Change
Sellel teemal on 4705 vastust
Postitatud 14 august 2012 - 00:43
noni leping tehtud aga bljaad. mul mata ja füüsika läbi lillede öelda väga nõrgad.. ja emus on kõrgmat ja keskkonna füüsika sees.. Öelge mis mu elust saab?
Postitatud 14 august 2012 - 00:47
tiku, 14 august 2012 - 00:43, kirjutas:
noni leping tehtud aga bljaad. mul mata ja füüsika läbi lillede öelda väga nõrgad.. ja emus on kõrgmat ja keskkonna füüsika sees.. Öelge mis mu elust saab?
+1 boldile, kardan kõige rohkem et just sellepärast pärast ei saa hakkama
Postitatud 14 august 2012 - 01:30
Postitatud 14 august 2012 - 03:39
sokC, 14 august 2012 - 01:30, kirjutas:

tegelikult asi pole üldse nii hull, aga lihtsalt parem karta kui kahetseda.. iseenesest ema on matemaatikaõpetaja ja füüsikaõpetaja paberid ka täitsa olemas
Postitatud 14 august 2012 - 08:11
tiku, 14 august 2012 - 00:43, kirjutas:
Ärge pablage.
Pole see Kõrgem matemaatika midagi nii raske. Esimene poolaasta on veidi raskem, aga ei tohi lihtsalt alla anda.( Kõrgemat järku tuletised, integraalid). II poolaasta aga täislebo, siis natuke integraale ja determinandid/maatriksid, mis nõuavad ainult liitmis/lahutamis oskust
Füüsika pole ka nüüd väga tappev. Laboritega ilmselt tuleb jamamist aga muidu on täitsa tehtav..
Hea,et endal need tehtud
Postitatud 14 august 2012 - 10:29
Aeg SWAG YOLOmine ära lõpetada ja reaalselt õppima ka hakata.

"When people say plz because it's shorter then please, I say no because it's shorter then yes."
Postitatud 14 august 2012 - 11:34
Ülikooliharidusega inimesel sobiks ehk "YOLO" asemel siiski carpe diem öelda, kui just mingi getoneegri suhtumine ei ole juhuslikult taotluslik.
/random rant, ma lihtsalt ei kannata mingit lühendites rääkimist.
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.
Postitatud 14 august 2012 - 13:27
XchopperX, 14 august 2012 - 11:34, kirjutas:
Ülikooliharidusega inimesel sobiks ehk "YOLO" asemel siiski carpe diem öelda, kui just mingi getoneegri suhtumine ei ole juhuslikult taotluslik.
Spoiler
Aga jah seize the day on liiga gei sellise maskuliinse väljendi nagu YOLO kõrval.
Nii et kasutagem edasi, fak it #yolo
-e-
Aga jah kui ülikooli inimesed tahavad teada, kuidas carpe diem hääldada, siis:
Spoiler
Muutis G.B., 14 august 2012 - 13:28.
I've dated girls uglier than you for breakfast.
Postitatud 14 august 2012 - 17:03
Vapseee, juba tuli arve tasulise koha kohta, maksetähtaeg ka kõigest viis päeva, küll need asjad käivad ruttu
Muutis Sann., 14 august 2012 - 17:38.
Viruses, Intruders, Spyware, Trojans and Adware
Postitatud 14 august 2012 - 18:35
Sann., 14 august 2012 - 17:03, kirjutas:
Vapseee, juba tuli arve tasulise koha kohta, maksetähtaeg ka kõigest viis päeva, küll need asjad käivad ruttu
Mis ajast nii lühike tähtaeg? Selle maksmisega on asjad väga loovad üldiselt, saab kõikvõimalikke süsteeme teha, kuidas endale sobiv on. Mul kursavend unustas viimane semester üldse maksmata asja, nädal enne lõpetamist helistas õppekorraldusspetsialist ja küsis ega ta maksta ei viitsi seda, muidu olevat tunnistuse väljaandmisega natuke komplitseeritud lood.
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.
Postitatud 14 august 2012 - 19:10
Kaugõppest oskab keegi midagi rääkida? Peaks profit mulle olema kui õppemaks semestris on ~800€ ja ma käin kogu aja ka tööl. Õppimisest midagi välja tuleb?
Postitatud 14 august 2012 - 19:42
Kogu semestritasu? Punase joone päev pole möödaski veel. Kui sa esimesele kursusele lähed, siis see on ilmselt semestri registreerumistasu.
Muidugi võin eksida, nii on TTÜs.
"Mitte midagi pole olemas, ja kui olekski, poleks see tunnetatav; ja kui see olekski tunnetatav, poleks tunnetatu väljendatav" - Gorgias
Postitatud 14 august 2012 - 19:49
Postitatud 14 august 2012 - 20:23
Mq, 14 august 2012 - 19:42, kirjutas:
Kogu semestritasu? Punase joone päev pole möödaski veel. Kui sa esimesele kursusele lähed, siis see on ilmselt semestri registreerumistasu.
Muidugi võin eksida, nii on TTÜs.
Jep nii see ongi, ettemaks koolitustellimuse eest, aga imestama paneb, et maksetähtaeg on nii lühike aga elab üle ehk
Viruses, Intruders, Spyware, Trojans and Adware
Postitatud 14 august 2012 - 22:26
cerol, 14 august 2012 - 22:08, kirjutas:
Vaatasin üle eelmiste aastate rebaste ristimiste jne pilte, jube huvitav kuidas ühel pildil üks vend lihtsalt seisab kausiga, mis on täidetud kondoomidega, eks kõigilt oodatakse, et esimene ülikoolikepp tuleb ka esimesel ööl ära 
Mitte, et mul selle vastu midagi oleks, olen ma ju ise suur kepilõvi.
Cool story. Räägi veel.
Priidu, 14 august 2012 - 03:39, kirjutas:
tegelikult asi pole üldse nii hull, aga lihtsalt parem karta kui kahetseda.. iseenesest ema on matemaatikaõpetaja ja füüsikaõpetaja paberid ka täitsa olemas
see muidugi ei tähenda seda, et mina samuti neid aineid briliantselt oskan, kui mõningad eeldused justkui oleks olemas. Rumal pole ja nupp nokib, aga tüüpilisele eestlasele kohaselt olen mugavalt laiske 
Matemaatika != kõrgem matemaatika. Soovitan kohe alguses matemaatikas ja füüsikas end kätte võtta ja et läbi terve õppekava ei tekiks auke. Kuna sa lähed midagi tehnilist õppima, siis mentaliteedi "suva, kirjutan selle matemaatika ja füüsika miinimumpunktidele ära ja olen vaba" võib kohe maha matta. Järgmised kolm aastat ongi sul ainult matemaatika ja füüsika - muidugi mitte puhtalt nende ainete kujul. Ei taha hirmutada, lihtsalt väike heads up.

Postitatud 14 august 2012 - 23:55
Keegi kes TTÜ asju jagab võiks natuke seletada seda tunniplaani värki.
Minu erialale on need 3 AAGB11 AAGB31 AAGB51
Kuidas neid jaotatakse ? et kellel mis tunniplaan on.
mida need tähendavad ?
Minu erialale on need 3 AAGB11 AAGB31 AAGB51
Kuidas neid jaotatakse ? et kellel mis tunniplaan on.
mida need tähendavad ?
Postitatud 15 august 2012 - 00:03
Esimene täht oli teaduskond, kaks järgmist vist eriala (nendes pole kindel) neljas täht on B-bakalaureus (m-magister, d-doktor).
Numbritest esimene tähendab semestrit ja viimane rühma.
Ehk siis kui asud esimesele kursusele, oled sa AAGB11.
Numbritest esimene tähendab semestrit ja viimane rühma.
Ehk siis kui asud esimesele kursusele, oled sa AAGB11.
"Mitte midagi pole olemas, ja kui olekski, poleks see tunnetatav; ja kui see olekski tunnetatav, poleks tunnetatu väljendatav" - Gorgias
Postitatud 15 august 2012 - 00:03
Postitatud 15 august 2012 - 01:09
cerol, 14 august 2012 - 22:08, kirjutas:
Vaatasin üle eelmiste aastate rebaste ristimiste jne pilte, jube huvitav kuidas ühel pildil üks vend lihtsalt seisab kausiga, mis on täidetud kondoomidega, eks kõigilt oodatakse, et esimene ülikoolikepp tuleb ka esimesel ööl ära
Lugedes su kirjutisi jääb mulje nagu sa läheks alles keskkooli, kui sedagi..
Endal läheb nüüd viimane aasta, siiani kõik meeldiv ja ok ;)
Kõrgem matt oli ka algul pigem ehmatusega, loengutes käid korrektselt kohal ning esmapilgul segaseks jäävad osad õpid ka kodus ära siis pole hullu midagi.
Postitatud 15 august 2012 - 17:52
Kuidas selle haridusreformi ja toetustega on? Kas see maagiline 130€ toetus on seesama majanduslik toetus, mis nüüd on miski pea 60€? Ja kui ma sel aastal ülikooli lähen, siis kas järgmisel aastal saaksin sellele toetusele kandideerida?
2 kasutaja(t) loeb seda teemat
0 liiget, 2 külalist, 0 anonüümset kasutajat

Tagasi üles