Hüppa postitusele

Change

I Noortebändide Konkurss 1. mail 2009 Põlvas


  • Sa ei saa siia teemasse postitada
Teemale pole keegi vastanud

#1
FunBox

    Uustulnuk

  • liige
  • Postitusi:3
  • Liitus:20 jaan 2009
  • Sugu:mees
Hetkel toimub bändide regamine
koduleht: www.nbk.funbox.pri.ee
Kui sul on oma bänd, siis ära karda regada, registreerumiseks vajaliku info leiad kodulehelt (demo kvaliteet pole oluline, samas ei pea see ka ilmtingimata CD-l ilmuma, võib lihtalt ka internetilingi anda, kus demolugu üleval). Loomulikult on oodatud ka külalised.

Noortebändide Konkursi eesmärgiks on anda võimalus noor- tebändidele esineda proffessionaalse heli - ja valgustehnikaga suure hulga rahva ees, koos teiste bändidega. Konkursi ees- märgiks ei ole selgitada välja parimaid/halvimaid, vaid eelkõige on see bändidele promoüritus ning bändimehed leiavad uusi tutvusi endale. Kuid siiski parimaid ja silmapaistvamaid muu- sikuid ei jäeta tähelepanuta. Ja kõikidel pillimeestel on võimalus osaleda ka Drum Battle`is või õhukitarri võistlusel, kus on ka auhinnad, ning keda hindab žürii. Üritusele pääseb esinema 10 bändi, mis valitakse saadetud demoplaatide alusel. Konkursil paigutatakse lava kõrvale lisaks ka Diskotelk, kuhu halva ilma puhul saab varju pugeda ja kus toimub ka ürituse afterparty, seal mängib muusikat tasemel DJ. Konkursi lõpuks astub lavale ka tippbänd ning kui tippbänd väsib tuleb afterparty diskotelgis.

Konkurss sisaldab lisaks 10-le noortebändile ka:
Drum Battle - ("trummilahing") on võistlus, kus trummarid saavad omavahel mõõtu võtta. Parim trummar pälvib konkursi parima trummari tiitli ning saab ka sümboolse auhinna. Trum- mareid hindab objektiivne žürii. Igal trummaril on aega 10 minutit.

Air Guitar - ("õhukitarr") - i võistluse eesmärgiks on show rahvale. Air guitar kujutab endast kitarri mängimist ilma kitarrita, see on küll loogikaseaduste vastane, aga võimalik. Kitarristil on võimalus valida oma lugu või tuua kodust oma plaat kaasa (piraatplaate ei mängita). Kitarrist on laval terve loo pikkuse. Air guitari jaoks ei ole vajalikud tegelikud oskused kitarri mängida. Registreeruda võivad kõik, kel julgust ja soovi lavale minna. Parimaid ei jäeta tasustamata.

Tippbänd - Konkursile tuleb ka üks eesti tippbänd, kes astub lavapeale ürituse lõpus. Ainuüksi see bänd väärib juba kohale tulemist, kuna tegu on proffessionaalsete muusiku- tega.

Afterparty - Lava kõrvale pannakse püsti ka suur diskotelk, kuhu kõik külalised saavad halva ilma korral minna. Diskotelgis toimub peale ürituse lõppu afterparty, kus muusikat mängib tasemel DJ.

Lisaks toob Tartu Veemotoklubi kohale 3 mootorpaati, mis on maailma tippklassist ja millel üks Tartu noormees MM-tiitli võitis.

Muutis FunBox, 08 märts 2009 - 21:48.






1 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 1 külalist, 0 anonüümset kasutajat