Hüppa postitusele

Change

M ; vähekasutatud playstation 3

• See teema on lukus See teema on suletud
Sellel teemal on 6 vastust

E-THUG

Liige

• liige
  • Liitus:04 juuli 2008
  • Sugu:mees
Müügiks siis playstation 3, olnud on ta mul 5 kuud kuid selle aja jooksul pole erilist huvi ta äratanud ning muud prioriteedid on gamemise asendanud, seega olen huvitatud selle ära müümisest, soov oleks müüa koos sellega ka 5 mängu, milleks on: Mirror's edge, Skate 2, Gran Turismo Prology(typo), Fifa 08 ning Gta IV, samuti on olemas rool mis on kasutatud 3-4 korda, kõikide esemete ostmisel on olemas tsekkid ning säilitatud hästi(tähtsam just rooli ning konsooli enda garantiil), rooliks on Driving force EX mille hind andrico järgi on 999.-, konsooli ostuhind oli ~7500.- ning hind kõigub ka selle ümber eestis praegu, pildid tulevad homse hommiku jooksul.
Mängude eraldi müümine / rooli on samuti võimalik hetkel mil leian kindla ostja konsooli jaoks, tehing käiks käest kätte arvatavasti kuna tegu on üpriski suure kastiga kui panna konsool & rool kokku ning arvatavasti tallinnast välja poole natukene tooks ise ka kohale.
Pildid: Postitas pildi
Postitas pildi
Rooli komplekti pilt tuleb õhtu poole. Vahetusesemetes konsooli komplekti vastu väga pole huvitatud ning puhas raha oleks üldjuhul ainuke mis huvitaks, alustagem siis pakkumist.
/valged tükikesed konsooli peal on tolmutükid kuna nurgas seisnud mõnda aega ;x.

Muutis E-ThugJr, 09 aprill 2009 - 13:51.

Audi, 7 dets 2009, 21:23, kirjutas:

Ma kasutan Sensodyne Whitening pastat. Teeb ilusti valgeks, pole vajadust mingi keemia jaoks.

Vaata postitust

Eddie

jeebus

• liige
  • Liitus:12 jaan 2007
4000 sobib?
Müüa jope - Iron Maiden x Vans Snow 2009 | Etienne Jacket.

E-THUG

Liige

• liige
Arvan, et 4000.- on igati normaalne alghind kuid kuna kõik on minimaalselt kasutatud ning super seisukorras siis ootan ikkagi vähe kõrgemat summat. Samuti kui keegi on huvitatud plaatide seisukorrast siis saab ka neist täpsemad pildid tehtud.

Ma kasutan Sensodyne Whitening pastat. Teeb ilusti valgeks, pole vajadust mingi keemia jaoks.

Vaata postitust

E-THUG

Liige

• liige
väike üleshüpe.

Vaata postitust

E-THUG

Liige

• liige
ootan veel pakkumisi.

Vaata postitust

RANGERICO

pew pew

• liige
  • Liitus:01 dets 2007
Palju GTA IV ja Skate. 2 maksaks ?
Postitas pildi

E-THUG

Liige

• liige

-MustRula, 14 apr 2009, 13:17, kirjutas:

Palju GTA IV ja Skate. 2 maksaks ?

Vaata postitust

Komponente niikaua eraldi ei müü kuni leian ostja konsoolile endale.

Vaata postitust

1 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 1 külalist, 0 anonüümset kasutajat