Hüppa postitusele

Change

Tellimine eBay-st, tollimaks täpsemalt

• See teema on lukus See teema on suletud
Sellel teemal on 16 vastust

Külaline_A-ROD_*

• külalised
  • Liitus:--
Mis lugu on selle tolli värgiga ? Mis puhul läheb see asi tolli ? Mäletan, tellisin eelmine sügis 7000 eest asju ja tollimaks tuli 1700...aga samas tellisin 1000 kr eest mütsi ja tuli ilusti postkasti..

Praegu tahaks tellida 115 dollari eest ebayst endale jalanõud. Kas siis tuleb tollimaks ? Ei saa tolli helistada, 16.30ni oleks saanud.

*1nsan3*

Liige

• auliige
  • Liitus:06 aug 2004
  • Sugu:mees
Kõik oleneb sellest kas sa tellid Euroopa Liidu liikmesriigist või mujalt.

Muutis *1nsan3*, 25 märts 2009 - 17:53.

Mäkk

Modeliitmäkk

• auliige
  • Liitus:16 juuni 2004
Minuteada on 150 euri tollimaksuvaba.
Postitas pildi
“Whereof one cannot speak, thereof one must be silent.”
― Ludwig Wittgenstein

Külaline_A-ROD_*

• külalised
Usast.

Oskar

Lavaline

• liige
  • Liitus:15 juuli 2006
Kui ootad mingi pool tundi veel, siis võin emalt küsida, kui suur see tollimaks on.

Ta tegeleb selle värgiga.

// Lugu on selline, et pead minemaEMTA lehele, ning sealt otsima ETT.

Teen sulle lihtsamaks, kohe kirjutan sulle palju sa kokku maksad.

Algsumma: 74,99
Liidame shippingu: +34,99 = 109,98 USD
Muudame kroonideks: 1368,91 EEK
Arvutame TM(tollimaks 17%): 232,7147 EEK
Arvutame KM(käibemaks 18%): 288,292446 EEK
Maksud kokku: 521,007146 EEK
PEAAEGU TÄPNE SUMMA: 1889,917146 EEK
Ümardatud ligikaudne summa: 1890 EEK

Miks ligikaudne? Sest, arvatavasti tuleb Riigi poolt ka mingi postikulu vms... A see ei ole palju. Et umbes jah 1890 krooni.

PS: peale koma on sendid, mitte ei ole mingi mustmiljontriljon krooni :ermm:

///// NP :rolleyes:

Muutis Ozkaar, 25 märts 2009 - 18:57.

Külaline_A-ROD_*

• külalised
Oleks tore.

//JUTT KÄIB SELLISTEST JALANÕUDEST!

http://cgi.ebay.com/LACOSTE-CARNABY-RS-2-S...bayphotohosting

//kurat, siis jääb ära..pole sellist raha hetkel juurde võtta..

aga aitähh, et teatasid..ma olekski tellinud ja kaup oleks tolli kinni jäänud.

Muutis A-ROD, 25 märts 2009 - 18:55.

Mesilane

Liige

• auliige
  • Liitus:27 veebr 2005
Soovitus.. otsi alati Euroopa müüjaid: tollimaksu ja käibemaksu ei ole. Et ainult tootemaksumus + postikulu.

Marvolo

I SEE YOU

• liige
  • Liitus:30 sept 2010

Mesilane, 25 märts 2009, 19:37, kirjutas:

Soovitus.. otsi alati Euroopa müüjaid: tollimaksu ja käibemaksu ei ole. Et ainult tootemaksumus + postikulu.

Vaata postitust

Kui just pole free shipping worldwide. :rolleyes:

*1nsan3*

Liige

• auliige
  • Liitus:06 aug 2004

Sternhof, 25 märts 2009, 19:53, kirjutas:

Kui just pole free shipping worldwide. :rolleyes:

Vaata postitust

Minu poolne läbi testitud meetod:

Palu müüjal post saata "Gift'ina" (Kingitusena) ja eraisiku alt, mitte firma alt. Ma tellisin nii ühe toote USA-st 700 EEK eest ühest veebipoest ja ei lisandnud mitte mingeid tollimakse. Muidugi suurepärane müüja oli ka. :ermm:

Oskar

Lavaline

• liige

Mesilane, 25 märts 2009, 19:37, kirjutas:

Vaata postitust

wrong. on küll

Whos Ur Daddy?

Liige

• liige
  • Liitus:24 veebr 2006

Ozkaar, 25 märts 2009, 17:37, kirjutas:

Kui ootad mingi pool tundi veel, siis võin emalt küsida, kui suur see tollimaks on.

Ta tegeleb selle värgiga.

// Lugu on selline, et pead minemaEMTA lehele, ning sealt otsima ETT.

Teen sulle lihtsamaks, kohe kirjutan sulle palju sa kokku maksad.
Algsumma: 74,99
Liidame shippingu: +34,99 = 109,98 USD
Muudame kroonideks: 1368,91 EEK
Arvutame TM(tollimaks 17%): 232,7147 EEK
Arvutame KM(käibemaks 18%): 288,292446 EEK
Maksud kokku: 521,007146 EEK
PEAAEGU TÄPNE SUMMA: 1889,917146 EEK
Ümardatud ligikaudne summa: 1890 EEK

Miks ligikaudne? Sest, arvatavasti tuleb Riigi poolt ka mingi postikulu vms... A see ei ole palju. Et umbes jah 1890 krooni.

PS: peale koma on sendid, mitte ei ole mingi mustmiljontriljon krooni :eyebrows:
///// NP :ermm:

Vaata postitust

wat? kust Sa selle info võtsid?
Ise olen USA'st(ka koreast ja hong-kongist) mitu asja tellinud, läinud on AINULT tellitava asja hind+postikulu(kui ei ole free shipping).
Mingeid tollimakse ja käibemakse ei ole juurde lisandunud. :rolleyes:
Piirile ei ole ka veel siiamaale midagi jäänud, mõned pakid on küll lahti kistud aga muud ei midagi.

Muutis Whos Ur Daddy?, 25 märts 2009 - 22:42.

Külaline_A-ROD_*

• külalised

Whos Ur Daddy?, 25 märts 2009, 22:41, kirjutas:

Ise olen USA'st(ka koreast ja hong-kongist) mitu asja tellinud, läinud on AINULT tellitava asja hind+postikulu(kui ei ole free shipping).
Mingeid tollimakse ja käibemakse ei ole juurde lisandunud. :rolleyes:
Piirile ei ole ka veel siiamaale midagi jäänud, mõned pakid on küll lahti kistud aga muud ei midagi.

Vaata postitust

Samas see tundub ka mulle kahtlane. Tellisin capi ( lacoste oma, 1000kr läks koos postiga) ja tuli ilusasti postkontorisse.

Whos Ur Daddy?

Liige

• liige
  • Liitus:24 veebr 2006
Ma hakkasin preagu mõtlema, et hinda ei ole ju kuskile peale märgitud, et kui palju raha paki eest, mis piiri ületab, makstud on(vaevalt nüüd müüa meile siia piirile ka sellest teada annab vms), pigem on see tollimaksu asi ikka kaalus ehk?

XchopperX

Liige

• liige
  • Liitus:01 mai 2004
Eee... USAst tuleval kaubal on kindlasti olemas deklaratsioonipaberid, kus on märgitud kõik vajalik info, kui kaup pole saadetud kingina. Kaal ei tähenda mitte midagi..

Maksuvaba on kuni 40eurot (sinna hulka käib ka postikulu)
Ja Ozkaar, kust sa selle 17% tollimaksu võtsid? Jalanõudele ei tohiks küll tollimaks nii palju olla, ma olen üsna kindel, et see jääb alla 10%. Ja Ozkaar - Mesilane väljendas ennast ilmselt natuke valesti, või on tema teadmised natuke puudulikud, nimelt EL'i siseselt ei olegi ei käibe-, ega tollimaksu. Need kehtivad ainult kolmandatele riikidele (USA, EL'is mitte olevad Euroopa riigid ja kogu ülejäänud maailm)
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.

Oskar

Lavaline

• liige

Whos Ur Daddy?, 25 märts 2009, 22:41, kirjutas:

Mingeid tollimakse ja käibemakse ei ole juurde lisandunud. :thumbsup:

Vaata postitust

Kust ma info võtsin? MU EMA tegeleb ja arvutab kogu aeg neid samu asju... Aga palun võtta ETT lahti, otsi jalanõude rubriik ülesse. Otsi see, kus on nahast jalanõud and stuff... Siis võttad http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUri...001:0894:ET:PDF selle, ning otsid ülesse selel sama värgi. Saad teada tollimaksu. Käibemkas on 18% see on igale nolgile selge.

XchopperX, 26 märts 2009, 00:37, kirjutas:

Eee... USAst tuleval kaubal on kindlasti olemas deklaratsioonipaberid, kus on märgitud kõik vajalik info, kui kaup pole saadetud kingina. Kaal ei tähenda mitte midagi..

Maksuvaba on kuni 40eurot (sinna hulka käib ka postikulu)
Ja Ozkaar, kust sa selle 17% tollimaksu võtsid? Jalanõudele ei tohiks küll tollimaks nii palju olla, ma olen üsna kindel, et see jääb alla 10%. Ja Ozkaar - Mesilane väljendas ennast ilmselt natuke valesti, või on tema teadmised natuke puudulikud, nimelt EL'i siseselt ei olegi ei käibe-, ega tollimaksu. Need kehtivad ainult kolmandatele riikidele (USA, EL'is mitte olevad Euroopa riigid ja kogu ülejäänud maailm)

Vaata postitust

Oih sulle vist tahtsin kirjutada seda Tollimaksu stuffi... Käibemaks on nii kolmandadest riikidest, kui ka EL riikidest :D EL riikidest puudub ainult tollimaks.

Ja see, kuidas te saite eBayst oma asjad kätte odavamalt, siis on sellele alati mingi loogiline seletus.

Arxs

Been there, done that

• liige
  • Liitus:23 sept 2007
Oleneb toote suurusest/kaalust ja kuidas saadetud on. Ise tellisin USA-st erinevat stuffi ja lasin GIFTina saata, ainult shipping tuli ja mingi väike tollimaks. Praegu tulemas 100kg eest asju(jah, illegaale lasen tuua) USA-st konteineris, maksumus asjadel umbes 30kilo ja tolli kerib umbes 3,5k juurde(konteineri maks 3 peale ära jagatud).
Posted Image
01:25:13 +Palm: munnid olete we
01:25:15 Arxs: Pikemat aega juba :D

annar

DON

• liige
  • Liitus:18 märts 2009
ebay.de ostke sealt ei mingit tolli jama :)
Tokyo - Nagasaki - Singapur - Dubai - Barcelona - Amsterdam - Hamburg - Helsinki - Vilnius - Tallinn

1 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 1 külalist, 0 anonüümset kasutajat