,üks vene keeles ja teine mingi kinos filmitud or eriti saast kvaliteet on

Ühel neist on heli probleemid kah :D

Vaata postitust

Korralik versioon sellele filmile on ainult sellise nimega:
Fast.and.Furious.REPACK.R5.LiNE.DVDR-COALiTiON

Tõmbamise lingid sellele versioonile:
http://www.rlslog.net/fast-and-furious-pro...ne-xvid-devise/

Versioonide kohta saad infot siit (kui on tuumapommi märk ehk siis nuked, siis pole eriti mõtet tõmmata):
http://vcdq.com/

Muutis *1nsan3*, 03 juuni 2009 - 14:56.

XchopperX

Liige

• liige
  • Liitus:01 mai 2004

*1nsan3*, 3 juuni 2009, 15:38, kirjutas:

Korralik versioon on ainult sellise nimega:
Fast.and.Furious.REPACK.R5.LiNE.DVDR-COALiTiON

Tõmbamise lingid sellele versioonile:
http://www.rlslog.net/fast-and-furious-pro...ne-xvid-devise/

Versioonide kohta saad infot siit (kui on tuumapommi märk ehk siis nuked, siis pole eriti mõtet tõmmata):
http://vcdq.com/

Vaata postitust

Ega ikka ei ole küll :D

DVDRip(DVDR) nimelised on kõik väga hea kvaliteediga..

vältima peaks faile, mille nimes on: "Telesync" või "CAM" või muud sarnased nimetused. Faili kirjelduses on enamasti ka keel ära öeldud, nii et lihtsalt loe, mida sa tõmbad. Kui torrenteid kasutad, siis saad ka teiste kasutajate kommentaare lugeda ja selle järgi on väga lihtne aru saada, mis kvaliteediga asi on.
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.

*1nsan3*

Liige

• auliige

XchopperX, 3 juuni 2009, 15:51, kirjutas:

Ega ikka ei ole küll  :D

DVDRip(DVDR) nimelised on kõik väga hea kvaliteediga..

vältima peaks faile, mille nimes on: "Telesync" või "CAM" või muud sarnased nimetused. Faili kirjelduses on enamasti ka keel ära öeldud, nii et lihtsalt loe, mida sa tõmbad. Kui torrenteid kasutad, siis saad ka teiste kasutajate kommentaare lugeda ja selle järgi on väga lihtne aru saada, mis kvaliteediga asi on.

Vaata postitust

Ma räägin nuked versioonidest. Kui ikka DVDRip on nuked, siis mida sa sellega peale hakkad, kui sul osa filmist kadunud või midagi taolist. :D Jah, võib-olla tundus see sõna "ainult" sellisena ja sellepärast arvasid, et mõtlen kõiki versioone. :D Ei, ma rääkisin ainult sellest filmist.

Muutis *1nsan3*, 03 juuni 2009 - 14:55.

Eisenheim

huvitav

• liige
  • Liitus:17 mai 2008
painab see, et mul on suus haav, õmmeldi kinni, igemete juures ja , et tahaks seda teada , et mis juhtub kui sinna õlu võimingisugune alko peale läheb ?
Posted Image

*1nsan3*

Liige

• auliige

MadV, 3 juuni 2009, 15:58, kirjutas:

painab see, et mul on suus haav, õmmeldi kinni, igemete juures ja , et tahaks seda teada ,  et mis juhtub kui sinna õlu võimingisugune alko peale läheb ?

Vaata postitust

Uuri arsti käest? Telefoni teel peaksid sellise asja kohta ikka infot saama ju.

Muutis *1nsan3*, 03 juuni 2009 - 15:45.

Eisenheim

huvitav

• liige
  • Liitus:17 mai 2008
ma olen alaealine, suht imelik arstile helistada
Posted Image

5 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 5 külalist, 0 anonüümset kasutajat