Change
Sellel teemal on 950 vastust
Postitatud 29 juuli 2008 - 19:33
See on vist Drum and Bass
Postitatud 29 juuli 2008 - 19:38
Sain aru jah,aga varem ei anna Dnb-d lasta?
Aristoteles:“Tolerants ja apaatia on sureva ühiskonna viimased voorused.”
Postitatud 29 juuli 2008 - 19:39
raux111, 29 juuli 2008, 20:38, kirjutas:
ega sinu järgi ei hakata siin muusikat laskma
Postitatud 29 juuli 2008 - 19:41
kuidas see raadio neonetiga seotud on üldse?
<span style='font-size:8pt;line-height:100%'>Who's that riding into the sun.<br /><br /><br /><br />
Who's the man with the itchy gun.<br /><br /><br /><br />
Who's the man who kills for fun!<br /><br /><br /><br />
Psy-cho Dad. Psycho Dad. Psycho Dad!<br /><br /><br /><br />
He sleeps with a gun, but he loves his son.<br /><br /><br /><br />
Killed his wife 'cause she weighed a ton... Psycho Dad!</span>
Who's the man with the itchy gun.<br /><br /><br /><br />
Who's the man who kills for fun!<br /><br /><br /><br />
Psy-cho Dad. Psycho Dad. Psycho Dad!<br /><br /><br /><br />
He sleeps with a gun, but he loves his son.<br /><br /><br /><br />
Killed his wife 'cause she weighed a ton... Psycho Dad!</span>
Postitatud 29 juuli 2008 - 19:47
RED, 29 juuli 2008, 20:41, kirjutas:
Kuidas ? Enamus foorumi kasutajad on siiski selle raadioga seotud ju.
Neonetis tuli algul see mõte jms.
jou
Postitatud 29 juuli 2008 - 20:02
Trane ära nüüd nutma kah hakka.
Aristoteles:“Tolerants ja apaatia on sureva ühiskonna viimased voorused.”
Postitatud 29 juuli 2008 - 20:17
Keegi võiks mingit head klubmuusikat ka lasta mingi aeg . Nt neljap. või reede võiks lasta.
Jään homset metsavarase tantsuõhtut ootama.
Jään homset metsavarase tantsuõhtut ootama.
Muutis Downed Bitch, 29 juuli 2008 - 20:18.
Postitatud 29 juuli 2008 - 20:19
Downed Bitch, 29 juuli 2008, 21:17, kirjutas:
Ta lubas seal kangemat sorti muusikat lasta
"Igaüks neist on julge, kuni ta on üldise masinavärgi märkamatu osa. Aga niipea kui temale langeb isiklik vastutus, niipea kui valgusekiir temale koondub – kahvatab ta ja saab aru, et temagi on vaid tähtsusetu kübe ja võib iga hetk kõige tühisemalgi põhjusel libastuda. "
— A. I. Solženitsõn
— A. I. Solženitsõn
Postitatud 29 juuli 2008 - 20:33
kanakukk jr, 29 juuli 2008, 22:19, kirjutas:
Näha jah kui hardstyle/hardcore on alla pandud.
Postitatud 29 juuli 2008 - 20:49
Postitatud 29 juuli 2008 - 20:49
Postitatud 29 juuli 2008 - 20:58
Võiks rohkem uuemaid lugusid olla aga eks neid saab kuulda ju õigetest raadiotest nagu sky plus, star fm jne... aga ikkagist
kust omale raadioa ega saab proneerida?
Postitatud 29 juuli 2008 - 21:10
Homme jälle mega-giga saade.
Mõtlesin, et võiks teha wishlisti.
Saadke NN-is mulle PM-id soovidega
Saate ajal soove siis nagu vastu ei võtaks.
Aga soovige Rokki ikka
.
Mõtlesin, et võiks teha wishlisti.
Saadke NN-is mulle PM-id soovidega
Saate ajal soove siis nagu vastu ei võtaks.
Aga soovige Rokki ikka
Muutis megamees, 29 juuli 2008 - 21:13.
Postitatud 29 juuli 2008 - 21:10
Postitatud 29 juuli 2008 - 21:11
Alates 22:00 võiks tulla mingit klubi ja reivimuusikat iga õhtu. Päeval niisama kõik segamini, nagu praegu on vist juba. Hea raadio muidu. ;)
Postitatud 29 juuli 2008 - 21:13
Monstercockmayhem, 29 juuli 2008, 22:10, kirjutas:
See ja see sai bänni, uusi liikmeid niipalju, sünnipäevalised jne

"When people say plz because it's shorter then please, I say no because it's shorter then yes."
Postitatud 29 juuli 2008 - 21:18
Kuidas kasutada NeoNeti jututuba mugavamalt?
Selleks on loodud spetsiaalne client-programm mIRC. mIRC on märgatavalt mugavam, kui seda on java-põhine jutuka aken. Samuti sööb see oluliselt vähem sinu arvuti mälu.
Minu poolt üles laetud programmis on lisaks kõigele mulle ka sellised funktsioonid olemas, mis automaatselt liitub serverisse ühendades #NeoNet.ee ja #jamradio kanalisse. #NeoNet.ee kanalist on teil võimalik kiirelt ja operatiivselt abi küsida NeoNet.ee juhtkonnalt, samuti pakume seal teavet muudatuse ja uuenduste kohta, mis tulekul on.
Olgu, olen nõus kasutama, kuid kust saan ma programmi ning samuti olen programmide alal võhik ning arvatavasti ei oska seda "asjandust" tööle panna
.
Pole midagi! Programmi saad siit: http://nero.pri.ee/i...ipt_ver_1.5.rar. Programm ei sisalda viiruseid ega nuhkvara. Kaspersky võib nõuda teilt teatud ligipääsu lubamist (aga võib-olla ei nõua ka, sest mul on turvasettingud üsna põhjas ja küsitakse iga programmi käivitamisel luba
).
Peale tõmbamist paki programm lahti, ava tekkinud kaust ning käivita fail mirc.exe (selline sinise-punase-kollase logoga mingi kollane rõõmus nägu). Sulle peaks avanema aken, mis teatab, et kas sul on veel 30 päeva tasuta kasutamist järel või siis sa peaksid ostma litsentsi.
Pilt: http://nero.pri.ee/ER/mirc1.PNG
Pole midagi. Minul läheb juba kuues aasta ilma litsentsita... pead lihtsalt 5 sekundit ootama ning siis saad juba continue vajutada (või siis otsi netist litsents
). Edasi tuleb täita lahtrid sinu kasutaja kohta.
Pilt: http://nero.pri.ee/ER/mirc2.PNG
Esimesse kasti pane nimi (nimi ei pea päris olema)
Teise kasti oma e-mail (samuti ei pea see päris olema)
Kolmandasse kasti nimi mida tahad jutukas kasutada.
Neljandasse kasti alternatiivne nimi (soovitav). Ei pea lisama aga kui näiteks on nimi kasutuses (näiteks internetiühendus jookseb kokku, siis sinu esmane nimi jääb jutukasse) siis võtab ta automaatselt alternatiivse nime.
Nüüd peaks kõik valmis olema. Järgmisena vajuta nuppu "Connect to server".

Samuti võid ka akna kinni panna ja lihtsalt "välgunuppu" kasutada.

Ühel või teisel moel ühendust alustades hakkavad jooksma kirjad ning peatselt oledki kanalites #neonet.ee ja #jamradio. Muide, mingeid lisakäske selleks kirjutama ei pea! Seadistasin programmi nii, et igakord ühendust alustades liituks nende kanalitega.

Appi appi! See on kõik liiga keeruline!?!?
Pole midagi! Iga asi on alguses keeruline, kuid igasugune oskus tuleb elus kasuks ning kui millestki aru ei saanud, siis loomulikult olen meeleldi valmis õpetama/abistama.
Muide, kui jutukat parasti ei kasuta, siis võid teha _ kriipsul või lihtsalt vajutada programmi peale, mis asetseb sarnaselt MSNi akendega taskbaril ning programm sulgub ennast sinna, kus asetseb sinu kell, kuupäev jms. Hiljem, kui soovid uuesti rääkima hakata, otsi see sama logo üles kellaaja juurest, tee 2 klõpsu selle peale ning aken avaneb taaskord!
Mida tasuks teha, et keegi teine minu nimega ei saaks jututuppa siseneda?
Selleks kirjuta käsk /ns register PAROOL EMAIL. Emailile tuleb seejärel aktiveerimiskiri, sisesta see mIRC aknasse. Nüüd oled oma kasutaja registreerinud (NB! Jälgi teateid).
Teinekord saad sisenemisel ennast tuvastada vajutades F3 nuppu või kirjutades /identify SINUPAROOL. Enne tuvastamist vajuta kindlasti IRCWORLD akna peale, sest muidu võib juhtuda, et kanalisse kirjutades jääb / märk eest ära ja siis näevad teised sinu parooli. Kui sa teed seda IRCWORLD aknas, siis sellist asja ei juhtu!
Kui juhtub, et keegi üritab "nalja" teha ja võtab ajutiselt sinu kasutajanime, siis saad teda serverist eemaldada käsuga /ns ghost sinukasutaja sinuparool. NB! Jällegi tee seda aknas IRCWORLD, sest muidu võib juhtuda, et keegi näeb su parooli (ka sinu nime kasutav inimene ning siis võid oma kasutajast ilma jääda, sest parooli saab muuta!).
Selleks on loodud spetsiaalne client-programm mIRC. mIRC on märgatavalt mugavam, kui seda on java-põhine jutuka aken. Samuti sööb see oluliselt vähem sinu arvuti mälu.
Minu poolt üles laetud programmis on lisaks kõigele mulle ka sellised funktsioonid olemas, mis automaatselt liitub serverisse ühendades #NeoNet.ee ja #jamradio kanalisse. #NeoNet.ee kanalist on teil võimalik kiirelt ja operatiivselt abi küsida NeoNet.ee juhtkonnalt, samuti pakume seal teavet muudatuse ja uuenduste kohta, mis tulekul on.
Olgu, olen nõus kasutama, kuid kust saan ma programmi ning samuti olen programmide alal võhik ning arvatavasti ei oska seda "asjandust" tööle panna
Pole midagi! Programmi saad siit: http://nero.pri.ee/i...ipt_ver_1.5.rar. Programm ei sisalda viiruseid ega nuhkvara. Kaspersky võib nõuda teilt teatud ligipääsu lubamist (aga võib-olla ei nõua ka, sest mul on turvasettingud üsna põhjas ja küsitakse iga programmi käivitamisel luba
Peale tõmbamist paki programm lahti, ava tekkinud kaust ning käivita fail mirc.exe (selline sinise-punase-kollase logoga mingi kollane rõõmus nägu). Sulle peaks avanema aken, mis teatab, et kas sul on veel 30 päeva tasuta kasutamist järel või siis sa peaksid ostma litsentsi.
Pilt: http://nero.pri.ee/ER/mirc1.PNG
Pole midagi. Minul läheb juba kuues aasta ilma litsentsita... pead lihtsalt 5 sekundit ootama ning siis saad juba continue vajutada (või siis otsi netist litsents
Pilt: http://nero.pri.ee/ER/mirc2.PNG
Esimesse kasti pane nimi (nimi ei pea päris olema)
Teise kasti oma e-mail (samuti ei pea see päris olema)
Kolmandasse kasti nimi mida tahad jutukas kasutada.
Neljandasse kasti alternatiivne nimi (soovitav). Ei pea lisama aga kui näiteks on nimi kasutuses (näiteks internetiühendus jookseb kokku, siis sinu esmane nimi jääb jutukasse) siis võtab ta automaatselt alternatiivse nime.
Nüüd peaks kõik valmis olema. Järgmisena vajuta nuppu "Connect to server".

Samuti võid ka akna kinni panna ja lihtsalt "välgunuppu" kasutada.

Ühel või teisel moel ühendust alustades hakkavad jooksma kirjad ning peatselt oledki kanalites #neonet.ee ja #jamradio. Muide, mingeid lisakäske selleks kirjutama ei pea! Seadistasin programmi nii, et igakord ühendust alustades liituks nende kanalitega.

Appi appi! See on kõik liiga keeruline!?!?
Pole midagi! Iga asi on alguses keeruline, kuid igasugune oskus tuleb elus kasuks ning kui millestki aru ei saanud, siis loomulikult olen meeleldi valmis õpetama/abistama.
Muide, kui jutukat parasti ei kasuta, siis võid teha _ kriipsul või lihtsalt vajutada programmi peale, mis asetseb sarnaselt MSNi akendega taskbaril ning programm sulgub ennast sinna, kus asetseb sinu kell, kuupäev jms. Hiljem, kui soovid uuesti rääkima hakata, otsi see sama logo üles kellaaja juurest, tee 2 klõpsu selle peale ning aken avaneb taaskord!
Mida tasuks teha, et keegi teine minu nimega ei saaks jututuppa siseneda?
Selleks kirjuta käsk /ns register PAROOL EMAIL. Emailile tuleb seejärel aktiveerimiskiri, sisesta see mIRC aknasse. Nüüd oled oma kasutaja registreerinud (NB! Jälgi teateid).
Teinekord saad sisenemisel ennast tuvastada vajutades F3 nuppu või kirjutades /identify SINUPAROOL. Enne tuvastamist vajuta kindlasti IRCWORLD akna peale, sest muidu võib juhtuda, et kanalisse kirjutades jääb / märk eest ära ja siis näevad teised sinu parooli. Kui sa teed seda IRCWORLD aknas, siis sellist asja ei juhtu!
Kui juhtub, et keegi üritab "nalja" teha ja võtab ajutiselt sinu kasutajanime, siis saad teda serverist eemaldada käsuga /ns ghost sinukasutaja sinuparool. NB! Jällegi tee seda aknas IRCWORLD, sest muidu võib juhtuda, et keegi näeb su parooli (ka sinu nime kasutav inimene ning siis võid oma kasutajast ilma jääda, sest parooli saab muuta!).
"Igaüks neist on julge, kuni ta on üldise masinavärgi märkamatu osa. Aga niipea kui temale langeb isiklik vastutus, niipea kui valgusekiir temale koondub – kahvatab ta ja saab aru, et temagi on vaid tähtsusetu kübe ja võib iga hetk kõige tühisemalgi põhjusel libastuda. "
— A. I. Solženitsõn
— A. I. Solženitsõn
Postitatud 29 juuli 2008 - 21:41
Postitatud 29 juuli 2008 - 21:46
Maku., 29 juuli 2008, 22:41, kirjutas:
GOOGELDA !!! tglt ma arvan et kui sul plugin olemas ei tohiks see raske olla et õppida
Postitatud 29 juuli 2008 - 22:25
Just nimelt mu härrased homme 20.00 saate a drum budjetit.

Elu mõtte on saanud see kätte, kes suudab elada olevikus, mitte pidevas minevikumeenutamises ega tuleviku ootamises.
3 kasutaja(t) loeb seda teemat
0 liiget, 3 külalist, 0 anonüümset kasutajat

See teema on suletud
Tagasi üles