Hüppa postitusele

Change

Painavad küsimused

• Sa ei saa siia teemasse postitada
Sellel teemal on 28197 vastust

ERXOR

Liige

• liige
  • Liitus:14 jaan 2005
  • Sugu:mees
http://muse.mu/shop/

kas siit saab tavalise SEB isic pangakaardiga tellida või on vaja krediitkaarti ?

Muutis ERXOR, 20 juuli 2010 - 11:20.

Postitas pildi

XchopperX

Liige

• liige
  • Liitus:01 mai 2004

ERXOR, 20 juuli 2010, 12:20, kirjutas:

http://muse.mu/shop/

kas siit saab tavalise SEB isic pangakaardiga tellida või on vaja krediitkaarti ?

Vaata postitust

Kuidas sa kujutad ette internetist tellimist deebetkaardiga? Lükkad kaardi floppy auku ja loodad et midagi juhtub?

Internetist saab tellida AINULT krediitkaardiga (muidugi kõiikvõimalikud teised maksmisviisid lisaks). Kui sul SEB isic on, saad sa endale netipangas ju virtuaalse krediitkaardi teha, maksab vist 10 krooni, ise saad otsustada kui suure summa peale kaardi teed (muidugi su kontol olevat summat ei saa ületada) ja saad krediitkaardi numbri, mida netist tellimiseks vaja on, et vastava summa eest osta asju.
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.

ERXOR

Liige

• liige

XchopperX, 20 juuli 2010, 13:36, kirjutas:

Kuidas sa kujutad ette internetist tellimist deebetkaardiga? Lükkad kaardi floppy auku ja loodad et midagi juhtub?

Internetist saab tellida AINULT krediitkaardiga (muidugi kõiikvõimalikud teised maksmisviisid lisaks). Kui sul SEB isic on, saad sa endale netipangas ju virtuaalse krediitkaardi teha, maksab vist 10 krooni, ise saad otsustada kui suure summa peale kaardi teed (muidugi su kontol olevat summat ei saa ületada) ja saad krediitkaardi numbri, mida netist tellimiseks vaja on, et vastava summa eest osta asju.

Vaata postitust

kas see SEB virtuaalse krediitkaardi asi pole mitte ainult 18+ aastaste võimalus?

ja kui ma ise seal saidil nüüd ringi vaatasin rohkem, siis leidsin et:
"We accept a number of major credit and debit cards: Visa Credit, Visa Debit, MasterCard, UK Maestro, Solo, JCB and Electron."

Samas oli seal kirjas ka, et :
"Please note that some Switch, Solo and Visa Electron cards cannot be used for online transactions. This is not because we don't accept them, but because some banks don't allow them to be used online, please check with your bank."

Seega kuna SEB pangakaartidega saab netis ülekandeid ja asju teha, siis kas mitte selle loogika järgi ei peaks tellimine võimalik olema? :D
Postitas pildi

Kr1ss

swag 5000

• liige
  • Liitus:20 mai 2008

ERXOR, 20 juuli 2010, 16:57, kirjutas:

kas see SEB virtuaalse krediitkaardi asi pole mitte ainult 18+ aastaste võimalus?

"We accept a number of major credit and debit cards: Visa Credit, Visa Debit, MasterCard, UK Maestro, Solo, JCB and Electron."

"Please note that some Switch, Solo and Visa Electron cards cannot be used for online transactions. This is not because we don't accept them, but because some banks don't allow them to be used online, please check with your bank."

Seega kuna SEB pangakaartidega saab netis ülekandeid ja asju teha, siis kas mitte selle loogika järgi ei peaks tellimine võimalik olema?  :D

Vaata postitust

see on ainult ameerikas DUH

See on haige kuidas sa võid täiega hoolida tüdrukust aga ta lõpetab ikka selle asshole'iga -.-

XchopperX

Liige

• liige

ERXOR, 20 juuli 2010, 16:57, kirjutas:

Seega kuna SEB pangakaartidega saab netis ülekandeid ja asju teha, siis kas mitte selle loogika järgi ei peaks tellimine võimalik olema?  :D

Vaata postitust

seda 18+ asja ma ei tea, idee poolest ma ei näe põhjust miks peaks see vanusepiir olema, tegu pole ju päris krediitkaardiga, sest kasutada saab ainult olemasolevat raha..

Kui pangaülekande võimalus on, siis muidugi saab ilma krediitkaardita, lihtsalt läbi netipanga (kuigi rahvusvaheline ülekanne on natuke keerukam kui siseriiklik makse ja selle pealt tuleb mingi lisatasu ka maksta mu teada). Üldjuhul pangakaart pole seotud pangaülekandega (deebetkaart on ikkagi füüsiliselt eksisteerivas poes maksmiseks ja automaadist raha välja võtmiseks) ehk siis seal peaks lihtsalt "Bank transfer" võimalus olema.
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.

ERXOR

Liige

• liige

Kr1ss, 20 juuli 2010, 17:02, kirjutas:

see on ainult ameerikas DUH

Vaata postitust

Euroopa veebipoega tegu

Aga no, eks ükspäev proovin lihtsalt siis, kui see pole võimalik, siis katkestan tellimuse lihtsalt, eks näis. Või siis tellin lihtsalt tuttava kaudu, vahet pole.

Muutis ERXOR, 20 juuli 2010 - 16:05.

Postitas pildi

Yes`

Liige

• liige
  • Liitus:05 nov 2006
Kui teil on olnud kogemusi antibiootikumide kuuril alkoholi tarbimisega, siis kas teil esines mingeid kõrvalnähtus vms, ja kui suur oli alkoholi kogus ?

Tulemas on APJ ja tahaks seal ikka alksi ka lahmata, kuigi määrati just antibiootikumide kuur ja ma peaks võtma apj mõlemal päeval 3 antbiootikumi, ei ole vist tervislik kui alkoholi joon või mis :D ?

Väljavalitud

Фашисты!!

• liige
  • Liitus:13 aug 2008

Yes`, 20 juuli 2010, 17:17, kirjutas:

Kui teil on olnud kogemusi antibiootikumide kuuril alkoholi tarbimisega, siis kas teil esines mingeid kõrvalnähtus vms, ja kui suur oli alkoholi kogus ?

Vaata postitust

Alko hakkab kergemini pähe. See on siis omast kogemusest ja niipalju kui sõpradelt jne veel kuulnud. Kogus oli no alla 8e õlle, elus ja terve, pohma ka ei tulnud ja haigemaks ei jäänud.

the beast

Liige

• liige
  • Liitus:17 apr 2010
Kui palju maksab tavainimesele ja õpilasele pilet rongiga tallinnast pärnusse

kunin

xo

• liige
  • Liitus:27 juuni 2005

the beast, 20 juuli 2010, 18:45, kirjutas:

Kui palju maksab tavainimesele ja õpilasele pilet rongiga tallinnast pärnusse

Vaata postitust

85 kr, õpilasele 30% soodust.
www.edel.ee
Ise oled

the beast

Liige

• liige

kunin, 20 juuli 2010, 19:09, kirjutas:

85 kr, õpilasele 30% soodust.
www.edel.ee

Vaata postitust

Neile vist ei sobi, kui ID-kaarti näitad, sest ma muidu õpilane, aga õpilaspilet kadus vana rahakotiga ära :S

Jarmis

Jarmo14

• liige
  • Liitus:06 juuli 2004
Kust ma saaks teada, millal tuleb Twilighti kolmanda osa dvd-rip välja?
muidu õde käib igapäev närvidele, et ma vaataks, kas äkki on hea kvaliteet väljas tõmbamiseks. :D

de Assis Moreira

good life

• liige
  • Liitus:20 sept 2006

Jarmis, 20 juuli 2010, 19:32, kirjutas:

muidu õde käib igapäev närvidele, et ma vaataks, kas äkki on hea kvaliteet väljas tõmbamiseks. :D

Vaata postitust

Seda sa ei saagi täpselt teada imo.

the beast

Liige

• liige
kui dvd väljas, siis ka rip väljas

Kerdo_

``Olukord on sitt, kuid see on väetis minu tulevikule´´.

• liige
  • Liitus:16 veebr 2009

wezz, 17 juuli 2010, 22:25, kirjutas:

Mis laul on Saku On Ice Black reklaamis?

Vaata postitust

Võtsin ühendust tootejuhiga ja tema saatis mulle vastuseks sellise sõnumi, niiet enamus kes vaevlesid selle küsimuse käes, et mis lugu reklaamis on siis see sõnum vastab sellele:

''Tere!
Saku on Ice Blacki reklaamimuusika on loonud Stig Rästa. Stig Rästa tegutseb täna Trafficu kitarristina ning teinud varasemalt muusikat erinevatele bändidele ja artistidele nagu Slobodan River, Traffic jt.
Kaasakiskuv ja meeldejääv lugu reklaamis on loodud Stigi poolt eksklusiivselt vaid Saku on Ice Blacki reklaami jaoks ning tegelikult sellest päris täispikka versiooni ei olegi.
Kuna teleklipp ja selle taustaks mängiv lugu on äratanud paljudes suurt huvi ja tähelepanu, siis on meil erinevaid mõtteid, mida looga edasi teha. Sellest aga täpsemalt juba lähiajal!''

XchopperX

Liige

• liige

de Assis Moreira, 20 juuli 2010, 20:25, kirjutas:

Seda sa ei saagi täpselt teada imo.

Vaata postitust

Päeva täpsusega tõesti saa, aga üldjuhul on vähemasti kuu täpsusega teada millal filmide dvdripid välja tulevad.

sõber google aitab selles osas alati, mul ei ole need lingid peas ja otsida hetkel ei viitsi.

ksenoon

[WARNBANNED] Soliidne härra

• bannitud
  • Liitus:11 nov 2007
Kaua sealt pixmaniast kohale tulevad asjad?
Postitas pildi
vorsprung durch technik

XchopperX

Liige

• liige

ksenoon, 21 juuli 2010, 13:53, kirjutas:

Kaua sealt pixmaniast kohale tulevad asjad?

Vaata postitust

nädal-kaks üldjuhul, aga sealt saab ka kiirteenusega tellida mu teada, mis 3 päevaga igale poole toimetab asju, see küll maksab päris palju rohkem.

Kevva.

Liige

• auliige
  • Liitus:18 juuni 2007

Jarmis, 20 juuli 2010, 19:32, kirjutas:

Vaata postitust

http://www.reelzchannel.com/movie-news/709...vd-release-date

ligikaudu ~ 29 oktoober.

de Assis Moreira

good life

• liige
  • Liitus:20 sept 2006
Kas rolleriga sõites tagaistujal võib olla jalgratta kiiver peas ? Või peab olema ikka mingi parem kiiver nö ?

15 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 15 külalist, 0 anonüümset kasutajat