Hüppa postitusele

Change

Canyourunit-i Probleem.

Sellel teemal on 4 vastust

Kevva

Uustulnuk

• liige
  • Liitus:11 juuli 2008
Nii. Vana arvutiga sain canyourunit.com-ist vaadata mis mängud mul tööle lähevad jms.
Aga uuega on selline värk et kui panen nt mingi suvalist mängu analüüsima siis siit edasi ei lähe:
Analyzing this computer for: Battlefield 2
Before System Requirements Lab can analyze this computer you need to give your permission to download an ActiveX or Java Plug-in component called SysReqLab.cab or SRLApplet from Husdawg, LLC. For more information about this component, see below. You may need to disable any Pop-up blocker you are using in order to use this service.

Status: Downloading...

Niisiis,küsimus on mis teda takistab? Mul on Kõige uuem java,just lasin peale aga ma ei tea kas mul on ActiveX peal sest ei tea kust vaadata saab ja vaatasin et äkki tõmban kuskilt siis ei leidnud mitte kuskilt seda.
Tavaliselt peaks üks asi ette tulema et install vms. aga siiani pole tulnud.
Proovisin Firefox 3 ja ka IE 7.

Edit: IE 7 tuleb selline kiri:
Error: There was a problem downloading the ActiveX component. One of the following happened.

1) You did not give your permission to download the ActiveX component (sysreqlab.cab from Husdawg, LLC). If so, you can start over (you will have to close the browser and start over), run this service again and give your permission.

2) Your browser settings do not allow browser Plug-ins to be installed. You can change your settings and try again.

Ja üleval on koguaeg selline "Internet Explorer is currently running with add-ons disabled".

Muutis Kevva, 13 juuli 2008 - 16:42.

Defexer olen. :D
Lihtsalt teistele teadmiseks.

>JaCk<

Liige

• auliige
  • Liitus:05 mai 2007
  • Sugu:mees
IE 7'l mine Tools-Security-Custom level ja seal vali Reset...
Peale seda pane browser kinni ja uuesti tööle.On abi?
Postitas pildi

-=TaNeL=-

Liige

• liige
  • Liitus:18 veebr 2005
  • Sugu:mees
Minu meelest lõhnab hoopis selle järele, et sa oled Internet Explorer (No Add-ons) käivitanud tavalise asemel.

Kevva

Uustulnuk

• liige
Ei aidanud.

To tanel: kuidas ma saaksin siis selle maha võtta ?

Muutis Kevva, 13 juuli 2008 - 16:51.

Kevva

Uustulnuk

• liige
Mul vaja asi korda saada, ehk BUMP!

1 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 1 külalist, 0 anonüümset kasutajat