Hüppa postitusele

Change

Mida kinkida sõbrale?

Sellel teemal on 5 vastust

Sander

Mighty as...

• auliige
  • Liitus:13 mai 2004
  • Sugu:mees
Niimoodi, mul sai üks sõber jälle aasta vanemaks.Õpib ta õigusteadust magistri esimeses kursuses ja sellega seoses ma tahkasin talle midagi huvitavat kinkida.Mida huvitavat kinkida õigusteaduse tudengile?Pakkuda võib kõike, eriti kerge huumoriga ideid.
Bend if you must, but never brake!

Ad1o

Liige

• liige
  • Liitus:27 veebr 2009
Sovitaks minna T-s2rgipoodi ja seal lasta mingi pilt peale(nt sina ja veel ta s6brad)!

see on mu nick

Liige

• liige
  • Liitus:03 nov 2006

Ad1o, 21 apr 2009, 22:10, kirjutas:

Sovitaks minna T-s2rgipoodi ja seal lasta mingi pilt peale(nt sina ja veel ta s6brad)!

Vaata postitust

Suht... gei. :D
Võib-olla sul mingi parem fantaasia missugune see särk oleks aga minu ettekujutus selline ,et valge särk ja siis mingi sina ja sinu sõber on pildi peal mis eriti ei sobiks.

Igatahes ma soovitaksin (väga) vaadata nodi.ee
Sealt leiad igasuguseid väga naljakaid ja huumoriga seotud asju. 100st kroonist kuni 500 kroonini. 500 Krooniga saaks ära osta NeoCube näiteks aga on seal paremaid asju kah.

kuubipea

Liige

• bannitud
  • Liitus:29 nov 2008
dildo

Barky, 30 dets 2008, 13:34, kirjutas:

Eile oli täiesti võimalik sõita, aga käima saamisega oli probleeme (peksin vänta u. 20min :D)

Vaata postitust

☻/
/▌
/ \

E-THUG

Liige

• liige
  • Liitus:04 juuli 2008
Äkki mingi kena välimusega kohver, selline, ametliku välimusega, ei oska seda sõna praegu öelda mida mõtlen.

Audi, 7 dets 2009, 21:23, kirjutas:

Ma kasutan Sensodyne Whitening pastat. Teeb ilusti valgeks, pole vajadust mingi keemia jaoks.

Vaata postitust

:)

Liige

• liige
  • Liitus:27 okt 2005
  • Sugu:ei ütle

E-ThugJr, 22 apr 2009, 15:15, kirjutas:

Äkki mingi kena välimusega kohver, selline, ametliku välimusega, ei oska seda sõna praegu öelda mida mõtlen.

Vaata postitust

mõtlesin sama..

portfell on see

1 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 1 külalist, 0 anonüümset kasutajat