Nii palju kui ma sind vihkan praegu, saan ma sust aru Firnoor.
Change
Sellel teemal on 26 vastust
Postitatud 22 märts 2009 - 19:58

Postitatud 23 märts 2009 - 14:57

Postitatud 23 märts 2009 - 15:41

flipinaround, 18 märts 2009, 00:32, kirjutas:
Kas neist kasvavad taksid ? :/
Loll küsimus aga ma küsin siiski.
Lubage või keelake aga Saatan, sa oled (vali endale sobiv ise siia).
Samas, kui võtta nüüd sinu arvamus, siis ehk peaksid ka inimesed, kes suvalistele kotid taha lükkavad, endal kärpima midagi?
Kui sa armastad oma koera, siis sa ei hakka tema elu nussima. Seega shitfuckup eks.
Ta ei küsinud su arvamust, selle kohta.

Loll küsimus aga ma küsin siiski.
Lubage või keelake aga Saatan, sa oled (vali endale sobiv ise siia).
Samas, kui võtta nüüd sinu arvamus, siis ehk peaksid ka inimesed, kes suvalistele kotid taha lükkavad, endal kärpima midagi?
Kui sa armastad oma koera, siis sa ei hakka tema elu nussima. Seega shitfuckup eks.
Ta ei küsinud su arvamust, selle kohta.

Su vanusest ootaks küll, et natuke targemat juttu räägid. Selle pärast ei hakka koeral munasarja ära lõikama, et hoolid koera elust ? Pole kuulnud, et mõni koer oleks ära sellesse surnud. Ning kui inimesed sinu mõtteviisidega arvestaks, siis tuleks iga päev üha rohkem koeri magama panna. Paljud jätavad oma kutsikad kuhugi prügikasti. Ning hiljem nad surevad nälga või saavad neist ohtlikud lahtised koerad. Selle saab ära hoida, kui peremees tahab ainult ühte koera endale (v.a. see juhtum, kus müüja ei teadnud ise ka mida tahab) ning laseb kerge opi ära teha. Omal on kassil see op ära tehtud ning kõik on korras. See ei jää valutama ega mitte midagi. Ning sa võrdled koeri inimestega ? Jah, just nendel peaks kerad ka maha võtma, kes oma lapsed prügikasti jätavad.
Postitatud 24 märts 2009 - 17:25

Firnoor, 22 märts 2009, 19:36, kirjutas:
Kahjuks pean teile teatama, et kutsikaid pole enam saadaval. Kuna keegi eriti huvi üles ei näidanud, siis tuli mul vastu võtta raske otsus. Uskuge mind, see polnud kerge. Ma poleks tõesti saanud hakkama üksinda nende kutsikate eest hoolitsemisega ja pinged kasvasid üle käte.
Loodan, et me mõistate mind ja mind koletiseks ei pea, aga ma olin sunnitud kutsikad uputama.
Loodan, et me mõistate mind ja mind koletiseks ei pea, aga ma olin sunnitud kutsikad uputama.
Hea töö. Kotti ja jõkke `? Oleks võinud video ka teha siis juba ju.
Tegelt kaalu seda munasarjade lõikumis varianti,muidu pead järgmine kord veel kutsikaid uputama.-
Postitatud 24 märts 2009 - 19:01

-Roman-, 24 märts 2009, 17:25, kirjutas:
Sa pole normaalne :S Tee video kuda 12 elusolentit surma saavad.
-OINK-, 5 mai 2011, 18:07, kirjutas:
Ehk siis 1 kõss=0,5 mahvi... tänapäeva mõõtühikud...
Postitatud 24 märts 2009 - 20:24

Sellest ma eespool rääkisingi. Järgmine kord kerja see raha siin samas Neonetis, et saaks oma koeral munasari maha võtta ning ei peaks jälle poegi uputama.
Muutis Saatan, 24 märts 2009 - 20:25.
Postitatud 24 märts 2009 - 21:48

Firnoor, 22 märts 2009, 19:36, kirjutas:
Kahjuks pean teile teatama, et kutsikaid pole enam saadaval. Kuna keegi eriti huvi üles ei näidanud, siis tuli mul vastu võtta raske otsus. Uskuge mind, see polnud kerge. Ma poleks tõesti saanud hakkama üksinda nende kutsikate eest hoolitsemisega ja pinged kasvasid üle käte.
kas neid kuidagi varjupaika ei olnud võimalik sokutada, endal küll kahju vaadata neid kutsikaid ja mõelda, et nad on uputatud.

1 kasutaja(t) loeb seda teemat
0 liiget, 1 külalist, 0 anonüümset kasutajat