Change
Sellel teemal on 28197 vastust
Postitatud 07 juuni 2009 - 12:42

kas isiku Mait oma öeldakse Maidu oma või Maidi oma, sõber Mait ise väitis , et see on Maidi ja nii ka minu eesti keele õpetaja, aga tekkis vennaga vaidlus, kuna tema ütleb, et see on Maidu

Postitatud 07 juuni 2009 - 12:47

MadV, 7 juuni 2009, 13:42, kirjutas:
http://www.eki.ee/ke...hp?leht=8&id=84
Endale tundub "Maidu" parem. Pole kunagi kuulnud, et keegi "Maidi" ütleks.
karlk
Postitatud 07 juuni 2009 - 12:49

miks inimväljaheited pruuni värvi on`??
Postitatud 07 juuni 2009 - 13:12

MadV, 7 juuni 2009, 13:42, kirjutas:
ütleks küll,et Maidu.
Puit-Puidu Mait-Maidu
see Maidi tundub kuidagi....imelik

enivey,keegi oskab öelda millal Twilight 2 välja tuleb
Postitatud 07 juuni 2009 - 13:17

Inimeste nimede puhul on enamasti inimene ise otsustaja kuidas tema nime käänatakse. Näiteks ajakirjanikud küsivad alati inimese käest kuidas te oma nime käänate, ei saa ainult mingitele ebamäärastele õigekirjareeglitele keskenduda..
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.
Postitatud 07 juuni 2009 - 14:03

See aasta november 2009 - mu andmed võivad ka valed olla
EDIT: Release date(s) November 20, 2009 (USA)
November 19, 2009 (Australia and New Zealand)
Selle uue filmi nimi on vist new moon vm?
EDIT: Release date(s) November 20, 2009 (USA)
November 19, 2009 (Australia and New Zealand)
Selle uue filmi nimi on vist new moon vm?
Muutis DEMON, 07 juuni 2009 - 14:05.

Vajad õigusalast abi, ning enda teadmised ei hakka peale?
Professionaalne abi http://www.lepmetsnoges.eu/
Postitatud 07 juuni 2009 - 14:13

Defexer, 2 juuni 2009, 16:54, kirjutas:
§ 2. Alkohol(1) Alkohol on toidugrupp, mille moodustavad piiritus ja alkohoolsed joogid.
(2) Piiritus on põllumajandusliku päritoluga toorainest kääritamisel ja sellele järgneval töötlemisel saadud vedelik etanoolisisaldusega alates 96 mahuprotsendist.
(3) Alkohoolne jook on õlu etanoolisisaldusega üle 0,5 mahuprotsendi ja muu joomiseks mõeldud vedelik etanoolisisaldusega üle 1,2 mahuprotsendi. (non-alcohol on väiksem kui 0,5)
(4) Õlu on linnastest või linnastest ja linnastamata materjalist, humalatest ja veest pärmi abil kääritamise teel valmistatud jook, mis võib olla pastöriseeritud.
(5) Kange alkohoolne jook on alkohoolne jook etanoolisisaldusega üle 22 mahuprotsendi.
(6) Lahja alkohoolne jook on alkohoolne jook etanoolisisaldusega kuni 22 (kaasa arvatud) mahuprotsenti.
(7) Vähese etanoolisisaldusega alkohoolne jook on alkohoolne jook etanoolisisaldusega kuni 6 (kaasa arvatud) mahuprotsenti.
(8) Etanoolisisaldus on alkoholi kangus mahuprotsentides, mis väljendab temperatuuril 20 °C mõõdetud etanooli mahu suhet alkoholi üldmahtu samal temperatuuril.
http://www.postimees...ised/196180.php
Noh, üldiselt kui keegi piirab su ostuõigust, siis soovitan pöörduda infoletti või nõuda poe juhatajat.. alkoholivabaõlut võid haarata riiulilt samamoodi nagu liiter keefiri või paki tõmmu komme.
"Igaüks neist on julge, kuni ta on üldise masinavärgi märkamatu osa. Aga niipea kui temale langeb isiklik vastutus, niipea kui valgusekiir temale koondub – kahvatab ta ja saab aru, et temagi on vaid tähtsusetu kübe ja võib iga hetk kõige tühisemalgi põhjusel libastuda. "
— A. I. Solženitsõn
— A. I. Solženitsõn
Postitatud 07 juuni 2009 - 14:43

Clixton, 7 juuni 2009, 14:12, kirjutas:
Lisaks demoni väljatoodud kuupäevadele siis mainiks ära, et filmi nimi on New moon mitte twilight 2, ja siis järgmised osad on vastavalt 'Eclipse' ja 'Breaking Dawn'.
Audi, 7 dets 2009, 21:23, kirjutas:
Postitatud 07 juuni 2009 - 17:59

http://www.upload.ee...75/wut.jpg.html
WTF?
kas ma seda kuidagi"kaotada" ei saa?
mul on kahtlus et ükspäev ma klikin sinna ja kahetsen
WTF?
Postitatud 07 juuni 2009 - 18:00

kas on võimalik kuidagi subtiitreid filmil edasi veidi lükata vms nagu õigeks ajastada, hetkel tuleb veidi hilja
Postitatud 07 juuni 2009 - 18:01

Eks sul on siis valed subtiitreid , ajastada ei saa .Proovi teisi subtiitreid.
I miss the life that I had with you,
I close my eyes hope to see you soon
I close my eyes hope to see you soon
Postitatud 07 juuni 2009 - 18:05

saab küll ju
crtl ja siis noolega edasi tagasi
vähemal BS playeriga
crtl ja siis noolega edasi tagasi
vähemal BS playeriga
Postitatud 07 juuni 2009 - 19:22

Probleem, tahan iPod'i laadida. Olen keset kõrbe koos ühe elektrikontaktiga ja üllatus,üllatus - ühtegi arvutita.
Ehk siis, kui lähen ntx reisile siis tahaks tagasi tulles kah kuulata muusikat, mitte ainult esimesed paar tundi. Näiteks nädalaks lennukiga kusagile x kohta. Et kas eestist saab kah osta midagi sellist, millega annab ipodi laadida ilma arvutita?
Ehk siis, kui lähen ntx reisile siis tahaks tagasi tulles kah kuulata muusikat, mitte ainult esimesed paar tundi. Näiteks nädalaks lennukiga kusagile x kohta. Et kas eestist saab kah osta midagi sellist, millega annab ipodi laadida ilma arvutita?
Ise oled
Postitatud 07 juuni 2009 - 19:29

Pickpocker, 7 juuni 2009, 18:59, kirjutas:
http://www.upload.ee...75/wut.jpg.html
WTF?
WTF?
Seda sa kaotada ei saa , see on reklaam

Postitatud 07 juuni 2009 - 19:35

Postitatud 07 juuni 2009 - 19:57

kunin, 7 juuni 2009, 20:22, kirjutas:
Probleem, tahan iPod'i laadida. Olen keset kõrbe koos ühe elektrikontaktiga ja üllatus,üllatus - ühtegi arvutita.
Osta seina adapteri or smt. mingi 400 eeku oli vist. Otsi kaupsist.
http://www.mac.ee/et...tooted/10002250
Muutis ohoooi, 07 juuni 2009 - 19:58.
Dat is weird !
Postitatud 07 juuni 2009 - 19:59

tegelt olen näinud üldist USB seinalaadijat, et lükkad USB otsa adapterisse ja paned tavalisse stepslisse laadima. netipoes olen küll müügil näinud, a äkki on oomipoes ka olemas, peaks vaatama
Ega's midagi, hea et sedagi.
Postitatud 07 juuni 2009 - 19:59

kunin, 7 juuni 2009, 20:22, kirjutas:
seinalaadijaid on, aga mis minu arust eriti šeff on, et on olemas siuke asi, pmst, kuhu paned patakad ja siis ühendad ipodiga, siis hakkab laadima, uuri näiteks gear4 seeria tooteid.
Postitatud 07 juuni 2009 - 20:00

kunin, 7 juuni 2009, 21:22, kirjutas:
mul näiteks on ostetud USB juhtmele "lisa" selle paned USB otsa külge ja saad seinast laadida mingi 100eeku maksis, rootsist ostsin ja lennukites on müügil päiksepatareiga laadijad( maksavad küll omajagu) sellega saad koguaeg laadida
kunagi müüs osta.ee-s mingi kutt 100kr eest neid seinakaid
Muutis kippa2, 07 juuni 2009 - 20:01.
Postitatud 07 juuni 2009 - 20:15

Pickpocker, 7 juuni 2009, 19:05, kirjutas:
nagu mismoodi ?

1 kasutaja(t) loeb seda teemat
0 liiget, 1 külalist, 0 anonüümset kasutajat