Hüppa postitusele

Change

Müüa Iphone 16gb 3g

Sellel teemal on 58 vastust

KeegiKolmas

Liige

• liige
  • Liitus:16 nov 2005
  • Sugu:mees

Vans^, 8 sept 2008, 17:23, kirjutas:

Aga kui operaator on Tele2, siis ei saagi 3G netis käia?

Vaata postitust

http://www.tele2.ee/...e_internet.html

inz2260

Uustulnuk

• liige
  • Liitus:08 sept 2008
millal ilma ettemaksuta saab

KeegiKolmas

Liige

• liige
no kui mul esimene laar müüdud oktoobris, ja õnnelikud kliendid ka siit foorumist, siis võibolla tellin 5-10, mida saab ilma ettemaksuta.
Point on selles, et ma ei julge tellida niisama lampi kõigile kes kirjutavad, et on 100% kliendid.
Alati on ära ütlejaid ja mõni targutab niisama.
Mida ma teen pärast 20 iphonega kui mul ostjaid ei ole?
See ettemaks ei pea isegi nii suur olema, aga eks hakkame sellega tegelema siis kui neonetis vähemalt mingi 10 õnnelikku omaniku olemas vms, siis teate, et ei lase üle vms.
MA isegi ei käse kellelgi põrsast kotis osta, kui esimese enda kätte saan, siis teen ma pildid karbi sisust, telefonist jne jne.
Kõik kes tahavad võivad muga kokkusaamise kokku leppida ja seda näppida kah.
See nn ettemaks on pigem nagu garantii mulle, et mul on ostja, mitte niisama lõõpia, kuna tean omast kogemusest kuidas eriti võõrad inimesed alt ära hüppavad.

inz2260

Uustulnuk

• liige
  • Liitus:08 sept 2008
Mina olen 100% ostja võin anda 100 ettemaku max kuna olen suhtselt ebausklik ettemaksudess. Tahaks ka seda näppida, olen Tartust.

KeegiKolmas

Liige

• liige

inz2260, 9 sept 2008, 20:18, kirjutas:

Mina olen 100% ostja võin anda 100 ettemaku max kuna olen suhtselt ebausklik ettemaksudess. Tahaks ka seda näppida, olen Tartust.

Vaata postitust

Saa ei pea midagi ettemaksuks andma kui ei taha, lihtsalt oota ära kuni siit foorumist õnnelikud kliendid olemas.
Kui asi korralikult käima lükkub, eks tellin mingi 10 ikka, mis lähevad täis hinnaga ja ilma mingisuguse ettemaksuta.

ol1wer

Uustulnuk

• liige
  • Liitus:02 juuli 2008
ostaks kui kõik nii nagu eespool kirjeldatud.

sten897

Uustulnuk

• liige
  • Liitus:09 sept 2008
keegi kolmas...seleta ära kuidas on need iphone-d unlockitud ehk siis võrguvabad kui see veel ei ole iphone 3g puhul tarkvaraliselt võimalk?

Kethmar

eiC

• liige
  • Liitus:08 juuni 2006
Eriti IPhonest vaimustuses ei ole, aga noh, kunagi , kui teed ka käest-kätte tehinguid ning ka rahaline seis korras, siis eks näis, vb isegi ostab.

Postitas pildi
Veebilahendused ja graafiline disain- salumets.kethmar.ee

KeegiKolmas

Liige

• liige

sten897, 9 sept 2008, 21:40, kirjutas:

keegi kolmas...seleta ära kuidas on need iphone-d unlockitud ehk siis võrguvabad kui see veel ei ole iphone 3g puhul tarkvaraliselt võimalk?

Vaata postitust

Ja sinu andmed pärinevad kust?
Lao ikka mõned faktid enne letti kui jaurama tuled.
Eks näeme paari päeva pärast :)

sten897

Uustulnuk

• liige
ksut mu andmedd pärinevad ? mine googelda ise või mine vaata iphone.spot.ee . ainuke võimalus unlocikda iphone 3g on panna sim kaardi ja telefoni vähele väike jubla selle kohta lähemalt: http://www.any-network.com/ . tarkvaraliselt ei ole võimalik unlockida iphone 3g. ja selle kinnituseks : This is the only way you can unlock the iPhone 3G. You can NOT unlock an iphone 3G via software. There are plenty of companies on the internet advertising unlocking 3g phones via software but if you read the small print they don't actually unlock the phone for use on any network, all they do is jailbreak it , which means you can load any software on it. Other companies also claim to unlock the phone however you can't use 3g data and have to keep swapping your simcard to an unlocked phone to gain a signal and then back again. Kõik selle saad ka välja luge anynetworki esilehelt. ja huvitav kuidas sa need telefonid usa-st said? at&t võrgus on sama süsteem mis emt-s pm. sa pead tegema lepingu ja iga kuu maksma. alles peale esiemst kuud sa saad lepingulpetamistasu maksta ja nii tuleb umbes iphone hinnaks usast 7-9k. ja kuidas ainult hinnaks 5500.- kui juurde veel tarnekulud. väga kahtlane.

KeegiKolmas

Liige

• liige

sten897, 9 sept 2008, 23:08, kirjutas:

ksut mu andmedd pärinevad ? mine googelda ise või mine vaata iphone.spot.ee . ainuke võimalus unlocikda iphone 3g on panna sim kaardi ja telefoni vähele väike jubla selle kohta lähemalt: http://www.any-network.com/ . tarkvaraliselt ei ole võimalik unlockida iphone 3g. ja selle kinnituseks : This is the only way you can unlock the iPhone 3G. You can NOT unlock an iphone 3G via software. There are plenty of companies on the internet advertising unlocking 3g phones via software but if you read the small print they don't actually unlock the phone for use on any network, all they do is jailbreak it , which means you can load any software on it. Other companies also claim to unlock the phone however you can't use 3g data and have to keep swapping your simcard to an unlocked phone to gain a signal and then back again.  Kõik selle saad ka välja luge anynetworki esilehelt. ja huvitav kuidas sa need telefonid usa-st said? at&t võrgus on sama süsteem mis emt-s pm. sa pead tegema lepingu ja iga kuu maksma. alles peale esiemst kuud sa saad lepingulpetamistasu maksta ja nii tuleb umbes iphone hinnaks usast 7-9k. ja kuidas ainult hinnaks 5500.- kui juurde veel tarnekulud. väga kahtlane.

Vaata postitust

Need ei ole ostetud poest vaid hulgimüütelt.
Igastahes, eks näeme kas su jutt vastab tõele või mitte siis kui ma esimese isendi enda kätte saame.
Kuigi minule kinnitati, et need töötavad igas võrgus :)

sten897

Uustulnuk

• liige
minuteada on kõigil telefonidel kohe lukk peal kohe tehasest tulles. aga eks näeb.kugii ma olen üsna kindel et locked. kuna sa saadki esimese kätte?

KeegiKolmas

Liige

• liige

sten897, 9 sept 2008, 23:44, kirjutas:

minuteada on kõigil telefonidel kohe lukk peal kohe tehasest tulles. aga eks näeb.kugii ma olen üsna kindel et locked. kuna sa saadki esimese kätte?

Vaata postitust

Peaks tulema lähima 4 päevajooksul

KeegiKolmas

Liige

• liige
Hetkel jääb äri katki kahjuks, kuna saadetis mis saadeti, ei vastanud täielikult meie ootustele.
Loe: Lasti üle :)
Igastahes, asi päris katki ei jää, kui mingit uuemat infi tuleb, siis kindlasti annan siin teada.

Daft Punk

Liige

• liige
  • Liitus:25 juuni 2008
Ühesõnaga Hiphone siis ? :)

Pooned :grrr:

Muutis JoonasT, 10 september 2008 - 15:17.

Interior Crocodile Alligator

Dj Muff

Oeeee

• liige
  • Liitus:31 dets 2003

KeegiKolmas, 10 sept 2008, 09:54, kirjutas:

Hetkel jääb äri katki kahjuks, kuna saadetis mis saadeti, ei vastanud täielikult meie ootustele.
Loe: Lasti üle :)
Igastahes, asi päris katki ei jää, kui mingit uuemat infi tuleb, siis kindlasti annan siin teada.

Vaata postitust

Las ma arvan, tel oli Locked :grrr: ?

DEAD BANG!

granaat

• liige
  • Liitus:27 veebr 2008
Vaata äkki saad odava hinnaga iPhone 1, mitte 3G, vaid see esimene.

Posted Image

Sarah EST

Liige

• liige
  • Liitus:23 apr 2005
said siis t2na k2tte?
kui oli lukus siis v6in m6elda ka lukus varjandi ostmisest.
anna teada siis

Nemesys

Liige

• liige
  • Liitus:05 juuni 2007
Ma panin ka googles otsingusse iPhone 16gb cheap , mõni pakkus 300 doltsi mõni 40(!) doltsi eest :D

Enamus aadressid kus cheap iPhone müüakse on UK omad , äkki neil mingi värk ongi mingi hulgimüügiga.

Tavaliselt on PANGlehtedel pikk list telefonidest , kus kõik maksavad ca 3 korda vähem kui poes ja saab veel 3 telefoni kui 2 eest maksad , igatahes suht PANG!:P

1 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 1 külalist, 0 anonüümset kasutajat