Küsimuste ja muu korral: tprwr@hot.ee
Change
Sellel teemal on 14 vastust
Postitatud 21 detsember 2008 - 14:15
Tere, olen Tupperware esitleja, ning pakun Teilegi meie tooteid. Hetkel on olemas palju sooduspakkumisi ja väikseid kingitusi. Saadan Teile sooduspakkumised ja kui olete huvitatud siis jätke siia oma meili aadress.
Postitatud 21 detsember 2008 - 14:25
Mis. Asi. On. Tupperware, kodulehte või midagi pole?
Audi, on 7 dets 2009, 21:23, said:
Postitatud 21 detsember 2008 - 14:28
Köögitarvete valmistaja peaks olema
Postitatud 21 detsember 2008 - 14:31
Tupperware on jah köögi nende plastmassist karpide tootaja or somt.
aga ma väga kahtlen, et selle teema tegija on see, kes ta väidab olevat.
Postitatud 21 detsember 2008 - 14:33
Teate austatud teemaalgataja, jääge palun enda liistude juurde ja müütage neid karbikesi nii nagu teile ette nähtud, külastage vanatüdrukuid ja korraldage seal söömaõhtuid.
Postitatud 21 detsember 2008 - 14:33
Tean, et mu naabrid kasutavad neid maagilisi tooteid. Ning mulle paistab, et Tupperware toob rõõmu igasse peresse, sest mu naabritel on koguaeg nägu naerul ning tuju hea. Oleks ise ka väga huvitatud nendest imepärastest Tupperware toodetest. Mis saakski olla parim, kui hoida oma kartuliputru või siis hoopiski keelt alla viivat kohupiimakisselli Tupperware karbis.
Palun kindlasti saata mulle infot sooduspakkumiste kohta e-maili aadressile r2ppar@msn.com
Lisaks võite mind ka msn'i lisada, sest mul on kindlasti palju igasuguseid detailseid küsimusi erinevate Tupperware toodete kohta! r2ppar@msn.com
Palun kindlasti saata mulle infot sooduspakkumiste kohta e-maili aadressile r2ppar@msn.com
Lisaks võite mind ka msn'i lisada, sest mul on kindlasti palju igasuguseid detailseid küsimusi erinevate Tupperware toodete kohta! r2ppar@msn.com
Postitatud 21 detsember 2008 - 14:44
Teodor Mehine, 21 dets 2008, 15:33, kirjutas:
Tean, et mu naabrid kasutavad neid maagilisi tooteid. Ning mulle paistab, et Tupperware toob rõõmu igasse peresse, sest mu naabritel on koguaeg nägu naerul ning tuju hea. Oleks ise ka väga huvitatud nendest imepärastest Tupperware toodetest. Mis saakski olla parim, kui hoida oma kartuliputru või siis hoopiski keelt alla viivat kohupiimakisselli Tupperware karbis.
OT aga see tekst on lihtsalt lolz
:(
Postitatud 21 detsember 2008 - 14:51
Teodor ikka veel oskab.
Ontopic >> Olen ka huvitatud, saadke sooduspakkumised mu meilile ( ma4_71@hotmail.com )
Ontopic >> Olen ka huvitatud, saadke sooduspakkumised mu meilile ( ma4_71@hotmail.com )
Postitatud 21 detsember 2008 - 17:06
Postitatud 21 detsember 2008 - 17:20
tprwr, 21 dets 2008, 15:15, kirjutas:
OMATUD!
Postitatud 21 detsember 2008 - 17:40
Postitatud 21 detsember 2008 - 17:42
Palju maksaks see tupperware nugade hoidja?
Postitatud 21 detsember 2008 - 17:45
Postitatud 21 detsember 2008 - 17:48
Noo miks on vaja mingit paska ajada? Need on väga korralikud asjad. Mingi laste nalja teha, no ma tõesti ei tea...
Saada mulle kah pakkumisi lauri89@hot.ee
Saada mulle kah pakkumisi lauri89@hot.ee
Postitatud 21 detsember 2008 - 17:53
Tahaks ka pakkumisi, diille, süsteeme, kingitusi lademetes:
solarispwns@gmail.com
solarispwns@gmail.com
1 kasutaja(t) loeb seda teemat
0 liiget, 1 külalist, 0 anonüümset kasutajat

See teema on suletud
Tagasi üles