kippa2, 18 veebr 2009, 22:06, kirjutas:
Ma arvan ka ,et ma ei maga seal millegipärast!
Mõttega sa magad oma kruiisi maha! Ega ma väga mällerisse ka ei tõmba ennast.. ,et peaks kookonisse ära tõmbama.
Parajalt hoian ennast joki all

kippa2, 18 veebr 2009, 22:06, kirjutas:

Wolli, 18 veebr 2009, 22:08, kirjutas:

Mar+Tin, 5 jaan 2010, 11:54, kirjutas:

pl2ru, 18 veebr 2009, 23:13, kirjutas:

aga vähemalt oli meil lõbu laialt) ja tegime igast muud huumorit.. purjus inimestel tuleb huumorit nagu pauku luuavarrest, selleks polegi mingeid erilisi tegevusi vaja... laev kui selline on juba ise-enesest selline koht, kust ilma lahedate juhtumisteta maha ei tulda..
 aga vähemalt oli meil lõbu laialt) ja tegime igast muud huumorit.. purjus inimestel tuleb huumorit nagu pauku luuavarrest, selleks polegi mingeid erilisi tegevusi vaja... laev kui selline on juba ise-enesest selline koht, kust ilma lahedate juhtumisteta maha ei tulda..

Muutis XchopperX, 18 veebruar 2009 - 22:55.

XchopperX, 22 veebr 2009, 16:30, kirjutas:

Olin suht juuatäis aga keegi ei vaadanud imelikult, muidugi ei käinud ma pudel õlut laeva peal ringi... Aa, ei tekil olime küll õllepurkidega, aga siis olime koos mingite soome tüüpidega, üldiselt laevapeal on kõik jummala sõbralikud, eriti soomlased.
 Olin suht juuatäis aga keegi ei vaadanud imelikult, muidugi ei käinud ma pudel õlut laeva peal ringi... Aa, ei tekil olime küll õllepurkidega, aga siis olime koos mingite soome tüüpidega, üldiselt laevapeal on kõik jummala sõbralikud, eriti soomlased.

pataya, 22 veebr 2009, 16:52, kirjutas:

pataya, 22 veebr 2009, 16:58, kirjutas:

anoh, mingi kell 3 öösel, arvatavasti purjus nolgid ei tohiks sipelda ringi.
 anoh, mingi kell 3 öösel, arvatavasti purjus nolgid ei tohiks sipelda ringi.

Muutis Laheee, 22 veebruar 2009 - 19:31.
 .
.

Ruutu.^, 22 veebr 2009, 23:04, kirjutas:
0 liiget, 1 külalist, 0 anonüümset kasutajat