Jump to content

Change

Sõreste Öine Mäkketõus 2008


  • You cannot reply to this topic
1 reply to this topic

#1
ohoooi

    Whoa !

  • liige
  • Posts:8,593
  • Joined:08 Aug 2006
  • Sugu:mees
  • Asukoht:Tagadi.
nii nii, siis,ise pole kindel kas olen,aga teie minge kõik,sest mäkketõus on üks võimas kogemus!

Sõreste öine mäkketõus 2008 »

Öine mäkketõus Sõreste karjääris 13. septembril 2008 a.

Posted Image

13 septembril algab 18.00 ATV’de presentatsioonmäkketõusuvõistlus. Kohe pärast seda, hiljemalt 19.00, algab Õine mäkketõus. Esimesena lähevad starti KROSSI klass, seejärel URAL klass ja viimaks SPETSIAALKLASS.
Mägi on eelmiste aastatega võrreldes saanud uue ilme - mäejalamile on tekkinud suur võimas süvend, sealt edasi on pikk ja järsk liivane tõus ning viimaks tuleb "magustoit" - järsk umbes 15 -20 m pikkune sein kust üles saamiseks on vaja lennata ratta seljas.
Aga eks näis kes sealt siis üle lendab.
Soovitame tulla kohale varem, et ei oleks piletijärjekorras vaja oodata. Üritus algab õigel ajal ja peaks kestma umbes 3 tundi ehk siis 23.00 paiku pilkases pimeduses toimuvad finaalsõidud ja lendab taevasse rohkelt pürotehnikat. Kogu üritusel toimuv on nähtav suurel ekraanil, kus igat sõitu saab jälgida nii reaalajas kui ka läbi kaamerameeste vaadete - mäe otsast, keskelt kui ka mäe alt ja samuti aegluubis.
Tartu poolt tulles saab Sõrestesse Kanepist vasakule keerates, kuhu paneme samuti mäkketõusuviidad.
Mäkketõusul olemas õhtujuhid, muusika, toitlustus ja kõik muu, mis reklaamis lubatud.
Pärast võistlust on afterparty võistlejatele ja nende tiimidele ennem Rõugesse sissesõitu Kanarbiku turismitalus. Kanarbiku turismitalus on võimalik soovijatel reserveerida endale tuba või kämping (tubade reserveerimise nr 56956159). Kogu rahvale toimub afterparty Kõrts Boshwehckteris.
VÕISTLEJATE AUTASUSTAMINE TOIMUB KANARBIKU TURISMITALUS.
Lisainfot saate telefonil 53739242 Alar või 5167500 Arvi

http://www.maddevil.ee/index.php?id=4

'
Tean mõnda foorumlast,kes ei osanud ennem midagi arvata mäkketõusust,kui käis ise kohal ja ta ei kahetsenud. te saate üksnes ainult rahvana olles adre laksu,kaasa elamine,hea seltskond,kõik hea...!

Minge kindlasti.

Edited by ohoooi, 10 September 2008 - 21:22.

Dat is weird !

#2
Kaido

    Liige

  • liige
  • Posts:1,642
  • Joined:04 May 2005
  • Sugu:mees
  • Asukoht:Valgamaa/Tartumaa
Njaa, olin ise algul kindel mineja, sai plaane tehtud juba peale Rannu mäkekat, kuid nüüd tänu finantsseisule pole hetkel võimalik kohale veerada, kuid mäkketõus on üleüldse parim asi maailmas minu jaoks, esimest korda vaatama sattusin tänu sugulastele, siis ei osanud sellest veel midagi arvata, kuid nüüd olen paadunud fänn, kes ei suuda ilma Hillclimbita elada.
Soovitan ise ka kindlalt igaühel kohale minna, kel vähegi võimalus. Osadele kes tahavad täpsemat kohta, siis Sõreste Karjäär on samal ristil kust näitab Maanteemuuseumi peale pööramist, kuid vasakule keeramise asemel tuleb paremale keerata ja suht koht kohal(muidugi on ka viidad olemas, kuid täpsustan huvilistele, endal oli algul üsna raske leida Sõrestet).





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users